Bra jobbat Sollentunamaffian ;)

2007-12-31 @ 23:12:37

Haha vi e sååå bra, vi e fan sämre än Gnaget :P Vad hände me våran fina middag?? D gick så bra att handla! Visst!? Hur kommer d sig att alla affärer stänger 18 idag?? Vavava? Vad betyder ALLA DAGAR 07-22??? Enligt blonda puckon som oss betyder d att d är öppet ALLA DAGAR 07-22!!!! Punkt slut!! Inte tidigare för att d e julafton, inte tidigare för att d e nyår!! UTAN ÖPPET ALLA DAGAR TILL 22! Men nä, inte när vi ska handla! Men som tur va fixade Millas underbara mamma middag till oss ;) Efterrätt fick vi fixa från OKQ8 ;) Så d blev ju ingen större katastrof, bara väldigt kul, o typiskt oss! Men men, inget förvånar mig längre när vi e i farten ;)

image135

Så skål på er alla glada! GOTT NYTT ÅR!!!!

Gott slut & Gott Nytt År!

2007-12-31 @ 12:22:20

Då är minst sagt ett händelserikt år påväg att ta slut. Under 2007 har det hänt mycket, både roliga, spännande, nyttiga, men även jobbiga saker. Jag har vuxit som människa, blivit mer självständig. Jag lever mitt liv genom mig själv, och inte genom någon annan.
    I början av året tog det tyvärr slut mellan mig och Mattias, inget jag grubblar över idag, det va dags efter nästan 5 år tillsammans. Vi hade en spännande resa tillsammans, och som jag inte ångar en sekund, men vi ville åt olika håll.
En hel del olika jobb har jag äver hunnit me. I början av året sålde vi (tyvärr) vårat lilla Pensionat. Ett litet hotell på 7 rum som jag och pappa drev tillsammans. Saknar det ibland, men det passade oss inte i tiden! Parallellt med hotellet jobbade jag 75% på dagis, en riktigt bra och rolig erfarenhet. Jag bara älskar barn, och att  jobba på ett montessoriinspirerat dagis var verkligen kul och lärorikt, barn kan mer än vad man tror ;)
    Innan min anställning på dagis gått ut, blev jag erbjuden jobb som kanslist på Sollentuna Golfklubb, ett ganska självklart beslut att tacka ja till, men jobbigt att så hastigt lämna dagiset för att kastas in i ett nytt ganska ansvarsfullt jobb. Så med ett nytt jobb från 1 mars, och en separation i början av Mars så va allt ganska jobbigt, och jag var en bra bit ner på botten, då tänkte jag fan "När botten is nådd, hur långt kan man gå? Hur lågt kan sjunka? Hur kasst kan man må?" För d va precis så d kändes, vart skulle jag få min kraft ifrån! Men d gick d me, What dosen't kill you makes you stronger! 
    
Såhär står jag idag, starkare än nånsins ;) Nä, inte riktigt, jag har en bit kvar :) Men mitt beslut att åka till USA är mitt bästa i hela mitt liv! En möjlighet att utvecklas och att växa som människa, lära sig mer om sig själv, för shit vad jag e en spännande människa som kan mer än vad jag tror :) (Yes, självklart skriver jag d här som en peppning, jag åker ju faktiskt om 1 v, och behöver all styrka jag kan få)
    Mitt i allt bestämde jag mig för att sälja syrrans o min lägenhet. Där hade jag bott med både syrran och Mattias, och d var verkligen dags att lämna den för att helt kunna gå vidare, "Bryt ihop och gå vidare" ;)
Så köpte jag istället en egen lägenhet, min alldeles egna lilla pärla ;) Där jag trivs som fisken i vattnet!
    Så har mitt 2007 sett ut på jobb, boende och förhållandefronten! Självklart har d hunnits med en himla massa kul oxå! En galet rolig Gotlandsresa bl.a! Men jag e ledsen att säga d tjejer, men en till semester i Sverige, vet jag inte om jag går me på :P D regnar ju iaf minst halva semestern! Lr så vill jag inget hellre än att vara i Sverige när jag kommer hem från L.A ;) Återstår att se!
En hel del utekvällar har vi hunnit me oxå, vi har nog aldrig haft d så kul ute som vi har nu, d hände nåt på Gotland, vi fick en helt ny partyenergi ;)
Och till min älskade TRIO, som förövrigt är gryyyyymt saknad av Sanna, då vi egentligen är 4 galna, underbara tjejer (som självklart inte kallar sig trio när vi e 4 :P, men d namnet lånar vi lite nu när vi e 3) i vårt lilla gäng, men som ännu en säsong envisas med att åka till Åre :P Du är lika älskad ändå, men d e tomt utan dig Sanna <3 Så Milla & Beckis, ni får väl köra en "duo" medans jag e borta, för att sedan när både jag & Sanna är hemma igen hitta ett nytt grymt namn till vårat klockrena, söta, kärleksfulla gäng! ;) Sollentunamaffian funkar ju alltid, ett sjuukt bra namn!

Så sammanfattningen blir att d varit ett GRYMT år! Med många nyttiga erfarenheter!

SÅ GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA!
image134

Från mig till er ;)

2007-12-30 @ 23:55:39


Gårdagen!

2007-12-30 @ 14:09:21

Jaa, vet inte riktigt va jag ska säga! :S D va ju, aa hur fan va d? :P Nä, men inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Och kaos redan från början då Millas mobil "försvann".. Taxi äckliga chauffören måste ha tagit den! Milla höll i mobilen påväg till bilen, o jag e hundra på att hon hade den i bilen, men när hon gick ut o taxin hade åkt, va den borta! Så fram o tillbaka till min lya o leta, d va kul :P Väl inne på Galaxen, haha så roligt att d va just där, kanske borde ha fattat innan hur d skulle va! D som skulle va såååå himla grymt, va som en klassfest i mellanstadiet :P Samma antal människor oxå! Vart va alla 250 pers som skulle va där? Vavava??? Aja spelades bra musik, och med en scen i sikte, så va iaf våran kväll räddad ;) Spela roll va d för utklädda andra människor där :P haha! Kl va dessutom lite för mkt för att orka ta en taxi in till stan, så vi stannade! Kan ju disskuteras såhär i efterhand! Men men! Jag drog mig strax före 2, mitt knä pallade inte mer! Mår inte helt bra idag, lr ganska illa faktiskt! Kan inte stödja på benet, riktigt smart såhär en vecka före USA!! Bra jobbat Carro!!!
Tjejerna orkade desstomer, o va sist från stället runt halv 4! ;)


Kära mor & far, d e Beckis flaska, inte min! ;) Alldeles för stor för mig :P
image133

Grym kväll ;)

2007-12-29 @ 22:27:30

Nu är även Milla på plats ;) Bra jobbat! Trion är samlad så d kan inte bli annat än bra!!


Jag sitter på en barstol, jag har inte krymt under natten :P
image130

image131

Tack för sminkningen älsklings Beckis! Du e grym!!
image132

In i dimman!! Botten upp ;)

MILLA!!!!!

2007-12-29 @ 20:33:04

Va e grejjen??? Vart e du??? Jag trodde du va LEDIG idag o att vi skulle umgås!!!???
Jag o Beckis sitter hemma hos mig med varsin drink, o lyssnar på sjuuuuuukt bra musik!! Du e ju rätt scnyyyyyyyg ;) haha ;) Nä, men allvarligt, JALLA!!!

Äntligen lördag :)

2007-12-29 @ 11:38:28

Sollentunamaffian är ni laddade inför ikväll?? Jag e ;) Jag tog lite sovmorgon (idag igen) för att orka me hela natten! Festen slutar inte förrän sista man gått! O jaaa! D finns en viss risk för att d blir vi ;) Nu va d ju JÄTTELÄNGE sen vår trio va ute o röjde, så jag hoppas verkligen d blir bra drag o bra musik ikväll så vi får ta igen d vi missat! Om  inte, får vi ta en taxi in till stan, för d MÅSTE bli en lyckad kväll ikväll, då vi inte har så många kvällar kvar!

Idag har jag inte så mkt planerat. Ska möta upp Milla i Kista för att gå en sväng, men bara titta me ena ögat, för nu är d VERKLIGEN onödigt att köpa massa nytt! En resväska är jag dock ute efter, gärna en rosa :) Söt va?

Myskväll!

2007-12-29 @ 00:38:07

Tjejerna har precis gått efter en riktigt myskväll! Tjejsnack för hela slanten :) Behövs en riktig helkväll för d ibland, rensa huvudet på alla möjliga tankar!
Tror, eller jag vet att alla blev nöjda me paketen som delades ut :) Jag fick min älsklingsparfym och ett superfint läppglans, ni känner mig mina änglar, ni vet va jag vill ha ;)
    Vi gjorde en sååå god fruktsallad, massa goda frukter o så självklart vaniljkessela på, måste provas för er som inte ätit d, ett hett tips ;)

D va hög mysfaktor i lägenheten ikväll, me massa tända ljus. Trivs riktigt bra här hemma nu! Saknar bara min stora 3:a litegrann ;) Här får ni ett litet smakprov på hur d ser ut hemma hos mig! Jaaa, d fattas luckor på bokhyllan/tv-bänken, JA VET! Har fortfarande inte fått upp dom, men dom e pågång ;) Och självklart gardiner, känns lite kalt utan dom, men men kolla inte på d :P

image126

image127

Dagens goda gärning!

2007-12-28 @ 18:09:33

Så, äntligen hemma igen efter en heldag på IKEA, lr vi va egentligen inte där så länge, bara ganska sega på att komma iväg! Ensamma? Nä, verkligen inte! Hittade lite bra grejer till lägenheten, en datorstol bl.a som jag lovade mina hyresgäster att fixa, jag ska som sagt hyra ut min lägenhet medans ja e borta! Så den som tänkte sno allt jag har när jag e borta, glöm d :) O verktyget fick jag tag på, jag fick d t.o.m, av en snäll dam, tack så hemskt mkt!
    O så till dagens goda gärning. När vi betalat o va på väg till bilen väntade Linda på mig medans jag sprang i spöregnet för att hämta bilen, påvägen såg jag en genomblöt gråtandes liten kille som tappat bort sin mamma, han såg ut att frysa ihjäl, jag me för den delen, men jag gick in me honom i varuhuset, o där hade mamman redan ropat efter ungen i högtalaren men utan resultat, en glad och lättat mamma fick till slut tillbaka sin son hel men genomblöt tack vare snälla lilla mig :)

Nu ska jag slå in lite paket, tjejerna e påväg till mig för vi ska fira vår lilla Julafton, såå mysigt :)

Fredag!

2007-12-28 @ 12:20:54

Även denna dag lite trögstartad, tror jag ligger kvar i sängen för länge! Så nu är musiken på högsta volym, o jag försöker få liv i mig själv :)
Idag känns d i rumpa o lår att Beckis körde me oss igår, riktigt skönt, då känns d att man lever ;) Jag hoppas jag hinner me ett till av Beckis spinningpass innan jag åker, men d ska väl gå, en torsdag kvar innan jag åker, shit e d så??? Galet!
Idag tänkte jag ta en sväng till IKEA me Linda, inte shoppa en massa onödigt, mest kolla :) Känns inte som jag behöver så mkt nytt till lägenheten. Inte me tanke på att jag åker om 10 dagar! Men en sak måste jag köpa, ett litet (o då menar jag verkligen litet) verktyg, som jag måste ha för att sätta upp mina förbaskade gardiner :P Verktyget e så litet att jag slängde d när jag köpte gardin "stången", mer som en lina :) Såg d inte ens!
    Annars e d en ganska lugn dag, förhoppningsvis "Lilla Julafton" me tjejerna ikväll, hoppas hoppas :) Juste d e ju fredag idag! Ingen utgång på schemat, men imorn blir d fest! Ska bli grymt kul! Så jag får ladda till den! Måste välja ut en av mina nya klänningar oxå! Kan d vara så bra att jag bestämt mig dagen innan va jag ska ha på mig, o spara en massa tid på att slippa dessa klädbyten, ska inte hoppas på för mkt! Men d verkar ju så ;) Skönt isåfall!
Nä, nu måste jag göra mig klar så Linda slipper vänta hela dan på mig!

Ha en bra dag! ;)

Mina inköp!

2007-12-27 @ 23:48:09

Här kommer lite bilder på dagens inköp ;)

     

Fina va!? Jaa, jag gillar svart & vitt, lite min grej ;)

Slutkörd!!!

2007-12-27 @ 21:11:46

Hemma igen efter ett grymt bra spinningpass! Way to go Beckis ;) Du körde verkligen skiten ur oss! Mig iaf, jag tog i så jag höll på att spy! Musiken va som väntat riktigt bra, o peppande! Beckis du är klippt o skuren som intruktör!  Du vet va som behövs för att vi ska ge gärnet o ta i lite extra! GRYMT! ;)


 


Dagens shopping va bra! Lite för bra ;) Jag på bra humör i ett köpcentrum me pengar kan bara sluta på ett sätt, men jag älskar att shoppa så varför inte ;) 3 nya fina klänningar inhandlades bl.a, så nu Sollentunamaffian får vi se till att gå på minst 3 tillställningar innan jag drar ;) (Tillställningar, haha fan va fint d lät :P) D räcker me grymt bra drag!! Även ett par sjukt snygga Tiger jeans som min "personal shopper" hade sett ut! Beckis även där! Hon är min egna personliga stylist när vi går ut oxå! Hallå hur ska jag klara mig utan dig i 5 månader? Utan PT, personal shopper, o stylist!! Låter som jag kommer gå runt o va skit snygg i USA :P haha!
Bilder på plaggen kommer, tror jag ;)

Nä, nu måste jag ta en dusch! Inte lukta usch!

God morgon!

2007-12-27 @ 11:18:20

God morgon alla sömntutor :) Eller d kanske bara e jag som sover såhär länge? :P Vart sent igår igen, men fick faktiskt en hel del gjort inatt. Jag kanske har blivit en nattmänniska, som jobbar bäst på natten? Nää, d hoppas jag verkligen inte! Jag vill va pigg o ha energi hela dagen, för att sen ta d lugnt o sova på natten. Vart tog den Carro vägen?
    Idag har jag som sagt ett fullspäckat schema. Ska hoppa in i duschen här nu o fräscha till mig lite, behövs efter dom här mysdagarna :) Sen till mamma som precis ringde o fråga om jag ville ha lunch. Ja, tack, för mitt kylskåp är tomt :) Men snälla inge julmat!? Finns nog en viss risk för d! :P
Jag håller tummarna att mamma har tid att fixa klänningen, vill verkligen ha kvar den, men den måste verkligen sys om, just nu ser jag bara gravid ut i den :)
    Å juste, sen va d ju shopping på schemat, jaaa :) Vet inte vart vi hamnar, men önskemål från Beckis är att vi åker till Täby C då hon jobbar där idag! Så Milla vad säger du om Täby? :)
Nä, nu drar kl iväg som vanligt, ska INTE komma försent till mamma idag. Kl 1 va d sagt, ock kl 1 SKA jag vara där ;)

Lägger upp bilder på mina eventuella fynd från mellandagsrean ;)

Shoppa lugnt, lr bara helt galet ;)

Ny design!

2007-12-26 @ 22:11:44

Så nu har bloggen fått en ny design. Tröttnade lite på den "gulliga" designen så d får bli den här ett tag! Men annars passade den andra mig väldigt bra, så d blir nog den om ett tag igen, lite variation i livet e ju alltid trevligt ;)
    Annars har den här dagen varit sjuukt seg! Lr snarare jag som va trögstartad, för nu e jag full av energi o fixar o tvättar för fullt :) Vet inte vart energin kom ifrån :) Måste varit min grymt braiga nybrända skiva ;) Blev ingen shopping idag!
För första gången i mitt långa liv så har faktiskt jag vänt lite på dygnet :P Inte likt mig, men jag har varit vaken till 2 halv 3 några kvällar i rad här nu, o sover gärna lite längre än vanligt, ganska skönt :P
    En riktig tjejkväll på tv ikväll :) Först Ladies night, åå Stenmarck e ju bara såå snygg, och låten "Jag Blundar" e ju bara sååå bra! Nu e d "En prinsessas dagbok" på, inte så bra, men ganska rolig, jag fixar mest endå, men efter d så e d 3 avsnitt av "Sex and the city" som e såååå bra.. Så d ser ut att bli ännu en uppesittarkväll :)

 Åå jag bara älskar Carries hår, vill ha, vill ha!!

Imorn händer d lite mer än va d gjort idag! Har faktiskt 3 saker inbokade, wieee ;) Lr 4 t.o.m
Först ska jag hem till mamma som ska få sy in min nya klänning, som jag tänkt att ha antingen på lördag då d e fest, lr på nyår, inte bestämt än :) Efter d är d julfika, sen mellandagsreashopping me Milla, ååå så kul! O efter d så står d spinning på schemat! Min alldeles egna grymma PT är nämligen spinninginstruktör oxå, så imorn ska Beckis få visa va hon går för, o köra skiten ur mig me ;) En sak som e säker e att musiken kommer va grym!

Nu ska jag springa till tvättisstugan, har tvättat mitt överkast idag, hur ambisiöst (stavas d så?) e inte d? ;) Bra gjort, d tycker iaf jag!

Tjingeling ;)

Mellandagsrea vs Mysdag!?

2007-12-26 @ 11:32:43

God morgon på er! Ja, jag sov tills nu, 11.15 sååå skönt  :) Ligger fortfarande kvar i sängen, med datorn i knät. Försöker känna efter vad jag vill göra idag.. Antingen blir d en mysdag hemma, gå runt i mjukisar, uppsatt hår, inget smink, o bara va :) lr inte bara va, då blir d en fixardag! Eller så blir d en tripp till något centrum för att trängas me alla glada på mellandagsrean :) ååå d låter kul, inte att trängas, men att shoppa :) Men för min egen skull är d nog bra om jag endast tar me mina julklappspengar o lämnar kortet hemma, annars kan d sluta illa :P Jag ska ju faktiskt åka om 12 dagar, behöver inte köpa på mig en himla massa här hemma, då d finns betydligt mer, o d e betydligt billigare i USA :) Men lite kan man väl få unna sig i d här gråa, trista regniga vädret :)
    Juste, den här vintern har ju gått riktigt bra utan både vinderdäck & vinterjacka :) Tror faktiskt jag klarar mig o slipper båda 2 :)
D får räcka me min tunna dunjacka, o den här, min favorit, men den e sjukt kall så fort d blir minus :)

Vill man va fin får man lida pin ;) Varmare underdel kan man ju alltid välja :P

image114


Jaa, jag & Milla har varit i farten hemma hos mig, då ser d lätt ut såhär!! :P

Panik!

2007-12-25 @ 23:35:39

Hörrni! D e 13 dagar kvar! TRETTON DAGAR KVAR!!! Fattar ni!? Nä, inte jag heller!! NU börjar d kännas på allvar! Vet inte om jag e redo!! Lr, jo d e jag! Men galet är va d e! Ska bli såå kul, känner att jag behöver komma bort o göra nåt nytt! Har kört fast här hemma i mörkret! E riktigt laddad o excited (ja, visst e d ordet bättre på engelska) på att åka iväg o ge gärnet me golfen! Läsa & prata engelska hela dagarna lockar en hel del d me ;)
    Men d e en del som ska fixas innan! Lägenheten måste tömmas på en del saker, då jag ska hyra ut den. Ja, jättejobbigt då jag precis flyttat hit :) Men d e mest kläder o så, o lakan men inte så mkt mer, jag lämnar d mesta :)
Men imorn står d inte så mkt på schemat, så då blir d till att fixa här hemma! Har fortfarande inte fått upp mina luckor till bokhyllan/tv-möbeln, va e grejjen!?? SKÄRPNING Caroline Margareta Holmblad! Jaja, ni kan sluta skratta åt mitt mellannamn nu, jag tycker d e ganska gulligt ;)

God fortsättning på er förresten! Nu ska jag snart hoppa i säng!

Träning i all ära!

2007-12-25 @ 22:49:13

Men kanske lite tidigt för den här? "Träningsbibel för mammor" Lr? Vet inte riktigt hur du tänkte här pappa :P För än är d inte dags :P Inte va jag vet iaf! Men tack så himla mkt för den här fina julklappen! :)

image113

Back on track!

2007-12-25 @ 17:55:48

Såå! Nu har min lilla depression från igår gått över :P Usch kände mig verkligen ensam igår kväll, men men kan nog vara nyttigt d me ibland :)
    Idag har vi ätit en himla massa igen, kom precis hem från en mysig jullunch hos mamma. Nästan hela gänget från igår va samlade! Kul att umgås så mkt me familjen! Lite dåligt me d annars..
Asså min bror, jag måste göra en film om honom lr nåt, han e ju bara såååå rolig! Shit jag garvar heeela tiden när jag e me honom! Jag tycker att jag e rolig :P Men vart får han allt ifrån? ;)
Måste försöka få till något av hans skämt här, lr nä, jag filmar honom nästa gång istället :)
   Tror jag va extra deppig igår när både Milla & Beckis va bortresta, känner mig verkligen sååå ensam då :( men nu e Milla hemma igen o ska komma till mig snart på en mysig filmkväll :) Beckis kom hem du me!! Blir stressad av att du e bortrest när d e så några dagar kvar till jag åker!! KOM HEM :D!!

Här kommer lite bilder från julhelgen ;)

Mina inköpta inslagna klappar till familjen :)

image110

Syster yster & jag! Tomteluvan på, javisst ;)

image111

Passande julklapp från mig till Madde & Hempa! Slå inte ihjäl varandra under spelets gång, ha bara riktigt kul ;)

image112

"No one"

2007-12-25 @ 01:54:53

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know, for certain

Nytt försök!

2007-12-25 @ 00:07:44

Så, äntligen! Här kommer bilden på mig o den störtsköna grabben från Mörby C i lördagskväll ;) D gröna gosedjuret har jag förträngt vart han fått tag på, men han hade ju självklart betalat för den :P

Klockren bild ;)

image109

Julafton!

2007-12-24 @ 23:51:54

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut! Sitter hemma i min ensamhet och kollar på tv, ganska mysigt men samtidigt ganska ensamt! Julafton ensam e ingen hit! Men jag har haft en jättemysig dag med familjen, vi har alltid lika kul när vi ses :) Åå så många roliga skämt som jag vill skriva ner, men d gick ju sådär sist så jag provar nog inte ens nu :P
D va lugnt på julklappsfronten, men lite fick jag iaf :) Pengar, underkläder, böcker o lite annat smått o gott, d gamla vanliga :) Mina inköpta julklappar va uppskattade :) Visst e d kul att få klappar, men jag bara älskar att ge :)
    Haha har aldrig haft så lite julstämmning som i år, känndes som hela familjen va lite ur fas! Märks att barnen blir äldre, inte alls lika stort me julen längre.. Men men, mysigt att ses allihopa iaf :)
    Imorn blir d till att fira me Mamsen & Uffe! Av olika omständigheter kunde dom tyvärr inte vara me idag! Men imorn kl 1 blir d mer julmat, o ännu en liten julklapp kanske, man kan ju hoppas iaf ;)

Idag har jag avklarat d första, men ett riktigt jobbigt "hej då".. Usch inte min grej! Har gråtit många tårar idag, d kan man ju inte göra på julafton, men så blev d! I`ll miss you!

Idag är d exakt 2 veckor kvar! 14 dagar! HALLÅ INGENTING JU! Shit nu börjar d kännas!

Nä, nu måste jag runda av!

Ha en fortsatt bra jul!

This one is 4 you!

2007-12-24 @ 21:49:22

"No one"

GOD JUL!

2007-12-24 @ 11:09:50

God Jul på er allihopa! Hoppas ni får en underbart mysig dag! Jag e precis påväg ut genom dörren, ska hem till syster där hela familjen samlas! Jag e som vanligt lite stressad, men uppdaterar under dagen :)

Ville bara önska er alla en riktigt God Jul!!



Haha störtskön grabb!!

2007-12-23 @ 15:55:11

Försöker lägga upp en bild på mig och den klockrena grabben vi träffade igår utanför Mörby C, men d går sådär! D går inte att ladda upp bilder just nu ERROR!!!! Men håll ut grabben den kommer ;)

Bra drag!

2007-12-23 @ 14:52:00

Eller inte!! Den tänkta utgången igår, blev inte ens någon utgång :( D som började så bra hemma hos mig! Jag o Milla va taggde som vanligt o ville verkligen ut o dansa, men näää så kul skulle vi inte få ha d! På Tunnelbanan började jag känna att nånting inte va helt bra, snurrig, yr o allmänt dålig förstog ja att d inte ens gick att ta några glas vin tillsammans me magkatarrstabletterna jag äter! D står klart o tydligt att alkohol inte ska tas i samband me tabletterna! Men som vanligt tror ja ju att jag e Wonderwomen o klarar allting! Så d va bara till att hoppa in i en taxi fort som f*a och hem o lägga sig! Kul!!! Riktigt kul!! Sorry Milla att jag förstörde vår kväll! Men d hann ju ändå hända lite kul på vägen till tunnelbanan när jag fortfarande mådde bra, se så kul vi hade :)



En höjdrädd Milla ;)

Galet mkt folk!

2007-12-22 @ 17:17:10

Hemma igen efter en shoppingtur i Kista. Juste, d vart Kista! Inte bara vi som valde att åka dit, utan även resten av sveriges befolkning, o lite därtill :P Tog 30 min att bara hitta en liten parkeringsplats! Men nu så, nu är nog alla julklappar köpta! Yes! Nu ska jag bara slå in dom oxå :) Blev riktigt bra julklappar i år, vi som sa att vi inte skulle köpa så mkt, men jag kunde inte låta bli! Tänkte smöra lite extra för Madde som plåster på såren för att jag varit en dum och tydligen ohjälpsam syster sista tiden, jag vet inte va hon menar, men d e väl bara gottgöra sig o le lite snällt :) Så jag hoppas lite extra fina julklappar hjälper mig på traven!
    Men hallå hur svårt är d inte att låta bli att köpa till sig själv när man går där i centrumet?? Ja, jag vet, sjukt svårt! Men så länge varannan grej som köps är julklapp så e d ok :) Åå, köpte en sååå fin klännig på MQ! Blir nog kvällens outfit så bild kommer imorn!
Tog förresten inga bilder på min o Millas shoppingdag, inte läge för d, bara sjuukt mkt folk! :P
    Nu tänkte jag snart hoppa in i duschen, o sen fixa mig o ladda för kvällen ;)
Inte klart hur d blir me middag för Millas o min del, då vi båda har magkatarr (undra va d beror på?? folk blir ju stressade av att bara titta på oss :P, vi får nog tagga ner på tempot lite Milla, kanske ska flytta till Norrland ett tag, men där blir man ju stressad för att allt går såååå långsamt :P) o inte så bra att äta middag så sent, alkoholen ska vi inte tala om, men den e inte lika rolig att stå över :P Så d blir nog en liten lätt middag hemma, så möter vi upp resten i stan :) Tråkigt men sant!
Nä, nu kan vi ju inte deppa över d, "You only live once" så man kan ju inte känna efter hela tiden vart man har ont, väl uppe på dansgolvet brukar alla problem försvinna ;)

"Se mitt stora problem e att mina problem e så pass små att dom knappt räknas som problem, men dom gör lika ont för d"

Nä, nu höjer vi musiken o dansar lite isället ;) Botten upp, lr lite väl tidigt kanske, behåll den på några timmar till, så hörs vi senare ;)

Lördag!

2007-12-22 @ 11:51:05

Så då va d lördag och endast 2 dagar kvar till Julafton :) Haha när man va liten va man ju hel hispig såhär dagarna innan, nu känns d inte så mkt, utan försöker snarare pressa fram lite julstämmning :)
Idag blev d sovmorgon, åå så skönt att få sova ut. Juste julmiddan igår va såå mysig, o underbar mat. Har även öppnat min första julklapp, en parfym från Marianne, d e du som gör mitt parfymförråd, tur att man har en bonusmamma som e flygvärdinna ;)

Nu ska jag ta tag i mitt liv o få lite vettigt gjort idag! Just nu städar jag lite hemma, man vill ju ha extra fint o mysigt nu till jul :) Sen ska lite paket slås in, sen fixa till sig lite för att åka o möta Milla i nåt centrum för att handla d sista! Undrar vilket d blir, Väsby, Stinsen, S-tuna, Kista el kanske Täby? Hmm, svårt val :) Vi skippar nog stan, ingen höjdare att trängas där nu!

Sen ikväll är d UTGÅNG ;) Jaaa! Me Weronica & Aspi oxå, så inte bara Sollentunamaffian, haha älskar vårat namn :P Tydligen middag ute innan, d e ju alltid trevligt :)
Men idag ska jag börja i tid! Orkar inte stressa som vi alltid gör!! Så Milla va säger du, ska vi börja i tid??? :P Kanske ska röra på oss ganska snart om inte hela dan ska bli stressig :P

Så bäst jag rundar av här o gör d jag ska! Idag får kameran följa me, ser ju ut som jag skriver en bibel här numera :P Men d blir d ändring på! Om inte annat så blir d nog en hel del bilder ikväll ;)

Så ut o handla era sista julklappar nu!!

By the way!

2007-12-21 @ 17:33:51

It´s only 16 days left ;)

Julmys!

2007-12-21 @ 17:27:55

Hemma igen efter min lilla shopping runda i Stinsen, som förövrigt blivit ett riktigt bra centrum! Har alltid varit fräscht å så, men nu när d byggt ut blir d ju ännu bättre :) Jag va ju inte direkt ensam där, nä jag o halva Sollentuna trängdes nog där. Värst va d att hitta en parkering, men d gick bra till slut :) Nu är nästan alla julklappar fixade, bara d bästa kvar, inslagning! Åå jag bara älskar att slå in alla julklappar, så jag ber aldrig om det i butiken :)
Jag tror nästan jag tar tillbaka mitt nyårslöfte att jag ska köpa alla julklappar i november! Då förstörs ju hela julstämmingen, d e ju faktiskt ganska mysigt att gå o trängas me alla, o själva julstressen e ju hela grejjen :) Bara man inte har för mkt kläder på sig, dunjacka o mössa, INGEN HIT! Fast jag e ju iofs van att gå ut o dansa o mössa :P men inte dunjacka! Men lite bättre utspridning över hela december är mitt knep till nästa år! Däremot har jag ett annat nyårslöfte ;) Inte en jul till som singel :P sjuuuuukt tråkigt! Julen blir inte alls samma grej som singel, jag bara älskar att köpa julklappar o skämma bort min prins :) (så till alla er därute som vill ha en massa julklappar, slå en pling nästa år om ni e singlar :P ) Nä, men allvarligt, hela julen blir ju en helt annan grej, nu försöker jag tänka på d så lite som möjligt, för d känns ganska ensamt! :)

Nä, nu byter jag samtalsämne, d där va ju inte så kul att skriva om, blev ju mest deprimerad! :P
Ikväll är det julmysmiddag med systrarna hos min bonusmamma Marianne :) Åå ska bli såå gott me lite god mat :) Har blivit en tradition att vi träffas vi 4 hemma hos Marianne, såå mysigt! Man får mkt nya kontakter när man har en pappa som speeeddejtar :P haha
Men inte någon som e lika bra som Marianne, hon e som en syster, kompis o mamma på samma gång, kan d bli bättre? ;) Nä, faktiskt inte :)


Så nu ska jag slå in lite julklappar o sen göra mig fiiiiiiin :)


Ha en mysig kväll nu allihopa, så kör vi imorn ;)

Good morning sunshines!

2007-12-21 @ 10:47:40

Lr klockan kanske e lite mkt för vissa av er för att säga god morgon :P Men till er säger jag god dag :) Jag vaknade inte nyss, men d va inte så länge sen heller! 9 stog kl på, men ställde om den till halv 10, så skönt att bara ligga kvar utan stress! Sen en lång varm dusch.. o nu sitter jag vid datorn. Kl på datorn är felinställd, så jag vet inte riktigt va kl e :P
Idag blir d julmys :) Tänkte fixa lite här hemma, o sen dra mig till något centrum, möta upp syrran o fixa julklappar till ALLA syskonbarn, ja dom e ju inte direkt några, men söta ;) D lutar nog åt Stinsen, då Madde jobbar där!
Sen ska även en liten julklapp till Milla fixas :) Beckis e redan klar, hon ska få en, haha lurad!! Inte kan ja ju skriva d här heller :P Beckis e ju en av mina trognaste läsare så så kul ska vi inte ha! :P Sanna da?? Hallå vad hände me din julklapp, o din födelsedagspresent!! Nä, usch va jag skäms! Varför har vi inte skickat upp nåt än :( Beckis & Milla hallå ska vi skärpa oss lite kanske?? Sanna fyller väl år o firar jul lika mkt fast hon e i Åre, utan oss :( Så håll ut Sanna, jag ska ta tag i den saken innan jag flyr landet :) O så Linda! Ska vi köpa julklappar till varandra? :) Ja, d måste vi väl nästan, d e ju såå mysigt :) Tänkte föreslå en liten julafton hos mig på söndagkväll! Hur låter d tjejer? Milla när åker du? Jag har ingen gran, men den får vi klara oss utan :) Haha för 3 år sen när jag bodde med syrran så kom morfar förbi med en gran (som han alltid brukade) han har visst lagt ner d nu, så slutade d me att våran gran stog där helt ensam utan att någon brydde sig om den, lr okej lite vatten fick han, men ingen ville klä granen :P haha den stog där helt näck, men d va ganska fint d me :) en grön jävla gran :P
    Nä, dags att föna håret o göra sig lite fin innan jag drar iväg! Juste Zeke skulle visst komma förbi o hänga hos mig idag! På dan e d väl ok, men shit sov inte en blund när han va här sist! Min hund gillar o vakta, o en hund som vaktar skäller, o jag bor på bv precis vid porten, o JAAA den öppnas ganska mkt, o jag har aldrig varit me om någon så lyhörd lägenhet! Så ja 1+1 = 2 min hund skäller som en galning när han e här! Men ändå ganska söt ;)

Beware of the dog!

image108

Natt tankar :)

2007-12-21 @ 01:14:37

Jag tittade på klockan och undrade hur/varför jag fortfarande är vaken! Sen slog d mig att jag visst sov bort halva dan :P men att jag även är LEDIG nu ;) Ååååå d e såååå skönt :) Jag bara njuter!

Imorn lr d blir ju faktiskt idag :P aja, senare iaf, så ska jag ta tag i julklapps jakten! Måste ju få till några julklappar! Men jag är nog inte ensam imorn, usch att man väntar in i d sista varje år! Jaa vet!! Mitt nyårslöfte ska vara att alla julklappar ska vara inköpta redan i november, den du, den e bra ;) Sen som vanligt, o som alla andra oxå har som nyårslöfte, TRÄNA! Men d känns bra på den fronten, nu kommer jag inte undan, i USA så kommer jag ha fys på schemat ett antal timmar i veckan! :) Bra där! Måste ha någon som drar lite i mig!

Ganska kul o bara sitta såhär o skriva ner d som ploppar upp :)
Har även konstaterat att d e första julen på 5 år som jag e singel! Hmm, trist på julaftonskvällen när man bara vill mysas me någon! På dan ska vi som vanligt va hemma hos syster yster, med alla barn! Men på kvällen har jag alltid varit med mitt ex, så d kommer kännas lite tomt i år :(

Nä, nu börjar ögonen tröttna o vill sova! Bäst att runda av här o hoppa i säng, ensam vill säga ;) D e ju faktiskt en dag imorn oxå, lr vafan idag, men senare, aa ni fattar :P
Såå god natt allihopa, o dröm söta drömmar ;)

image30

Familjekväll :)

2007-12-21 @ 00:15:44

D blev en riktig myskväll tillsammans me familjen! Måste ju passa på nu innan jag åker! Åå kommer sakna alla underbara syskon o syskonbarn, o resten av familjen oxå såklart :) Tiden går så fort! Nu har alla blivit tonåringar utom Rebecka som fyller 13 nästa år! Haha klockren kommentar av Roxana när jag påpekade d "Men Rebecka, skärp dig nu" Haha åå va vi skratta ;) 
Först blev d kalaset med en massa god mat! Onyttigheter, inte bra! Men kanske helt ok när d e kalas, bra tajming såhär innan jul :P Efter d hängde jag på syrran för att kolla hockey! Såå kul att se er spela grabbar!! Syrrans barn spelar nämligen i Spångas A-lag numera, häftigt då Rickard endast är 14, och Robin 16.. Men ni ska veta att jag o Ankan satt på läktaren lite halvt hysteriska, för fan va läskigt d e o se er bli tacklade! Idag va d inte så farligt, men man sitter så nära, o d ser så hemskt ut! Vill ju inte ha en mosad systerson :P Måste hinna se en till match innan jag åker, för d e väl jättekul att ha coola moster på läktaren ;) Hälsa grabbarna i laget att ni känner mig! ;) Ni behöver inte hjälp me era trunkar på spelarbussen lr så? Säg till isåfall :P

Kalas!

2007-12-20 @ 15:28:06

Jaaaa, idag blir d kalas! För, "E d en vanllig dag? E d en vanlig dag? Nej d e ingen vanlig dag, för d e Alexanders födelsedag, HURRA HURRA HURRA"

Min brors barn, brorsson kanske d heter :)

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! ;)
Hela 13 år har du hunnit bli! Du e snart ikapp mig :P



Hej & hå!

2007-12-20 @ 15:22:33

Så d kan gå!!! Jag skulle ta min en liten Powernap när jag kom hem från Ambassaden, men sov visst middag i nästan 4 timmar :) Jag har inte sovit middag sen jag gick i skolan, jag tycker d e bättre att försöka hålla sig vaken så länge som möjligt, för att sedan lägga sig lite tidigare om man e sjukt trött, men d gick verkligen inte idag :P

Jag va alltså på Ambassaden imorse kl 8! Kul såhär första lediga dagen! Åå så fint namn, EMBASSY OF THE UNITED STATES OF AMERICA :) Men herregud vilket säkerhet och vilken process!!!! Först måste en heeeel del papper fyllas i, massa frågor! Sen ska nytt kort tas, avifter till höger o vänster, frankerat kuvert, o ja, gud vet allt!! Iaf, jag hade fått ordning på alla papper och hade en intervju idag kl 8. Va inte därifrån förns efter 10!! O då hade jag stått i kön UTE i över 50 min! Shit tårarna va inte långt borta där inte!! D va fan 8 minus ute så!! Dom "slussade" nämligen in en person i taget, förs genom en dörr, sen visa alla papper, sen visitering o sen äntligen genom sista dörren! Jag förstår att dom e noga med säkerheten, men hallå jag lovar, jag ska inte spränga hela USA, bara plugga lite och spela golf :) Mitt Visum godkänndes iaf :)

Department of State Eagle

SMS

2007-12-19 @ 22:18:03

"Kolla på videon från Norrköping så kanske du blir på bätte humör. Kan nästan lova dej ett gapskratt! ;) Älskar dej min ängel. Puss o gonatt!

Undra vem d kan va ifrån?? Jaaaaa, RÄTT!!!! Milla såklart ;) Hon har såååå rätt, och är såååå bra!
Du fick mig på bättre humör ;) Love you!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3

Äntligen hemma!

2007-12-19 @ 22:10:06

Ååååå, ÄNTLIGEN sitter jag hemma i min soffa! Känns som jag flängt en hel del senaste dagarna! Först Norrköping i helgen, d va ju bara såå klockrent iofs, men mån, tis, ons har varit heeeeelt galna dagar! Inte haft en lugn stund! Inte ens hunnit logga in på varken msn lr bloggen på jobbet, o d e ju oftast därifrån mina inläggs skrivs! Därför denna dåliga uppdatering :P Men jag hoppas ni kollat på filmerna desstofler ggr ;) haha sååå roliga!
    Nu va sista dagen på jobbet avklarad! :( Sorgligt! Jag grina som vanligt :P Men jag kunde inte låta bli när chefen höll ett såååå gulligt tal :) Vi satt samlade ca 10 st av personalen, åt en underbart god tårta, o bara umgicks! Fick presenter o blommor, o så d fina talet från chefen, då kan man ju inte göra annat än att fälla en tår (ganska många fler) när allt gjordes just för mig! :) Hej då e inte min grej! Längtar inte direkt till 7 jan, inte till alla hej då iaf!

Annars e jag inte riktigt på humör just nu! Va o fixade naglarna efter jobbet :) åååå såå fina dom blev! Men smart som jag är tar jag en tid precis innan golfträningen, jag kunde ju räkna ut me ar***t hur dom skulle se ut efteråt! Smart!! Dumma jävla blondin!!!!!

Såå! Behövde bara avreagera mig lite! :) Nu e jag alltså ledig i nästan 3 veckor :) 19, dagar, för d e precis så få dagar kvar tills ja åker! Nu ska jag bara ta d lugnt o njuta! Försöka få lite julstämmning! Ta tag i julklappsjakten!
Ska även hinna me en hel del träning, både fys o golf, nu ni, nu börjar allvaret! ;)

Nä, måste fixa me alla visum papper, jag ska nämligen till ambasaden imorn, o fixa mitt visum :)

Så god natt kära ni, hinner inte mer ikväll! Men fr.o.m imorn, då ni! Då ska ni få läsa vill jag lova ;)

20 dagar kvar!

2007-12-18 @ 23:56:16

Nu är d snart under 20 strecket!!! Shit inte långt kvar!
Jobbar sista dagen imorn :( Känns sådär faktiskt! Inte så kul som jag trodde, kommer verkligen sakna alla grabbar på jobbet! För d e precis va d e, jag o en massa grabbar ;)!! O madde förstås, i restaurangen, skönt att du finns :)
    Har förövrigt haft sjukt mkt att göra på jobbet dom senaste 2 dagarna, därav denna dåliga uppdatering! Sorry!
Måste runda av här nu, för en regel jag har är minst 1 inlägg per dag, o klockan passerar snart 00.00!

Så gott natt kära ni! Sov såå gott, d ska iaf jag göra ;)

Stökigare rum får man leta efter!

2007-12-17 @ 22:12:04

Haha Milla du borde bli regisör! ;)

2007-12-17 @ 21:33:15

Va e grejjen?? Varför vänder du inte kameran rätt när jag säger att du håller den upp o ner?? :P HAHA!!!
Jag e inte riktigt beredd på en inbromsning ;)

Hjärnskakning!

2007-12-17 @ 21:11:04

Haha, d här gjorde faktiskt ont! Om inte annat vart jag skiträdd! :P Tack Milla för varningen ;)

3 veckor kvar!

2007-12-17 @ 12:38:27

Blev lite fel i nedräkningen! 3 veckor kvar, 21 dagar! Inget annat ;)

Resan i Bilder ;)

2007-12-16 @ 16:54:10

Stressigt innan middagen! Kaos på rummet redan efter några timmar ;)

image97

Ännu en kaos bild på vårat rum! Millas hörna :P
Lägg märke till den söta snögubben, d e förfests presenten vi hade me oss ;)

image98

Jag redo för utgång ;)

image99

Även Milla är redo ;)

image100¨

Vi åt middag på en underbar restaurang, PappaGrappa, såå god mat! Men va e grejjen me en kökshandduk som servett? :P

image101

Riktigt häftig penna! Jaaa, jag skrev på kvittot me denna penna ;) Haha d rimma :)

image102

Kl börjar bli lite för mkt! Slut i benen efter dansandet ;)

image103

Inte alltid man känner för att va me på bild :P

image105

Haha, här vet ja inte riktigt va vi håller på me! Kl e ca 03.30! (vi kissar INTE) Men den här gräsplätten såg så löjlig ut! :P Så vi va tvungna att ta kort på den, o med oss inuti vart d mkt roligare ;)

image106

Milla Ordningsvakt på Max ;) "Inte tillåtet att sova här" Haha klockrent!!

image107

Norrköping - Sollentuna 90 min!

2007-12-16 @ 16:35:03

Nuså, hemma igen efter en klockren roadtrip! Nytt personligt rekord Norrköping - Sollentuna 1h & 30 min! Lite skillnad från ditvägen, då d tog oss 2h 30 min! Haha men då stannade vi, o lite annat knas :P Hem kom vi iallafall, slitna men hela!
Nu ni, nu blir d åka av! Bilderna e påväg upp ;)


23 dagar kvar!

2007-12-16 @ 11:56:42

Oj, hänger inte riktig me i nedräkningen! Tror jag omedvetet försöker undvika den nu :)
INTE långt kvar!
 
Go to fullsize image

Uppdatering!

2007-12-16 @ 11:28:17

Va gör vi uppe redan nu?? Ja, d undrar jag oxå :) Inte så pigg, men vi va ju bara tvugna att äta Scandics underbara frukost! Nu ligger vi här på rummet, tröttare än nånsin! O vet inte vart vi ska börja nånstans! Vårat rum e inte att leka me, ser ut som ett bombnedslag! Fattar inte hur man lyckas, vi har inte ens varit här ett dygn :) Måste ses!! Bild på kaoset kommer :)
En hel del klockrena bilder togs under kvällen, vi har blivit riktigt flitiga me kameran ;) Undrar va d beror på? :P 
    En riktigt grym utekväll blev d! Norpan får klart godkännt ;) Oj, va vi röjde ;)! Efter en trevlig förfest drog vi oss till Palace! Coolt ställe! Vi visade dom allt hur man festar på riktigt ;) Självklart hittade vi våran egna "scen" att dansa på! Uppe hos dj´n stog vi alldeles utmärkt, fixade bästa låtarna oxå ;) Sköna människor här i stan! Inte alls lika dryga o ytliga som hemma :P Så hit kommer vi absolut åka igen! 

Självklart blev d samma visa som vanligt me kläderna igår! VA E GREJJEN?? Jag hade me mig en massa olika uppsättningar, köpte även en hel del nytt, men ÄNDÅ så blir d knas! Slutade me att jag hade Millas underbart fina röda klänning! Större klänning har jag haft ;) Men mina nya fina stövlar fick följa me! Dom e jag riktigt nöjd me! Milla gick d bättre för, hon bytte inte kläder en enda gång! Bra jobbat!! 

Haha resan hit va ju bara för bra! ;) D har nog aldrig tagit såå lång tid för någon att me bil komma till Norrköping! D vart iofs knas redan hemma! Jag skulle hämta Milla 11, men vi kom inte iväg förns 12:30, första gången nånsin Milla fått vänta på mig :P Vi va framme vid hotellet strax efter 3, visserligen hade vi stannat några ggr på vägen, men ändå! Blir nytt rekord på vägen hem!
En spännande biltur blev d, hände mkt kul ;) Haha den bästa kommentaren under resan står faktiskt jag för ;) Vi sitter i bilen, jag kör, samtidigt som jag ska ta en bild på oss 2.. Jag tar bilden, kollar på den o säger "Fan jag kollade på vägen" haha, aa men d brukar vara ganska bra när man sitter bakom ratten! :P

Nä, nu måste vi ta tag i den här röran! Ska snart dra oss hemåt! Måste bara piggna till lite! Dags att väcka Milla, hon somna visst :P

Håll ut! Bilder kommer!!
   

05:41

2007-12-16 @ 05:43:33

Kl e ganska mkt!! Bra drag! Men orkar inte skriva om ni tror d!!! :P

Halvtid ;)

2007-12-15 @ 22:52:41

Nu e vi halvvägs ;) Middagen e avklarad! Såå mysigt, o såååå gott ;) En drink o några glas vin har vi inlätt kvällen me! Nu e vi tillbaka på rummet för att fixa oss lite, packa väskan o sen se om d händer nåt kul i stan :) D står Palace på schemat, ett uteställe som vi fått tips om, som vi måste prova ;)
Massor me kul att berätta härifrån, så håll ut till imorn, då d kommer en resume av vår roadtrip ;)

Ut o dansa nu allihopa, för d ska vi göra ;)

Pusssssssssssssssssss

SENA SOM VANLIGT!!!

2007-12-15 @ 19:24:46

Shit! Vi e sena som vanligt!! Hinner tyvärr inte skriva nu! SORRY!! Skriver inatt istället ;) D kan bli kul! :)
Ha en grym kväll allihopa, d ska vi ha!

Botten upp!

Norrköping here we come ;)

2007-12-15 @ 09:58:40

Sitter o bränner en skiva just nu! En riktig Carro o Milla skiva! ;) Ska packa ner d jag ska ha me mig nu. D roliga me mig o Milla när vi åker iväg såhär är att vi har grejer med oss så vi skulle klara oss  1 vecka! Speciellt "gå ut" kläder! Jag lovar att båda hon o jag säkert har med oss minst 5 alternativ! O så slutar d ändå me att vi köper något nytt i Norrköping! Samma visa varje gång ;)
Fortfarande ett litet problem som inte e löst! Jag tror inte jag får in ett bord + 4 stolar i min bil, så jag e fortfarande på jakt efter en bil! D e ju ändå därför vi åker dit, för att sälja mitt bord :) Pappas hade varit klockren, Volvo v70 Cross country, så skön o köra oxå! Men nä!! Han ska tydligen på dejt ikväll och kan INTE komma i min bil! Nä pappa tänkt va hemskt om hon trodde du hade en Renault Clio! Men vafan!! Säg att du lånat ut din bil till din underbara dotter, hur gulligt e inte d?? Hon kommer falla på en gång ;) Så kom igen! Let me borrow your car!! ;) Räcker d inte me 2 stolar? Vad ska du me 4 stolar till? :P Haha!!
Nä, nu måste jag skynda mig, ska hämta Milla kl 11 o inte sminkat mig än! Så Milla jag kanske blir lite sen, men bara lite :) Du e säkert ändå inte klar vid 11 :P Visst? ;)
Åååå va kul vi ska ha!! Självklart kommer en uppdatering från Norpan ;)

Pussss så länge!!

3 små trappor!

2007-12-14 @ 13:55:42

Lr nä, va d 5 små hus vi va på? :) Haha va kul vi hade åt d igår!!
En klockren kväll, tänk att personalfester kan vara så roliga! En sån skön blandning människor! Alla blir så öppna, glada o trevliga! Tänk vad lite alkohol kan göra :)
Efter middagen, som va såå fantastiskt god gick vi vidare till en trevlig pub, drack några öl o bara umgicks! Inget dansande igår inte! Kl 00 va d dags för mig att sluta dricka, fick nämligen varken äta lr dricka efter 00 pga undersökningen! Ganska bra regel att sluta dricka då! Oftast har man redan fått i sig tillräckligt! Inte lika kul att vakna av alarmet imorse kl 8, bakis, huvudvärk o inte ens få dricka en droppe vatten! Men men, e d fest så e d ;)

Ikväll blir det en lugn myskväll ;) Kanske se nån film me "gänget" :) Längesen jag såg en riktigt bra film, några tips?
Imorn däremot, då blir d åka av :) Haha bra sagt! Nä, men jag o Milla ska på en liten roadtrip, till Norrköping! Vi längtar tillbaka till alla rondeller ;) Nä, jag ska faktiskt sälja mitt bord där, till en trevlig tant :) Hon hade svårt att ta sig till Stockholm, så jag erbjöd mig att köra ner d till henne :) Snällt va? ;) Självklart får jag bensinpengar! :) Vi tänkte samtidigt passa på att julhandla lite, äta på någon mysig restaurang! Bara ha mysigt me andra ord ;) Med stor sannolikhet så ska vi nog ta pulsen på nattlivet i Norpan oxå ;) För självklart har vi bokat boende på Scandic, och åker hem söndag em! Ååå så mysigt! Vi ska ta vara på varje minut nu innan jag åker! Synd att du jobbar Beckis, vi kommer sakna dig på våran lilla utflykt! Men vi ses ju ikväll ;)

Fy fan!

2007-12-14 @ 11:02:39

USCH!!! Fy fan säger jag bara! D där va absolut SISTA gången jag gjorde gastroskopi! VIDRIGT säger jag bara!
Sitter på jobbet som en jäkla zoombie just nu! Fick en lugnande/avslappnande spruta! Tur va väl d! Även bedövning i halsen, men usch va hemskt d e! Jag va tvungen att själv dra ut slangen när dom kört ner den en bit! Klarade verkligen inte av känslan! Tänkte nästan ge upp o gå därifrån, men nä, jag samlade mod o lät dom försöka igen! Tårarna bara sprutade, jag tyckte verkligen såååå synd om mig själv! :)
Resultatet: Magkatarr! Bra jobbat!

Så alla ni där ute! Lev sunt! Ät bra, träna, stressa inte och framförallt undvik alkohol :) Lr minska på den iaf!

Personalfest!

2007-12-13 @ 14:40:00

Har på lunchen varit iväg till systemet och köpt på mig så vi klarar oss hemma hos mig! Nämligen där vi ska börja våran personalfest. Nu undrar ni varför vi just väljer min lilla etta att träffas i!? Vi gör d samtidigt till en liten inflyttningsfest, gulligt va!? :) Öl, sprit och whiskey va d beställt! Jag fick välja en drink, och självklart blev d Red bull Vodka ;) Fan jag längtar fortfarande till den dag jag slipper visa leg på systemet! Va e grejjen?? Snälla ni ser väl att jag e över 20!! Lr :) Jag vet att dom e sjukt noga, men snälla bara 1 gång, kom igen da!! ;)



Efter d åker vi in till stan till restaurangen 5 små hus i Gamla stan!  I skivandets stund så ropade jag på chefen o frågade "D va 3 trappor vi skulle till lr hur?" Haha va faaan fick ja d ifrån?? Haha vi garvar fortfarande ;)
Sen får vi se vart d leder! D e ju en dag imorn oxå, jobb som vanligt! Åå usch vill inte ens tänka på d! GASTROSKOPI imorn kl 9! Fy, usch, blä, VILL INTE!!! Men men, skönt när d e över!
Blir nog inget mer bloggande idag! Så trevlig kväll allihopa, d ska jag ha iaf ;)

Håll tummarna för mig imorn kl 9 PLZ!!! :)

Beckis favorit ;)

2007-12-13 @ 12:53:59

Den här e bara sååå rolig ;) Haha! Jag fick den här av Beckis som kollar på den minst 3 ggr om dan! Som i sin tur fått den av sin mamma :) Klockrent!

25 dagar kvar!!

2007-12-13 @ 10:39:14

Tiden går fort nu! Vet inte riktigt om jag hänger me! :)

Something Right

2007-12-13 @ 10:35:39

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
And baby I make you feel alive
I know I must be doing
Doing something right

Klockrena släkten!

2007-12-13 @ 10:10:26

Såå mysigt, trevligt, roligt & alldeles alldeles underbart hade vi d på middagen igår ;) Såå kul att vi va samlade allihopa (nästan iaf). Åt gott o skrattade i flera timmar, vi har aldrig tråkigt tillsammans. Vi va som sagt på Texas Long Horn på Östermalm. Riktigt bra o god mat, flesta av oss åt de helt underbara BAR-B-Q RIBS, såå goda och sååå kladdiga ;) Några öl fick vi till oxå, åå att d kan vara så gott med en kall öl ibland ;)
     Jag vet inte vart ja ska börja men jag måste försöka få till några av de sjukt roliga grejer som sas under middagen! Ibland undrar jag varför min bror inte har en egen stand up show, han e ju bara för klockren!
En grej va när vi skulle beställa in efterrätt, brorsan beställer chessecake, men säger Ostkaka till servitrisen bara för att va lite rolig :)! Min ena syster Madde, beställer en likadan, men känner att hon måste fråga va d e för slags cheescake. Om det är en med digestive kex, lr en vanlig "svensk ostkaka", typ Frödinge! Men hallå!!?? Vem frågar så?? Kom igen Madde! Okej om jag hade ställt frågan, men inte du!! :P Haha! Åå vi hade så kul åt d! När Madde va extra irriterad på att vi retades sa brorsan en klockren kommentar: "Vet du om d e vanilj i vaniljglassen?" allt för att jävlas ;)
Haha ok, jag ska inte försöka mig på ett till skämt här! Blir ju sjuuuukt tråkigt o utdraget när man skriver ner d! Nä, jag slänger upp lite bilder istället så får ni se själva hur trevligt vi hade d :)



Sången för pappa blev sådär, vi som brukar ta i så mkt, men inte nu..Ingen som riktigt vågade ta ton, jag försökte så gott ja kunde, men ni som vet hur jag sjunger, förstår att jag inte borde ta i mest av alla :P Inte me Idol Måns precis bakom ryggen heller, han va nämligen där, riktigt het grabb ;) Haha när vi sjungit klart så skrattade både Måns och hans flickvän? åt oss ;) Rolle (syrrans kille) tar nämligen ALLTID ton i slutet, o d låter ju bara för bra ;)

Efter middagen stog vi utanför o hade kram o pusskalas för att sedan skiljas åt! Pappa höll lite tal och tackade för den mysiga kvällen o även han fick till några roligheter ;) "Att Madde kom hit först idag är helt ofattbart, att L-G (brorsan) överhuvudtaget dök upp är ännu mer ofattbart, men att Rickard åt förrätt, STOR huvudrätt och 2 efterrätter är inga konstigheter, d e precis som d vanlilgt"

Så tack pappa för en mysig kväll! D här borde vi göra oftare ;)

Juste! Kriget me Madde varkar vara över :) D blev jag som fick ta tag i saken! Jag tänkte sätta mig nära syster så vi fick chans att prata lite, men d va lättare sagt en gjort! Innan vi skulle sätta oss ropade Madde "Jag kan sitta varsomhelst, men INTE nära Carro" Men hallå Madde!! Hur schysst va d?? :P
Vi hamna iaf nära varandra och fick tid att prata ;)



Pussss på er allihopa!!!

Bleeding love

2007-12-12 @ 14:58:14

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

26 days left!

2007-12-12 @ 14:22:45

Beckis!! Hallå du hade ju en!!!

2007-12-12 @ 11:57:13

Haha, varför skickade du inte den här när jag efterlyste en bra bild på vår trio?? Kan d bli bätter än såhär? ;)

Nä, d här går ju inte!

2007-12-12 @ 11:46:39

Nää!! Här kan ja ju inte sitta o sura! D e ju trots allt blå himmel o sol idag :) Åå pappas födelsedag!!! GRATTIS GRATTIS!!! Middag ikväll på Texas Long Horn på Östermalm, håll er borta om ni vill ha matro, vi e nämligen 14 personer som ska dit :)



Och så kunde jag inte låta bli att skriva heller, ganska beroendeframkallande d här ;) O mitt pissiga humör ska ju inte behöva gå ut över er :)

Så bryt ihop och gå vidare! Jag får helt enkelt hålla mig till d! Det som inte dödar än stärker än!
Se så många bra och stärkande meningar d finns! Big girls don´t cry!!

image82

...

2007-12-12 @ 09:14:02

I'm not in the mood for this today!

27 dagar kvar!

2007-12-11 @ 16:01:56

http://www.allposters.com/-sp/Manhattan-Beach-Pier-Los-Angeles-Los-Angeles-California-USA-Posters_i1139657_.htm

"Jag blir sur bara jag tittar på dig"

2007-12-11 @ 11:23:50

Haha nä så illa e d inte! Men såhär ligger d till.. Efter träningen igår åkte jag o beckis hem till mig, Beckis klagar på att hennes hår e skitigt o måste tvättas, men jag tycker d ser helt ok ut! Hon tar ur toffsen ur håret, böjer sig framåt (nä killar d blir inte roligare än såhär så sluta fantisera :P) headbangar lite, lr ganska mkt, jag tror ju hon ska se helt galen ut i håret när hon reser sig, men nä!!! Hon fixar luggen lite, o vips så ligger den precis perfekt, så som den alltid gör!! Fan hur orättvist kan d bli?? Jag tittar lite surt på henne o säger, "Fan jag blir sur bara jag tittar på dig" Haha sen brister vi båda ut i skratt! Skulle jag göra likadant skulle jag se ut som ett lejon från andra världskriget :)
Gumman jag vet att du tar hand om ditt håt, o vet hur d fungerar, men enligt mig e d sjuuuuukt lättskött till skillnad från mitt! Men jag älskar dig ändå, livet e bara lite orättvist :P

Uppdatering!

2007-12-11 @ 11:04:07

Nu e d bara 6 arbetsdagar kvar, sen e jag ledig i 2 ½ vecka. Sååååå skönt! Har bara haft en vecka ledigt sen i januari :) Okej, jag har varit ledig ALLA helger, så jag ska inte klaga :P
Jul e d snart oxå, wiieee! Åå d e så mysigt me jul, men hallå jag har inte köpt en enda julklapp, lr d kanske d inte e nån som har :) Har så många att köpa till, massa syskonbarn,  men syrran o jag brukar köpa ihop till syskon, o syskonbarn, även till mam & pap! Men d e lite turbulens mellan syster o mig nu :S Men jag får nog ta mig i kragen o slå en pling till henne :) Om inte annat så ses vi imorn då pappa fyller år o vi ska ut o käka, 14 st blir vi nog :) Då kan ju inte syster o jag sitta där o tjura!! Nä nån måtta får d va :) Madde skärp dig själv!! Du e ju äldst, o d va ju faktiskt du som börja!! Lr, va d lilla jag?? Retstickan nr 1 :D Tänk på att jag åker faktiskt snart, inte kan vi ju va osams då inte!

På torsdag är d middag o fest me jobbet :) Vi börjar hemma hos mig, tar nån drink lr 2 för att sedan röra oss in mot stan!
O värst av allt denna vecka, Gastroskopi på fredag kl 9! Förjävligt i vanliga fall, ännu värre efter middag o utgång me jobbet! Lr va tycker ni, skulle ni vilja ha en tjock slang nerkörd i halsen när ni e bakis o helst vill spy!? Nä, tänkte väl d! :P

Inga planer för helgen än, men hallå jag vill göra nåt riktigt kul!! Vill ta vara på alla dagar som e kvar nu!! Så Sollentunamaffian (Milla & beckis d e vi tre, vår trio har fått ett namn, haha) vad händer?? Vi får ju styra nåt ;) Helst nån drink & MASSA dans på schemat! Jag e öppen för förslag! :)
Nä, nu e d snart dags för lucnh, avocado o keso, mmm sååå gott :)

Go to fullsize image

Min PT!

2007-12-10 @ 17:24:39

Så, nu va d dags igen har köra på gymet med min alldeles egna heta PT ;) Jag sitter hemma o laddar mentalt nu, för hon kör me mig vill jag lova ;) Ååå va jag längtar till att vakna upp dom närmaste dagarna, då jag kommer ha en sjuukt skön träningsvärk i hela kroppen så jag knappt tar mig upp ur sängen! D e då man känner att man lever :)
Så till er som behöver lite hjälp me träningen, eller bara någon som skriker på er, och ger sjukt bra peppning, här har ni henne, Rebecka "Beckis" Gruen!
Man vågar ju inte göra annat än att lyda, se själva ;) <3

Till Milla!

2007-12-10 @ 14:41:46

Tack för att du finns hjärtat! Du e en heeelt underbar person! 
 



Den här låten är till dig gums! Lyssna på den här om du saknar mig när jag åkt!  
Du är mitt allt!                                                  

Bra sagt!

2007-12-10 @ 10:49:08

Life is short,
Break the rules,
Forgive quickly,
Kiss slowly,
Love truly,
Laugh uncontrollably,
And never regret anything that made you smile.

image81

4 veckor kvar!

2007-12-10 @ 10:17:15

Idag är d exakt 4 veckor kvar, 28 dagar!! Shit d e ju ingenting!!

Guten Morgen!

2007-12-10 @ 09:57:48

God morgon allihopa! Härligt väder, visst!? Riktigt mysigt :P
Måndag IGEN, om d inte e måndag så e d fredag. Så när vi klarat av den här dagen så e d snart helg ;)
Visst va filmen bra igår? ;) Love Actually, vet att många av er såg den :)



Ååh, idag ska jag till polisen och fixa nytt pass, såg nämligen att mitt pass går ut i feb, inte så bra när jag ska va borta till Maj, Oops!! Usch o man tar bilden där, d tycker jag inte om! Men men, passet kanske man inte tittar på varje dag! :P Tänkte åka dit på lunchen, hoppas inte d e såå lång kö!

Beckis jag väntar fortfarande på ett samtal från dig! DU skulle ringa tillbax igår INNAN filmen började! Jag satt o hoppades på att få sällskap HELA kvällen!!! Men jag satt där i min ensamhet me min lussebulle & hallonkräm! Men du va väl lite för upptagen me annat :P Jag e inte lika upprörd som d låter, ville bara ge dig lite dåligt samvete :P hihi! Länge sen du hängde hos mig nu! Pusssssssssss på dig! ;)

& alla andra
 

Lussebulle & Hallonkräm

2007-12-09 @ 20:40:18

Sitter hemma i soffan, kollar på Love Actually och äter en lussebulle & hallonkräm, sååå gott, bra blandning va ;) Ringde precis Beckis för att snacka lite skit, hon frågade va ja gjorde och jag sa lite försiktigt att jag bara satt hemma o tröck i mig en lussebulle o kräm! Hon brast ut i skratt, samtidigt som hon sa: Nä, d e inte sant, jag me!! Hur stor är chansen att vi båda 2 samtidigt äter lussebulle & kräm, inte varje dag man äter just d! :P haha! e man kompisar så e man!

image79

Jaha!

2007-12-09 @ 14:00:50

Då va d väl dags att skriva ett vettigt inlägg me lite uppdatering av helgen! Vart tog den vägen förresten? Kl e redan 2 och d e söndag!!
Igår tog jag en sväng förbi golfshopen, julrea och utförsäljning av kläder! Självklart va jag på plats och fyndade riktigt rejält! ;) Tog även en sväng förbi Väsby centrum! Farligt att besöka MQ me pengar på kortet!
Efter d fikade ja me Maria & Milla! Ååååå så kul att träffa dig Maria! Alldeles för länge sen! Gravid har du hunnit bli oxå, så roligt för er! GRATTIS till er, ni kommer, lr ni är redan världens bästa föräldrar! Som ja sa, så tror jag d blir en flicka ;)

 


Sen vart d som vanligt bråttom för Milla och mig som skulle vara hemma hos Annica i stan kl 7! Jag hann inte göra mig klar, utan d vart att ta me sig hela garderoben, och sminka sig i taxin :) Efter några glas för mkt så va d middag på fridays! Blev endast några SJUKT starka kycklingvingar då jag inte va sugen på mat vid den tiden! Efter d rörde vi oss vidare till Ambasadör, riktigt grymt ställe! Där kom jag minsann in! Fast jag knappt kunde gå rakt, men inte i nästan nyktert tillstånd på Garbos! D kanske va d som va felet :P Jag ska pröva att komma in där vinglandes ;)
Lyckligt nog så gick d inte så mkt pengar! Men inte så smart att ta me sig visakortet ut på krogen efter en lägenhetsaffär! D kunde ha slutat illa!!! Riktigt bra drag igår, men jag sammanfattar ändå hela kvällen såhär: KARATEFYLLA!!! :P

Så nu sitter jag här me världens huvudvärk! Och jag har ingen att skylla annat än mig själv!! Hungrig e jag oxå! Ska försöka orka mig ner till affären och handla nåt!


Åå jag vill till USA nu! TRÄNA PLUGGA TRÄNA OCH TRÄNA! Ingen dum alkohol!!


Hmm, d vart inte så vettigt d här inte!



 

Hmm, tappat räkningen!

2007-12-09 @ 12:48:31

Jag missade visst igår! 30 dagar igår!

29 dagar idag!

Tur e väl d att jag åker snart!

image75

God natt!

2007-12-08 @ 01:31:15

Hemma igen från julbordet som va mkt trevligt! Inte riktigt som jag trodde att d skulle va, men d va bra :) Hamnade mitt i en personalfest med bordsplacering och lekar, Sivan såg jag kanppt röken av :P Men d va supergod mat, och trevliga bords- och lagkamrater ;) Kul me lite nytt ibland! Så tack för att jag fick följa me Siv!
Men jag höll på att missa hela kalaset!Jag tänkte för en gång skull lämna bilen hemma, skippa taxi och åka kommunalt! D va 100 år sen sist, OCH JA!!!!  D kommer dröja 100 år till nästa gång! Shit alltså! Hur svårt ska d va!? Jag kollade upp vilken buss jag behövde ta för att komma till Gamla stan till halv 6, men inte hjälpte väl d, bussen va försenad 20 min, sen va även tunnelbanan försenad! Kul när d ösregnar oxå, man blir så krullig o fin i håret :P
Jag hade ju faktiskt en båt att passa, jag trodde iofs att båten skulle ligga iland, och att d va helt ok att komma några minuter sent, men när Sivan ringde o sa att båten ÅKER 18.00 fick ja lite småpanik! Sprang som en galning från T för att hinna me båten, o som ni förstår så hann jag :)
4 timmar senare, och efter några snaps va vi tillbaka i land, underbara Beckis kom o hämtade mig, så gulligt av dig! Efter lite tjejsnack hos Beckis va d dags att gå hem o sova, måste ju va utvilad till imorn, för då blir d fest ;)
Så innan ögonen slocknar här på mig, e d väl lika bra att säga god natt och stänga ner!

Så god natt & sov gott på er!

image74

EFTERLYSNING!

2007-12-07 @ 11:32:45

Milla eller Beckis har nån av er någon bra bild på oss? Nån måste d ju finnas :) Skicka isåfall ;)

Fredag hela veckan!

2007-12-07 @ 11:27:28

Nu e d ju fredag igen ;) Såå skönt! Dagarna bara flyger förbi, jag tycker d alltid e fredag!
Har nu på förmiddagen pratat me tjejerna från golflaget i L.A, svenska tjejen Malin som bara verkar såå snäll och trevlig lovar att ta hand om mig :) O sen Adriana från Brasilien som oxå verkar vara en bra tjej! Tror vi kan få d riktigt kul i laget :) Bra ju att jag får träna lite på min engelska när vi skriver,  jag lovar att innan jag e tillbax från L.A så ska jag skriva ett riktigt långt inlägg på engelska! För så mkt borde jag väl kunna lära mig på 5 månader så jag kan skriva ett bra inlägg felfritt in english! Jag hoppas d iaf ;)
Jag försöker även fixa ett eget sovrum i vårat "hus" på skolan, vi ska bo 6 tjejer i huset. Oftast sover man 2 i varje sovrum, men d finns ett rum me 1 säng, o d rummet hoppas jag på :) Kan va skönt att få komma bort o vara för sig själv ibland! Men men, d löser sig nog när jag kommer dit! :)

Ikväll är d julbord, IGEN! Sen får d nog vara bra, måste ju fortfarande va sugen på julmat på julafton, annars e d illa :P! Jag ska på julbord me Sivan, Mattias mamma. Såå roligt att vi fortfarande har så bra kontakt! Hon e så gullig mot mig :) Kommer inte ihåg vart vi skulle, men halv 6 i gamla stan skulle vi ses! I´ll be there ;)
Sen får vi se hur kvällen slutar, d kanske blir så att vi går ut o dansar Siv och jag, man vet aldrig ;)
Imorgon är d iaf fest på schemat ;) Fördrink hos Annica, sen middag på fridays, sen party natten lång :) D blir jag, Milla, Malin, Annica och många fler sköna personer från Annica & Malins gäng! Förhoppningsvis kan vi möta upp Beckis ute, hon ska ut me jobbet! För inget slår våran trio ;)

image73

Efter protester från Milla om att byta ut toffsbilden (som förövrigt finns längre bak i bloggen "Vad e grejjen")
så får d istället bli den här åsnebilden! Jag bjuder på den ;) Min rumpa e inte sådär stor i verkligheten :P Lr ja tror inte d iaf ;) Ni som sett den, e den??

1 månad kvar!

2007-12-07 @ 09:40:16

Idag är d exakt 1 månad kvar! 31 dagar! Den 7 januari sitter jag på planet till London vid den här tiden :)

image72

Haha klockrent!

2007-12-06 @ 16:05:04

Appropå Norrköping så måste jag bara berätta en rolig grej som Jag & min älskade Milla gjorde ;)
Jag varnar er, d här e sjuukt kul :D
Jag o Milla va som sagt i Norrköping på intensivkurs oktober 2005, d va en riktigt rolig resa, lr vi tänkte väl koppling o dragläge 24/7 :P, väldigt intensivt men d framgår ju redan i namnet på kursen :P
För oss kändes d även som en liten semester, komma bort från sthlm o all stress va ju bara så skönt! Att vi bodde på hotell o åt scandic frukost i 2 veckor gjorde d hela ännu bättre! :) Som sagt så åt vi frukost på hotellet, men då e d ju fortfarande 2 mål till som ska ätas under dagen, lunchen blev ofta bara nån Jalla och macka, men till middag försökte vi få i oss lite mer! Åt ute en del, och även på hotellrestaurangen där vi fick allt för halva priset tack vare Millas status ;) Men samma ställen i 2 veckor e inte så kul! Så en kväll vart vi riktigt sugna på grillad kyckling, grönsaker, dipp och tortilla chips! Med coop på andra sidan gatan kunde vi bara inte hålla oss, men vi tänkte "fan, vart ska vi äta maten da??" Ser ju inte så bra ut att komma me fulla coop kassar o släpa upp på rummet, inte när vi bor för personalpris heller, då måste man ju faktiskt uppföra sig lite! ;) Vi gick iaf till coop där vi packade på oss d vi ville ha! Sen stog vi där me våra kassar o garvade åt hur vi skulle göra, o JA!!!! d hörs när Milla skrattar!! :D Kallt va d ute oxå, så vi kunde inte sitta ute o äta, och knappast knapra i oss kycklingen i ingången till coop :P Jag tittar runt o funderar lite, o min blick fastnar till slut på inslagningsdisken (där man slår in paket) jag började skratta för mig själv när jag tänkte igenom min klockrena idé, jag tänkte efter en sista gång innan jag berättade för milla va jag tänkte göra! Vi gick fram lite försiktigt till disken, upp me våra påsar på bänken och så började vi slå in påsarna i presentpapper, o me Millas garv blev vi ju inte direkt diskreta! (har ni en rolig bild hur vi ser ut? Ni som känner oss vet nog ungefär hur d ser ut :P) Me 2 inslagna paket går vi tillbaka till hotellet, förbi receptionen o gör allt för att inte garva ihjäl oss! Nygrillad kyckling luktar ju en hel del! Väl uppe på rummet dukade vi upp våran mat, och ja, vi köpte även papperstallrikar o bestick :) Där satt vi o åt sen hela kvällen, d har aldrig varit så gott me grillad kyckling som d va då!!
Nästa morgon när vi vakna så luktade d ju kyckling om allting, så om dom inte sett när vi smusslade upp våran mat, så skulle dom ju garanterat förstå va vi gjort när d va dags att städa!! Ooops, tänkte inte på d :P Man kan ju inte tänka på allt, vi e ju trots allt blonda bägge 2 ;) Men körkortet vi fick ju, o vi har kvar d än idag! ;)

image66image67image68image69image70

32 dagar kvar!

2007-12-06 @ 13:09:00

Idag är jag på bra humör, så nu känns d bra att d e 32 dagar kvar! ;)

image65

Prövotiden är slut!

2007-12-06 @ 10:10:39

Så, äntligen! Nu har 2 år gått sedan jag tog mitt körkort och därmed är prövotiden slut :) (2 år sen igår, 5/12-05) Åå så skönt! Bra gjort av mig! Visst!? ;) Inte ens blivit stoppad nångång, och d e ofta d går lite för fort :P (ja, jag tog i trä) Nu "får" jag ju köra lite för fort, och i värsta fall betala lite böter om jag blir stoppad, men dom kan inte ta körkortet ifrån mig lika lätt :) Tiden går verkligen fort! Snart e d 2 år sen jag fick, lr nä, köpte min bil! Renault Clio 06, årets bil 2006 :) Åå, den e jag helt kär i! Såhär ser den ut, fast min e svart ;) Visst e den fin!? ;)

image63

Milla imorn är d din tur! Så kör försiktigt idag så ska du se att även du klarar d galant ;) Åå, va bra vi e! Men jag minns d som igår när vi snurrade runt i Norrköpings ALLA rondeller, och jag skojar inte, d e ju inte direkt några! Så om d e nåt vi kan göra så är d att köra i rondeller :P Visst Milla! Sen att vi idag oftar genar igenom hela rondellen e ju en annan sak, huvudsaken e ju att vi vet hur man ska köra! ;)

Äntligen!

2007-12-05 @ 22:46:33

Såå! Då va den affären avklarad! Min första egna lägenhetsaffär :) Känner mig faktiskt rätt stolt! Jag har fixat nästan hela processen helt själv ;) Gick me vinst gjorde jag oxå! Så nu alla avbetalningar, nu ska ni bort!!! (med undantag av bilen) Jag har tagit min sista avbetalning! D e ju HELT värdelöst! Så tjejer, ni behöver inte anmäla mig till Lyxfällan, jag ska inte göra några fler onödiga inköp på avbetalning :) Så, då va d sagt! Jag lovar mig själv och er d!!


Så nu sitter jag hemma o dricker glögg, åå d e så gott! Så skönt att bara andas ut efter den hektiska tiden som varit! Nu ska jag bara njuta av livet! Jag har ca 9 arbetsdagar kvar på jobbet! Sen e jag ledig fram tills jag åker! Kan d bli bätter!? Massa tid att spendera med familj och vänner, och självklart träna en hel del golf! På tal om d, så fick jag mitt antagningsbrev från skolan idag :) Nu känns d att d e på riktigt! L.A here I come ;)

Nu ska jag ta en lååååång varm dusch! Sen ska jag somna med ett leende på läpparna, och förhoppningsvis få en bättre start på dagen imorn, än vad jag fick idag! Men d e inte svårt! Jag har gnällt färdigt nu! Nu är d jobbiga över!

Never give up!

image62



33 dagar kvar!

2007-12-05 @ 13:37:08

Idag önskar jag faktiskt att d bara va 3 DAGAR KVAR!!!

image60

God morgon! Lr nä den e fan inte GOD!!!

2007-12-05 @ 10:04:12

God morgon allihopa! Hoppas eran dag börjat bättre än min! :)
Efter några få timmars sömn va d dags igen, upp o tömma bilen på grejer från lägenheten, sen iväg till Rotan för att hämta skräp som skulle till tippen :) Så jag va skitig innan jag ens kom till jobbet! Chefen påpekade att jag va sen (3 min) och sa god middag isället för god morgon :P Jag sa att jag inte va på humör! Så jag tog min kaffe o gick in till kontoret! :)
SÅ!! Nu har jag avreagerat mig lite och ska sluta klaga! :) Allt d här är ju faktiskt över idag efter kl 3, då nycklar ska överlämnas till köparen, och pengarna ska sättas in på mitt konto!! Åå vad jag har längtat!! Vilken lättnad!

Okej nu har d gått 10 min sedan jag skrev raderna ovanför! O jaa!! Jag e ännu mer irriterad just nu!!! Jag har nämligen lagt ut mitt fina köksbord på blocket! En intresserad trevlig kille ringde och ville köpa mitt bord för 3000:-, jag la ut bordet för 4000:-, sänkte priset till 3500:- efter en dag, fan jag trodde ju d va drag på blocket :P och så skrev jag att jag säljer bordet för 3000:- om bordet hämtas SNARAST!! Helst ville jag att d skulle hämtas igår kväll! Men nä, inga svar! Så idag på morgonen ringde den här snubben o ville köpa mitt bord! Men han kunde inte hämta bordet förns i helgen! Men ville bara betala 3000:- för att d stog så, men vadå SNARAST???? Fan om jag ändå måste köra bordet till mitt förråd kan ja ju lika gärna vänta tills jag får bättre betalt! Jag betalade faktiskt närmare 8000:- för d bordet, o d e knappt använt!! Någon som e intresserad? ;) Aja, jag vart iaf glad, för 3000:- e ju bättre än ingenting, o ja skulle ju bli av me bordet, men tror du inte han ringer efter 10 min o säger att han ångrar sig!!! FAN!!! Skit på dig! Nu gjorde du min dag ännu sämre! Varför ringde du överhuvudtaget??? Kände du på dig att jag va på dåligt humör och behövde bli på ÄNNU SÄMRE!!!?? Vavava?? Låt mig va!!!! :D

image59

Puss på er, jag ska inte döda nån!! JAG LOVAR!!!!



TACK!! <3

2007-12-04 @ 13:57:13

Tack till alla som hjälpt mig me flytten! Ni e underbara!!! D e ett stort projekt att flytta, och jag hade verkligen inte klarat d utan er! Så ta till dig av mina hjärtan du som känner dig delaktig på minsta lilla sätt! ;)


Ikväll görs d sista i Rotan, lr d e en heeeel del kvar! Dålig tajming, möte och julbord ikväll men efter d blir d full fart natten lång! Men men, sista rycket inatt, sen e d över!

Då ska jag bara koppla av och njuta av mina sista veckor i nya lägenheten! (d där lät inte så bra, självklart kommer jag tillbaka!) Kommer längta hem till min mysiga lilla etta varje dag! :) En positiv grej e ju att den kommer kännas STOOOR efter mina månader i USA då jag kommer bo på skolan :)

34 dagar kvar!

2007-12-04 @ 10:40:15

Jag blir lite sressad av den här nedräkningen :P
Men att söka efter en ny bild varje dag gör saken lättare ;) Ååå, jag längtar!! Lr? Gör jag? :S Jora :)

image60

Nu börjar d likna nåt ;)

2007-12-03 @ 21:41:25

Såå, nu har jag äntligen fått till min datorhörna! Mysigt va!? ;) 
Tack för hjälpen tjejer! Ni va riktiga höjdare på att borra ;) Men jag fick ju till några hål jag me!! :)

image59

Ett nytt försök!

2007-12-03 @ 15:48:54

Idag e d dags för ett nytt försök med borren :) En ny borr och nya krafter ska nog göra susen! Vill verkligen få upp allt nu! Sen ska jag ta bilder o lägga upp :)
Jag ska möta upp Jenny o Linda efter jobbet, handla lite mat o sen åka hem o borra. Jag lovar grannar, jag ska inte borra efter 20.00!! För så länge får man väl hålla på? :)
Ååå lite glögg vore gott, känns som alla utom jag har druckit årets första glögg :)
Måste skärpa mig lite på julpyntarfronten, haha gulligt ord :P Nä, men jag har bara fått upp en ljusstake i köket, tänkte köpa 2 stjärnor till vardagsrummet, sen va mina fönster slut :) Skönt att bo litet, behövs inte så mkt för att få lite julstämmning! 

image61                                                                                                                      

Ååååå

2007-12-03 @ 10:50:13

Jag vill ha mina pengar nu!!!! Jag blir galen!!!!

image55

5 veckor kvar!

2007-12-03 @ 09:17:54

Så har ytterligare en hel vecka passerat! Nu är det bara 35 dagar kvar!

image54

Me and my girls!

2007-12-02 @ 17:34:57



Nu förstår ni varför jag ville ha mössa på mig, me tanke på den hårfärgen :P

Grym kväll! ;)

2007-12-02 @ 15:58:21

Så nu va ännu en grym utekväll avklarad! Nu hinner vi inte me så många fler tjejer innan jag åker :(
Vi va som sagt på Laroy igår, år och dar sen vi va där, men som vanligt så spelas d sjuuukt bra musik där, så d kan inte bli annat än bra! Folket kan ju diskuteras, men vi e ju bara ute efter bra musik och få shaka loss ;) Och jaaa, d fick vi göra!     D va lite småvarmt me mössan på :P
Mår förvånadsvärt bra idag, inte alls bakis, bara lite småtrött! Alkoholintaget va lägre än vanligt, o d e jag glad över såhär dagen efter! Me Milla va d värre, hon mådde inte helt bra :P D va för länge sen sen sist, orutinerad :P

Här är en bild på den omtalade mössan ;) Milla ringde o sa att ja va vacker på bilden från stureplan.se, vet inte riktigt vilka ögon hon tittade me :P Men hon mådde som sagt inte så bra idag heller :P Men tack gumman, d va ju snällt sagt! ;) Du e vacker du me här ;)

image48

36 dagar kvar!

2007-12-02 @ 10:42:42

Tiden går fort!

image47

Live från Stureplan!

2007-12-02 @ 03:36:14

Here we go! Sitter just nu på 7 eleven efter en klockren utekväll! Haha ;)!! Äter en Jalla o en trehörning grov, 9:-, d e en macka alltså! Lr en brödbit utan nåt på! Mmmm riktigt gott! :P Jag tänker inte säga vart vi va ikväll!!! Jag tror d börjar på L och slutar på aroy! Hoppas ni inte får ihop d till ett helt ord! :P Haha!!! Grym kväll, vi dansade som aldrig förr ;) Haha måste bara berätta!!! Jag hade mössa på mig ikväll, (ja jag vet!!!) men ganska gulligt faktiskt! :P Slänger upp bilder imorn! Men vakten tyckte inte d va lika gulligt! Han ville att ja skulle ta av den, men jag vägrade o fortsatte dansa! ;) Sen kom han igen o sa att jag åker ut om jag inte tog av mig den!! Shit tänkte jag, bäst att lyda honom! Men ni vet ju själva hur man ser ut i håret efter en kväll me mössa! inte så snygg! Jag lackade ju o tänkte fan hur ska jag lösa d här??? Jag kom på en lysande idé som underbara Milla mer än gärna ville prova! Hon gick fram till vakterna o sa att jag hade tinitus, o verkligen behövde min mössa för jag glömt mina öronproppar!! Efter mkt om o men så gick dom me på att låta mig ha mössan! Yes, så va min kvälll räddad ;) Sorry alla ni som har tinitus, inget att skämta om, men jag kände att den lilla lögnen kunde rädda min kväll!! Nu ska vi snart hem o sova! Vi väntar på skjuts från 2 underbara personer!! Vi lyckades få skjuts in oxå, tack snälla rara Madde!! Ååå, nu spelas Eminem, lose yourself ;) såååå bra låt!!!

Nä, nu jiddrar Beckis om att inlägget blir för långt! Bäst att runda av! ;)
Ha en fortsatt skön sömn alla som sover, o sov så gott ni som inte lagt er än :P

Pusss & kram från Stureplan! ;) haha d rimma ju inte ens!

37 dagar!

2007-12-01 @ 21:41:15

Oj, juste!!! 37 dagar kvar!! ;)



image46

Utgång!

2007-12-01 @ 21:38:49

Just nu sitter vi hemma hos Beckis och förar lite ;) Vi tänkte nämligen göra stan osäker ikväll! ;) Vart vi ska vet vi inte än, men jag hoppas d går bättre ikväll än förra helgen! :P
Idag har jag varit en sväng hos frissan, o ja mitt hår blev vitt :S Inte ok! Men klippningen blev bra! Snart så är allt mitt trasiga hår borta :) FÄRGA INTE HÅRET SJÄV! D tänker iaf inte jag göra igen :P
Om jag hinner så slänger jag upp en bild på oss när vi e färdig stylade, annars får ni vänta tills imorn ;) Ååå, nu e Britneys Gimme gimme på, måste dansa ;)

Botten upp!!