Sista november, och helg!

2007-11-30 @ 13:45:16

Kan d bli bättre?? Nä, faktiskt inte :) Vi överlevde november även i år! Bra jobbat! Denna månad e ju bara för tråkig! Men tack vare flytt och mycket annat kul så gick november förvånadsvärt fort :) För er som haft en lite tyngre novembermånad än va jag haft, tänkt positivt, snart är d Jul o Nyår ;) Massa kul att se fram emot! Sen e vi tyvärr tillbaka där igen! Feb & Mars är ju inte så spännande dom heller! FÖR ER :(! För mig e d förhoppningsvis de bästa månaderna i mitt liv! En månad har gått i USA, och förmodligen har jag kommit in i d hela over there! Men tänkt såhär: februari har ju faktiskt BARA 28 dagar! D e ju nästan ingenting ;) Då va hela den månaden passerad på nolltid! Sen e d bara Mars kvar! Sen e du ju nästan vår, och efter våren kommer som alla vet SOMMAREN! Och mitt i allt kommer ju jag hem :) O då blir d världens fest vill jag lova! Ååå jag längtar redan ;) Men om vi alla ser den här tiden som en uppladdning inför beach 2008, då känns d nog ganska skönt att vi har ett par (lr ganska många) månader kvar ;) För vem vill visa sig på beachen nu i bikini?? INTE JAG IAF! :P Så tänkt positivt! Värre saker har man ju varit med om! ;)
Oj, vilket svammel! :P Nån som orkade läsa allt?? lr somnade ni nånstans i mitten? ;)

O så va d dags för helg igen ;) Någon mer än jag som tycker veckorna bara svischar förbi? Ikväll blir d lugnt, idolkväll me tjejerna kanske :) Men imorn! Jaaaa, då blir d utgång ;) Äckligt taggad, lr va säger du Milla ;) Och därimellan måste jag tömma d sista i gamla lägenheten! Och ta farväl av den :( hmm, känns lite jobbigt! Många minnen därifrån! Men men "Life goes on" som man brukar säga ;)

Talk to you soon (jag tränar på min engelska om ni undrar va jag håller på me :P)

38 dagar kvar!

2007-11-30 @ 13:08:32

Oj, glömde nästan d viktigaste! Nedräkningen! D e ju trots allt därför jag startade denna blogg :) Men d har varit ett rent nöje såhär långt! Lika kul varje gång att dela med mig av mitt liv och mina tankar :)

38 dagar kvar alltså! Tiden går fort när man har roligt ;)

image42

God morgon!

2007-11-30 @ 10:17:29

Efter en skön sovmorgon sitter jag nu på jobbet! Chefen var väldigt tacksam för min insats igårkväll me ljuset, jag fick namnet "ljusdrottningen" ;) Inte för att jag gjorde så mkt, ljuset va ju redan släckt :P Men han slapp ju åka från stan, och kunde istället sova lugnt! 
    10 är en lite konstig tid att börja tycker jag, skulle inte vilja jobba 10-18, jobbar mkt hellre 8-16, lr allra helst 9-16 som jag gör under höst/vinter :) Man får ju absolut inget vettigt gjort innan jobbet, d enda som händer e en längre sovmorgon! Men att sluta 16 istället för 18 betyder sååå mkt mer :) Så då va d sagt! Nu vet ni hur jag helst jobbar :P

Hur går d me kärleksbombandet? ;) Säger du minst 3-4 bra och uppmuntrande saker till dig själv varje dag? Om inte, så gör d! ;)
Här kommer lite förslag på vad du kan tänkas säga!
 
1. Jag är bra!
2. Jag duger som jag är!
3. Jag är intressant!
4. Finns bara en som jag!
5. Jag är god nog!
6. Jag är snygg (ja vet, den tar emot ibland, speciellt när man precis klivit upp o tittar sig i spegeln, man tror
     inte riktigt alltid på sig själv då! Men spara den tills precis innan du ska iväg, troligtvis lite mer fixad ;)

image41

Ååå vilken lättnad!

2007-11-30 @ 00:25:34

Så nu var samtalet me coach avklarat! SKÖNT!! D va inte så farligt faktiskt! Men jag måste erkänna att jag var riktigt nervös innan :P Han ställde lite enkla frågor, men pratade mest om hur kul han tycker d ska bli att ja kommer :)
Haha jag tänkte spela in samtalet medans vi pratade, men är såhär i efterhand glad över att ja inte gjorde d, jag hade verkligen INTE velat höra min engelska under d samtalet :P Men nu e d gjort, tack o lov :) Nu behöver jag inte prata engelska förns om 39 dagar, lr 38, kl e ju faktisk över 12..

Va gör jag uppe nu?? Ja d undrar jag me! :P Nä, men jag fick faktiskt ett samtal från min chef, som bad mig så snällt att åka till jobbet för att kolla ett ljus som ev va tänt! Så jag klädde på mig o tog en sväng förbi jobbet. Självklart va ljuset släkt :P Tur va väl d! Så nu kan du sova gott chefen, golfklubben finns kvar imorn! ;) Som tack för hjälpen får jag sovmorgon imorn till 10!!! Sååååå skönt! D tackar vi för!!

Åå va gott d va me sushi! Nåt som jag absolut kommer äta mer av nu när jag flyttat, finns nämligen en sushirestaurang bara några 100 meter från min dörr ;) O den ska va riktigt bra oxå har ja hört!


Nä, nu tänkte jag hoppa i säng, ögonen börjar gå i kors! Och sängen ser så varm o mysig ut, den ser ut att vänta på mig :) tur att nån gör d ;) Så god natt & sov så gott allihopa! Sorry mina änglar Beckis & Milla att jag inte ringde ikväll fast ja sa d, men d vart fullt upp, sushi, samtal, o ljus, ja hann knappt me själv :P! Men vi hörs imorn! Puss på er alla ;)

image40

Min dag!

2007-11-29 @ 13:07:46

Hittills har min dag inte varit så spännande! Vädret gör ju inte saken bättre! Usch!!
Sitter på jobbet och ser ut som ett lejon :) haha. Hittade nämligen inte min plattång imorse, och jag duschade o fönade håret, och jaaa, den brukar behövas då :) Men men, lejon e ganska söta dom me ;) Men jag undrar vart jag lagt den? Så stor yta har den ju inte att gömma sig på!
Ikväll är det möte på jobbet, 18.30-19.30, dum tid, blir lite mkt åkande fram o tillbaka :P Sen ska jag hem o äta sushi me söta Malin, hon ska kolla in min nya lya ;)



Efter det väntar samtalet från Coachen!! Åååå nervös! D e faktiskt inte helt lätt att kallprata me en främmande människa på engelska! Han får sköta frågorna, så svarar jag så gott jag kan :) Håll tummarna! Inte för att d händer så mkt om han inte förstår mig, lr tvärtom, han lär ju knappast dra tillbaka min plats! Lr?? Återstår att se :)

39 dagar kvar!

2007-11-29 @ 09:43:09

Under 40 strecket! Nu börjar d likna nåt! ;)

image34

GRATTIS Oskar!!!

2007-11-29 @ 09:27:38

Stort Grattis på den stora dagen kusin Oskar! Hela 18 år har du hunnit bli ;) GRATTIS GRATTIS!!!

       

Min artikel i Skillingetrycket! ;)

2007-11-28 @ 17:29:38

Då var det dags för mig att skriva min första artikel i Skillingetrycket. Vad ska den handla om? Jo, jag har valt att sammanfatta säsongen som varit, inte med siffror och statistik, utan hur det är att jobba på Sollentuna Golfklubb.

Det här är en fantastisk klubb, med härliga arbetskollegor och underbara medlemmar, så länge vi slipper de heta diskussionerna om "på plats tider", se separat artikel.

I år var det första året för mig "backoffice", ett mycket spännande år med många nya utmaningar. Den största utmaningen var att jobba med Hagman. Jag visste till viss del vad jag gav mig in på, eftersom jag jobbat i receptionen 4 säsonger, men det var bara uppvärmning på vad som skulle komma. Men den uppvärmningen är jag glad över, annars hade jag inte hängt med överhuvudtaget i Hagmans ibland lite grövre och provocerande skämt! Alla som känner Hagman vet vad jag pratar om, han är riktigt snabb i munnen och kan ALLTID kontra på ens kommentar även fast du tänker, YES där fick jag honom! Ge honom bara 2 sekunder så har han en klockren kommentar som knäcker en, och det är bara acceptera att man är besegrad. Tro mig jag har försökt, men inte lyckats under hela säsongen! Jag får nöja mig med vinster över honom på puttinggreen och de tävlingar vi båda ställt upp i, men tji fick jag på den med! I början av oktober spelades den mest prestigefyllda tävlingen på året för oss personal, Slavmästerskapen, hör och häpna Ulf Hagman vann! Jag vet inte riktigt hur det gick till, den enda förklaring jag har är att Djurgården vann med 6-0 kvällen innan, och inte vet jag om det var uppgjort, men på förmiddagen innan vi slog ut, kommer ingen mindre än Djurgårdens fotbollstränare Siggi och tar en fika med Hagman. Bättre uppladdning får man ju leta efter, för ett så troget fan som Ulf! Av "någon"anledning så var jag en bra bit efter Hagman, jag som trodde stenhårt på mig själv! Men det är bara att gratulera chefen!

Till skillnad från vad många andra tycker, så är måndagar för mig en helt underbar dag, chefens lediga dag. Inte för att jag jobbar mindre när chefen inte är på plats, men det är för mig en taktisk uppladdning för att klara resten av veckan.

Nu undrar ni säkert allihop vad jag och Ulf håller på med på dagarna, men jag hoppas att ni läser den här artikeln med glimten i ögat. Det har varit ett rent nöje att jobba på kansliet tillsammans med Hagman, och jag har lärt mig en hel del av honom. Inte minst att det gäller att ta för sig lite här i livet! Och det har jag absolut blivit bättre på efter den här säsongen.

Ännu är det oklart hur det blir med jobb för min del nästa år, men förhoppningsvis så ser ni mig antingen på kansliet eller i receptionen. Så jag tackar för mig för den här säsongen, medarbetare, medlemmar och framförallt "The Boss" Ulf Hagman! ●

Caroline Holmblad, Kanslist

Golf på schemat!

2007-11-28 @ 15:48:46

Sitter på jobbet för tillfället, men slutar snart :) Ganska lagom att jobba 9-16, så borde d alltid vara!
Tänkte ta en sväng förbi gamla lägenheten och hämta lite grejer, bl.a. min router. En mkt bra uppfinning som gör att man kan springa runt med datorn i HELA lägenheten, haha för ja bor ju så stort :)
Ååhh, d går lite segt på fixarfronten, d har stannat upp en aning! Fortfarande inte fått upp luckorna på min bokhylla som syrran satte ihop! Snälla Madde kom förbi o sätt på dom oxå :) Tror inte du har så stor lust me d, för ja har en känsla av att du e arg på mig!? :P Men jag ber om ursäkt för att jag varit lite dum! FÖRLÅT! Kan du komma nu?? ;)
Inte har jag lyckats borra heller! Men söta Jenny & Linda har lovat att hjälpa mig på måndag! Så förhoppningsvis får jag upp lite tavlor och gardiner nästa vecka :)
D roligaste (lr säger man mest roliga??) me att flytta är att alla vill komma o kolla hur jag har d :), så jag har många "visningar" och middagar inbokade! Superkul, ni e sååå välkomna! Jag älskar att ha folk hemma hos mig! :)
Ikväll är det golfträning för hela slanten!! Träning med klubben i Komethallen i barkaby! Golfen känns bra och jag har verkligen fått en nytändning ;) Tur är väl d eftersom jag åker till L.A för att tävla för golflaget! Åå, appropå d, så väntar jag spänt på ett samtal från coachen, jag e skitnervös, läskigt ju att prata i telefon me honom på ENGELSKA!! Haha, jag e inte så bra på engelska, men han verkar jättesnäll så d ska nog gå bra! ;) Men jag tror jag blivit lite bättre, har faktiskt de senaste månaderna mailat en hel del me honom! I börjar ringde ja syrran varje gång för att fråga va ja skulle skriva :P Hon blev lite orolig att d skulle pågå ända tills jag åker, men nu klarar jag av d helt själv ;) haha d låter som ja e helt värdelös, men riktigt så illa e d inte! ;)

Have a nice evening everyone ;)

This one is for you Milla! <3

2007-11-28 @ 11:19:51

Denna underbara låt skickade Milla till mig, och även jag fastnade för den! Så nu tillägnar jag den till dig min älskade ängel!

Kärleksbomba dig själv!

2007-11-28 @ 10:26:54

"Jämför du dig själv med andra och har svårt att vara nöjd? Då är det dags att du bekräftar dig själv." 

 image29

Prova!! D e inte helt lätt! D räcker inte med 1 gång.. Utan börja varje dag med ett par snälla ord till dig själv! :)

image28

Du måste älska dig själv, INNAN du kan älska någon annan!

Lycka till allihopa! ;)

Massa kärlek från mig!!    

40 dagar kvar!

2007-11-28 @ 09:06:57

image27

Vad e grejen??

2007-11-28 @ 00:15:45

Hur kommer d sig att vi e såååå mkt brunare, smalare (iaf jag) blondare, helt enkelt snyggare här!!?? ;) Vad e grejen?? Måste man va så mkt snyggare på sommaren :P Säger bara Gotland 07 ;)

image26

Snö eller ej?

2007-11-27 @ 14:36:41

That's the question! Jag vill slippa byta till vinterdäck!!!! Inte så jobbigt i och för sig, jag har ju däck, men ändå.. D e ju trots allt bara 41 dagar kvar! Men om d blir snöstorm så blir nog dagarna ganska jobbiga utan vinterdäck :P Så dom kanske åker på ändå!

image25

I dedicate this wonderful song to my angel Beckis ;) <3

2007-11-27 @ 10:57:00

41 dagar kvar!

2007-11-27 @ 10:31:37

Nedräkningen har börjat!! ;)

image24

Vad gör du Beckis??

2007-11-26 @ 15:05:10

Har man inget att göra kan man ju alltid skaffa sig något!! :P Som att hälla stearin på hela sig och på golvet! (Men helst inte på mitt nya golv!!!) Visst Beckis!?
image23

Utgången i bilder!

2007-11-26 @ 14:45:13


     Jag & Beckis                   Jag, Sofia &              God drink!          Nykter ;)
                                                  Cosmos

6 veckor!

2007-11-26 @ 10:15:04

Idag är det exakt 6 veckor (42 dagar) kvar tills jag sitter på planet till L.A!! 7 januari bär d av!

image11

Gårdagen!

2007-11-25 @ 18:00:09

Gårdagen va helt ok, inte lika bra som våra utekvällar brukar vara! Men men, vi fck ju dansa lite iaf ;) Efter några glas vin hemma hos Sofia, klasskompis till beckis, så tog vi en taxi in till Solidaritet.. Där röjde vi som vanligt, men inte i lika onyktert tillstånd som sist :P Tur va väl d! Av nån märklig anledning fick vi för oss att åka till Garbo i sumpan! JAA! Du läste rätt!!!! D va ju smart!! Vi blev nekade i dörren! "Tyvärr tjejer, d e 23 här ikväll!" Va e grejjen tänkte vi??? Hallå Garbo i sumpan!!! Jag trodde d va ett litet hak där d hängde typ 10 pers! Men oj så fel ja hade!!! D va ju sjukt stort, o sjuuuuuukt mkt folk där igår! Ja, jag vet! D har varit löning! Men vi har aldrig nånsin blivit nekade förrut, inte ens på Stureplan (oj, som om d skulle va nåt, haha) ! O så nu helt plötsligt blir vi nekade i Sumpan! Aja, okar inte ens skriv om d längre!! :P 

Sitter just nu hemma hos Beckis, vi ska snart röra oss mot affären o köpa lite mat o sen hem till mig o kolla film :)
Lägger upp bilder från gårdagen imorn!

Pusss heej!

Lördag!!

2007-11-24 @ 17:53:20

Nu va d lördag igen och dags för utgång! Tyvärr får Beckis och jag klara oss utan Milla ikväll, då hon jobbar sent! Ingen kan ju ersätta vår alldeles egna partypinlga, men jag o Beckis får bjuda på våran dansshow från gotland, då kan d bli rätt bra drag ändå ;) Visst Beckis!? Ikväll blir d Solidaritet, hoppas inte vakterna känner igen mig från sist :P Då lär jag få ta mitt fick o pack o gå! "Om jag kommer in?, Ha, jag kommer knappt ut!" (så kan knappast jag säga :P)
Nu ska jag dra mig hemåt o hoppa in i duschen, sen börjar extreme make over av mig ;)
Beckis gumman, jag hoppas du blir riktigt glad när du läser d här inlägget! (Jag va nämligen lite tveksam till att gå ut ikväll, har som sagt fullt upp i nya lyan! Men me lite bra musik i bilen påväg till Linda kunde inget stoppa mig ;)!!)
image10

Skål på er ;)

Hej då gumman!

2007-11-24 @ 17:30:50

Sitter hemma hos Linda i Viby och snyltar på hennes Internet :) Jag har nämligen inte fått igång mitt hemma! Och en hel dag utan Internet e faktiskt jobbigt :P
Idag va d dags att säga hej då till Sanna :( Lika sorgligt som vanligt.. Jag o Milla körde henne till Arlanda imorse, hon checkade in, sen tog vi en fika innan d va dags! Lussebulle och varm choklad, åå d kändes riktigt juligt :) D e d enda julfirandet jag fick till me Sanna i år :P Kommer sakna dig såå gumman! Vi ses igen den 27 Maj ;)
image9

Naglar

2007-11-23 @ 10:32:13

Idag va d dags igen för att snygga till naglarna! Åå, jag bara älskar att ha fina naglar :)
image5

LÖNING!!!

2007-11-23 @ 10:00:25

Ååå, ÄNTLIGEN! Den här månaden va längre än nånsin :P Lönen har aldrig varit så efterlängtad som nu! Ja, jag ska handla mat idag!! :) D e förresten ett bra bantningstips ;) Tänkt dig att månaden är ca 10 dagar, d brukar va då min lön tar slut.. D blir nämligen väldigt svårt att handla mat med 0 kr på kontot! :P
(Sorry Marianne att du behövde läsa d här :P) Marianne är min kära bonus mamma, och KOSTRÅDGIVARE!

Gog morgon förresten! Hoppas eran dag börjat lika bra som min! :)

Ååå, vilken lättnad!

2007-11-22 @ 13:31:25

Fick precis ett samtal från min kära far, som berättade att köparen till min lägenehet ÄNTLIGEN blivit godkänd!! Såååå skönt, ååå vilken lättnad! Jag hann faktiskt bli riktigt nervös där ett tag. Hade ju varit "pricken över i:t" om jag stått me 2 lägenheter när jag åker iväg!
Så tack för hjälpen pappa!! Vad skulle jag göra utan dig!? Du kan ju snacka dig till vad som helst :) Och så är du den mest generösa människa som går i ett par skor!

Musik!

2007-11-22 @ 11:03:45

Finns d något bättre än musik?? Nä, d gör faktisk inte d! Musik passar till alla tillfällen, när man e glad, partysugen, ledsen, nere, lycklig, KÄR, deprimerad, arg, you name it! Och alla dessa fantastiska låttexter! Jag bara älskar att hitta låttexter som passar in på hur man känner sig just nu! D e som terapi :) Ibland får man faktiskt tycka synd om sig själv när man har en dålig dag.. Antingen lyssnar man på en låt som gör att man tycker ännu mer synd om sig själv, som om d inte finns någon utväg, lr så lyssnar man på en klockren text som får en på bättre humör!
Min bästa musikstund på dagen är faktiskt i bilen på morgonen påväg till jobbet! Då kan man ha hur högt man vill, och sjunga me som aldrig förr! (dom som känner mig och vet hur d låter e nog ganska glada för att jag har min sångstund i bilen :P) 15 min senare när man e framme på jobbet har man fått världens kick och riktigt vaknat till liv :)
Jag lyckas alltid fastna för vissa stycken i texterna, d blir små dikter :) Här e några av mina favoriter:


Just another girl with a dream in her heart
Wanna make a new start with a fire inside of her
She had to go
 
Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

So I found the reason to stay alive 
Try a little harder see the other side
Talking to myself, too many sleepless nights
Try to find a meaning to this stupid life
Hur kan nåt så stort förvandlas 
Hur kan man tappa orken att andas
Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan vad ska jag ta mig till
För jag vet att 100 år från nu
Kommer det alltid vara du
När jag blundar
   




What have we done to  
Each other and tell me dear
Where did we go wrong
And did we grow apart
Or did we just not grow together
Living our dreams

                              








I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses the blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry





   






Det finns oändligt många bra texter! Specillet när man kommer ur ett förhållande, vart nere på botten och ska ta
sig upp igen! Så tack alla fantasktiska låtskrivare för att ni gör livet lite lättare ;)

Puss på er!

Fullt upp!

2007-11-21 @ 15:48:05

Jag e mitt uppe i mitt flyttande! Lr jag är på plats i min nya lilla etta men d är en hel del att fixa! Men jag ska inte klaga, d e verkligen sååå kul! Första gången jag flyttar till något alldeles eget, även fast jag bott själv sen jag va 16.. (Hmm, d där lät kul, jag har bott me syrran och mitt ex tidigare).. Så att bo själv e inga problem, men att få fixa allt från början helt själv och på mitt eget sätt känns riktigt bra! Och framförallt, bara ha mina egna saker i lägenheten, inge illa menat syrran, men du har sjuuukt mkt grejer :P Madde ta gärna en tripp förbi gamla lägenheten i Rotan och ta d du vill ha , annars slänger jag d :)
Jag har köpt en etta på 35 kvadrat, d känns vill jag lova att flytta från 83 till 35.. Fick lite panik första dagen då jag tänkte "shit hur F*N ska jag få plats!?" Men d blir faktiskt bra, riktigt mysigt! Jag ska lägga upp lite bilder om några dagar när jag fått upp lite hyllor o tavlor! Måste bara borra lite först! Haha d gick ju bra sist, visst Linda!!! ;) Vi fick för oss att borra 21:45 i måndags, jag tyckte d va en lysande idé då jag verkligen ville ha upp min hylla, men d tyckte INTE min granne ovanför! Han tog fram hammaren o bankade ett antal ggr i golvet! SORRY! Han va inte den enda som hade vaknat av vårat borrande, min trevliga granne Frasse och några till i huset, så jag tar tillfället i akt o ber tusen ggr om ursäkt! (ursäkten kommer säkerligen inte nå fram, men jag lovar att be om ursäkt nästa gång jag ser er!) Jag ville ju bara visa alla att jag flyttat in! haha :P Så jag ska göra ett nytt försök i em, kl 5 kan ju inte vara nåt problem! Fast d låter ju så sjuukt mkt när man borrar i betong! Tyvärr så e alla väggar betong så kära grannar, håll för öronen!
Nä, nu slutar jag strax! Dags att kolla Facebook en sista gång ;), har fortfarande inte internet hemma! By the way, Facebook e sjuuuuukt beroendeframkallande! Bara jag som tycker d, lr någon som håller me??? Jag vet en som kommer svara ja på den fråga iaf!! MILLA!!! Men gumman va glad att facebook e spärrat på ditt jobb! Jag önskar d va d här me ;)

I don´t know how and where to start!?

2007-11-21 @ 14:26:58

Jaha, då var det dags för mig att börja blogga! Vad ska den handla om da tänker ni! Mitt liv e ju inte sådär jätteintressant och spännande just nu :P!! Precis så känner jag me! Men som många av er vet så åker jag till Kalifornien, L.A den 7 januari och blir borta 5 månader, lr som Beckis brukar säga 4 månader & 3 veckor ;) O d e där bloggen kommer in i bilden. Jag tror nämligen att jag kommer ha en heeeel del att berätta när jag e där! Och istället för att maila varje enskild person, och skicka bilder om och om igen så tänkte jag att en blogg blir ju klockrent! ;)
Än så länge e d ju bara November och faktiskt 7 hela veckor kvar tills jag åker! Både jul och nyår ska ju firas! Men jag tänkte börja skriva lite smått så jag kommer in i d :)
För er som inte vet så åker jag till L.A för att gå på college, jag ska plugga engelska och spela för golflaget!! Ska bli sååå häftigt! Kom o hälsa på alla som vill vettja ;) Just nu vet ja inte så mkt mer än så om äventyret.. Jag ska bo på skolan, plugga engelska x antal timmar i veckan, och träna och spela en himla massa golf! D där lät ju inte så häftigt, haha :P Vi säger att ja bara ska till L.A i 5 månader, så berättar jag mer vart efter!!

Såå, d där va ju inte så farligt! Första inlägget avklarat! :)

Puss på er!