Året som gått!

2008-12-31 @ 15:31:52

Då jag har en förmåga att tänka & analysera lite för mycket har jag valt att istället för att just analysera året bara blicka tillbaka och se vad som faktiskt hänt. 8 av 12 månader har spenderats i soliga Californien vilket jag är väldigt tacksam över! Mkt kan sägas om min tid i USA, men en kort sammanfattning är är jag är grymt stolt över mig själv att jag kom iväg, och otroligt glad över allt jag fick uppleva där! Sommaren i Sverige blev underbar, jobb, semester, sol, bad, kompisar, familj, mys & kärlek, jaa jag hann med en hel del innan det var dags för del 2 i USA. Just nu är det en del pusselbitar som måste falla på plats innan jag helt kan njuta fullt ut! Men nytt år & nya möjligheter!! Jag är redo för att nytt spännande år, bye bye 2008, HELLO 2009 ;)

Gott slut & Gott Nytt År!!!

Måste bara få skoja till det en sista gång och visa denna bild som kanske t.o.m kan bli årets bild, eller årets outfit åtminstonde!! ;)

Börje 6 veckor =)

2008-12-30 @ 22:02:52

Behöver jag säga nåt, ni förstår nog själva att även jag är helt såld =)

Pusskalas ♥

Börje eller Simba?? ;)

Hej jag heter Börje & jag är världens sötaste valp (observera valp!! Han delar första platsen med Zeke som världens sötaste hund ;P)

Familjens nya stjärna =)

2008-12-29 @ 12:52:24

Tog en sväng förbi SALK hallen idag på förmiddagen för att se min duktiga systerdotter spela tennis. Passade självklart på att filma en snutt =) Rebecka vann och spelar nästa match imorgon! Då kan jag tyvärr inte kolla, men vinner hon imorn så kommer jag och hejar på onsdag, helt klart! Riktigt kul att se henne spela, så duktig såå!! Hej vad hon klipper till =)

Kul i Jul =)

2008-12-29 @ 12:46:29

Någa bilder från julafton kan jag allt bjuda på!! Även fast d hela avslutades lite tidigt, så hade vi väldigt trevligt så länge d vara! D brukar vi iofs ha, när vi ses hela familjen! Humor på hög nivå ;)

Triss i systrar =)

Haha den här e såå klockren! Jag vet inte varför, men alla tycker den passar mig! ;P

Jag e jultomte =)

Såhär glad blir Rolle när han får paket =)

Syskonkärlek =)


God fortsättning, gott slut & Gott Nytt År!!! ♥ ♥ ♥

Nyårsfin =)

2008-12-27 @ 22:33:20

Nya fina naglar är såå underbart! Åå va fin jag känner mig =) Har saknat dom nåt enormt när jag varit i usa! Men nu kände jag för att vara fin till nyår! På tal om nyår, jag köpte en ny almanacka! D e så kul att köpa ny o få lite ordning på livet.. Har varit utan sen i somras, men nu så ;) D blev en svart med röd text, kände att den passa mig just nu! Tröttnar nog om några månader o då e d bara till att köpa en ny! Fyndade lite klänningar på rean oxå, måste ju passa på!!
Kvällen blev lugn tillsammmans me Malin, riktig tjejkväll! Massa tjejsnack =)

För lite att göra!?

2008-12-27 @ 10:29:41

Aa, jag tror nog d! Kl e snart halv 11, jag ligger fortfarande kvar i sängen o drar mig! Inte för att jag e trött, men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag så jag avvaktar lite. Har avvaktat sen 9 då jag vaknade =) Ligger här med datorn i knät och en bok brevid mig, ganska skönt iofs att bara ligga här o njuta! Jag tror jag drar mig från att gå upp för jag vet att en joggingtur väntar när jag väl klivit upp! Men nu ringde precis Malin o vi bestämde att joina alla andra som e på mellandagsrean, wiiieeee, nåt fint kanske man kan hitta!! Så d e väl bara pallra sig upp, på med träningskläderna, ut o kuta, för att sedan shoppa, kan d bli bättre =) Nuså, nu kom energin tillbaka!! Här kan ja ju inte ligga längre, tjingeling!!

D räcker nu va??

2008-12-27 @ 00:11:58

Då tänker jag främst på julmat & alla godsaker! Visst är det gott, men vem vill lägga på sig några extra kilon såhär i slutet på året? Inte jag iaf! Tror jag har ätit sista julbordet för i år, Tack o lov =) Men man kanske får unna sig & gotta sig året ut, jag o resten av svenska folket kommer ju ändå ha mera träning som ett av nyårslöfterna, visst ;) Men jag tänkte tjuvstarta redan imorn, om jag skriver ner d här kommer jag inte undan! Jag tänkte ut o springa!! Såå då va d sagt, Jag Caroline ska ut o springa, o nej d finns inga ursäkter =) Beach 09 närmar sig, o jaa, jag ska visa upp mina magmuskler då ;P Nu när jag tänker efter får jag nog göra några sit ups imorn me! God natt!

Summering av Julafton 2008

2008-12-25 @ 01:51:46

Så då va ännu en Julafton avklarad. D blev en mysig dag, men jag kan ändå inte låta bli att säga "d va bättre förr". Självklart va julklapparna fler & mer spännande när jag va yngre, men jag tycker ändå vi borde kunna få till lite mer stämmning! Inte fira för firandets skull, d e ju trots allt bara julafton 1 gång om året! Jag vill oxå sitta uppe länge, umgås, äta, dricka & spela spel. Vårat firande avslutas alltid lite tvärt när julklapparna är utdelade. Jag tror, eller har iaf fått för mig att d finns 2 olika slags julfiranden; en när d finns många barn i familjen & där barnen är i fokus. Jultomte och hela köret, och efteråt är barnen helt lyriska över alla julklappar =) Sen har vi mer "vuxenfirande" där maten och att få umgås står i fokus. Inte lika mkt julklappar, men mer kärlek & tid på dom julklappar som faktiskt köps, o d bästa av allt, stor vikt på rimmet! Jaa, jag får nog säga att vi är i en fas mittemellan! Tonåringarnas julafton!!! Visst, här finns julmaten, Kalle Anka, julklapparna & tomtegröten, men görs allt för att d ska göras så? Lite mer inlevelse tycker jag vi kan ha, Kalle har ju alla sett 100 ggr, men d e tradition! D ska man bara se tillsammans! O vi har en heeel del att jobba på för att fullända kvällen & kunna umgås spela & sjunga till sent på kvällen! Byta taktik till nästa år kanske!? Miljöombyte? Kanske jag ska stå för allt o få till ett mer traditionellt firande =) Barn va på tal oxå ;) Vi måste ha lite nytt, färskt underifrån! Äldsta syrran och brorsans fru som tillsammans står för dom 6 tonåringarna kollade på Madde & mig som om d va vår tur!! Jag speciellt kollade tillbaka o tyckte att varsitt barn till kunde dom ju skaffa ;) O Madde framförallt, du fyller 25 nästa år, e d inte din tur snart? Men d verkade inte finnas några andra planer än golfbollar där ;P Jo juste, adoption av en 16-åring som kunde jobba o hjälpa till med hyran, haha nä fy så elakt! O förresten är d inte fler tonåringar vi behöver på julafton ;)
Nä, nu ska jag sluta klaga på vårat firande, d blir vad man gör d till! Men årets Julafton får nog inte mer än 2 C C av mig! C=Carro, jaa ni förstår =) Ska nog börja planera nästa års jul redan nu! Oj va bra d ska bli!! God natt!! =)

Merry Christmas!!

2008-12-24 @ 11:10:59

God Jul på er allihopa! Hoppas ni får en underbart mysig dag med släkt & vänner ♥
Jag har fått bästa tänkbara start på julafton med en romantisk frukost, tända ljus & julklappsutdelning! Mysfaktor på hög nivå =) Så nu kan ju dagen inte bli annat än bra! GOD JUL!!

Home sweet home!!

2008-12-23 @ 09:02:10

Så, nu äntligen har jag flyttat hem till min lägenhet =) Lite sorgligt att flytta ut från mamma & Uffe, men åå så mysigt d va att få komma hem till mitt eget o börja packa upp! Känns som jag aldrig bott här "på riktigt", för när jag köpte lägenheten november 2007 va d redan klart att jag skulle till USA i jan, o därför va d aldrig nån idé att installera sig helt! Men nu för första gången på länge har jag inga planer på att lämna landet annat än när jag åker på mysiga resor ;)
Nä, nu hinner jag inte sitta här, in i duschen, göra mig snygg ;) för att sedan åka in till stan på mysig jullunch med systrarna & min bonusmamma Marianne =) Sen fixa dom sista julklapparna! Ha en mysig dan före dan!! ♥

Djurspecial =)

2008-12-22 @ 14:27:10

Nu när jag pratat om Sixten kan jag lika gärna slänga upp en bild på sötnosen Börje =) Nu är d inte lång tid kvar tills den här rackaren får flytta hem till husse, mindre än 1 månad! Jag längtar nog lika mkt som husse, men d e svårt att låta bli, kolla ögonen!!

Börje 5 veckor

Malin & Sixten =)

2008-12-22 @ 14:21:06

Tog en sväng till Södertälje för att träffa USA Malin =) som är hemma över Jul & nyår! Alltid lika kul att träffa henne, en underbar vän!! D va ju värt att åka till USA bara för att lära känna henne :) Blev en fika & en himla massa prat, en uppdatering av vad vi missat i varandras liv sen vi sågs sist i usa! Malin kommer köra en termin till i usa, så jag får klara mig utan henne här hemma till sommaren :P Men nån utgång o lite shopping ska vi nog hinna me innan du åker igen! Sixten fick va me o mysa, Malins katt me 6 tår, därav namnet :) Sååå himla söt även fast jag e lite smårädd för katter!

Sixten med lite för många tår =)

Malin & Sixten

Sixten & jag! Katter kan tydligen oxå sitta om man ber dom lite snällt samtidigt som man visar en godis ;)

Kramkalas! Jag ville oxå kramas, men Sixten ville inte riktigt samma sak ;P

Nu har ännu en helg passerat...

2008-12-21 @ 22:41:02

...o d e Julafton på onsdag! Hoppas ni har mer julkänsla än vad jag har, för jag känner inte d minsta.. Kanske kommer lite på tisdagskvällen då jag slår in de julklappar jag köpt, hoppas den kommer, så här kan d ju inte få va :P När man va yngre va man ju helt lyrisk såhär dagarna innan jul. 
Jag fortsätter att skylla på kameran över den dåliga uppdateringen, den e laddad, men nu har jag insett att jag inte har någon sladd, så dom bilderna jag faktiskt tagit ligger kvar i kameran :) Brunett har jag gått o blivit, o inte ens d har ni fått se.. Fick för mig d i fredags att färga håret, lr d va faktiskt inte jag! Jag o Beckis sitter vid hennes köksbord o funderar på vad vi kan hitta på, jag lite halvseg då jag fortfarande inte e helt frisk. Rebecka föreslår att vi kan färga mitt hår, hon lindade in d lite snygg, men va hon egentligen ville säga va: "Carro vi måste göra nåt åt ditt hår, d ser ju inte riktigt klokt ut nu" :) Hon blev nog lite inspirerad av mina bilder jag la upp på mig som brunett me långt hår ;) Nu e jag på god väg, nu e d brunt iaf, riktigt bra blev d, jag e nöjd!! :) D va fredagen, lördagen blev lugn o mysig, söndagen likaså! Wiiieeee, nä lite bättre än så kan jag! Jag har faktiskt gått caddie idag, hurtigt va =) Ok, jag va ingen riktigt tourcaddie som jag faktiskt kan vara, där jag e fokuserad till 1000, men d va inte riktigt tanken idag, frisk luft o trevligt sällskap fick räcka! Jag blev faktiskt sugen på att spela jag me, d trodde jag inte ;P
Sen en sväng förbi Kista med Mattias, där även halva sveriges befolkning befann sig, lr sveriges befolkning kanske vi inte ska kalla d :P haha nä, förlåt!! Jag hade kul ändå, svårt att inte ha d me den största komikern nånsin =) Sen va d bara att skynda sig hem för snön letade sig fram i Sollentuna, snö + sommardäck e ingen bra kombination!! Just precis, SOMMARDÄCK!!! Bra jobbat Carro, samma visa VARJE år!!!
Haha just nu ligger jag o kollar på min nya idol Jeff Dunham, inte vet jag om jag va den sista att se honom, (jo jag har sett klipp med Achmed tidigare) men nu e jag helt såld iaf, lyckokick till max =) Här kommer ett litet smakprov! Titta & njut, eller ännu bättre, titta & asgarva!!!! =) D ska iaf jag göra!!

D e ju tur att man kan roa sig när man e sjuk =)

2008-12-19 @ 08:09:57












KändisCarro =)

2008-12-17 @ 19:54:05

Japp, man nämns väl i senaste numret av Mitt i Sollentuna =) Haha d e ju bra gjort utan att själv riktigt gjort något! Nä, ska inte överdriva, d va syster som intervjuades och sa några väl valda ord om mig!!

Under karriären har lillasyster Caroline - ett tag med i flicklandslaget - varit viktig på många sätt. Skador har dock, åtminstone tillfälligt, satt stopp för hennes satsning mot värlstoppen. -Tråkigt att hon lagt ner, hon var duktig och en bra träningskompis.

Tack så mkt, tack så mkt!!
Kanske kan bli en kändis av mig me så småningom, Madde måste bara slå igenom riktigt stort ;) Då har jag första tjing på att gå caddie, hoppas jag iaf =)

För er som vill läsa hela artikeln gå in på www.mitti.se, välj Sollentuna, o gå sedan till s. 24

E d en vanlig dag?

2008-12-17 @ 17:48:13

E d en vanlig dag? Nej d e ingen vanlig dag, för d e Sannas födelsedag =) Hurra Hurra Hurra!!! Stort GRATTIS på födelsedagen min ängel! Hoppas du får en underbart bra dag i Åre!! Miss u ♥ ♥ ♥

Jag valde inte alls den här bilden för att jag e lite småbrun, inte alls ;P
GRATTIS gumman!! Sanna längst till vänster =)




                   

Börje

2008-12-15 @ 12:23:51

Hoppas d e okej att jag hänger ut dig i bloggen din underbara lilla krabat!! D e svårt att låta bli när du e såååå söt! Kan d inte bli den 18 januari nu så din pappa får komma o hämta dig =)

Jag vet, visst vill man bara gosa =)

Har jag inte världens bästa mamma så säg =)

2008-12-15 @ 12:11:51

Jag har som sagt bott hos mamma sen jag kom hem från USA då min lägenhet fortfarande är uthyrd! Eller jag har mina grejer där, kan nog inte påstå att jag spenderat varje morgon med mammas underbara frukos *ler*.. Nä, då har jag istället ätit färska frallor med varm oboy =) Tillbaka till mamma, vid 9 tiden serveras d frukost, gröt, nybakat bröd och hela baletten. Igår påpekade jag att jag gärna äter gemensam frukost kl 7 idag då jag börjar jobbet kl 8. Detta var självklart ett skämt, då jag inte hade någon tankte på att jaga upp varken mamma eller Uffe som båda är lediga. Men vad vaknar jag till? Jo, gemensam frukost kl 7 =) O sen att matlådan står redo när jag åker till jobbet, och middag serveras när jag e hemma måste jag oxå tillägga!! D går bra nu, kanske ska sälja lägenheten o göra detta till en vana :) Varför ska man äta frukost själv när man faktiskt kan göra d med någon annan, då d e sååååå mkt mysigare!! En liten tanke bara ;)

3:e advent...

2008-12-14 @ 19:57:23

...10 dagar kvar till Julafton, 17 dagar kvar tills 2009! Tiden bara rusar fram. I kalendern iaf, min värld däremot, den har stannat upp o jag befinner mig i en liten bubbla lyckligare än på länge =) Ett tecken på att pengar inte e allt, e att jag e lycklig, men fattigare än jag någonsin varit ;P en liten tanke att ha i bakhuvudet när man får för sig att allt kretsar runt pengar! Sen att d säkert skulle underlätta med några fler tusenlappar på kontot, speciellt nu runt jul, ska jag inte sticka under stolen me!! Jag bara ÄLSKAR att köpa julklappar till nära & kära, men får nog ligga lågt på den fronten i år :/ Får njuta av tiden me familj & vänner istället! Njutit e precis va jag gjort denna helg, en helt underbar sådan som innehöll allt vad en helg borde göra, lite tv tittande, lite festande, lite shopping, massa skratt, och det bästa av allt, en himla massa myyyys!!! =)

Personalfest =)

2008-12-12 @ 07:17:46

Nu e d dags för personalfest på Sollentuna Golfklubb =) Dagen börjar på BallBreaker där vi ska spela golf i en simulator, grymt kul!! Sedan bär d av till golfrestaurangen där vi äter julbord! Om man vill brukar kvällen sluta helt galet ;P men tråkiga jag funderar fortfarande på att ta bilen till!! Självklart kan man ha riktigt kul utan alkohol, men på en personalfest hör d lixom till ;) Men att först åka tunnelbana till stan, för att sedan ta pendeln till Sollentuna, för att sedan ta pendeln hem, visst låter d jobbigt :P Men att betala bensin, trängselskatt o parkering låter inte så kul d heller ;P Bekväma Carro kanske ska ge sig ut på en utflykt o åka kommunalt :) Bra drag kommer d garanterat bli med eller utan bil, störtskönt gäng, så d kan inte bli annat än bra!!! Kameran får självklart följa me, laddad o klar ;) Trevlig fredag, för d ska jag ha!! ♥

Ny energi!!

2008-12-10 @ 18:17:08

Såå nu har lite ny energi fyllts på, och jag känner mig ganska bra =) Ingen lek i d här vädret att känna sig på topp, speciellt inte när man har lite för lite att göra! Jobb på golfklubben mån & ons, även imorn och på måndag. Skönt med några slantar innan jul =) Även fast jag egentligen skulle behöva ett heltidsjobb just nu (medans jag väntar på att jobbet på golfklubben drar igång, som jag mer än gärna hoppas på att jag får)  tycker jag d e rätt skönt att bara jobba lite strödagar :) Vem tycker inte d :P Nä, men sen sitter jag där med ett heltidsjobb o e ganska låst! Kanske ska passa på att ta en sista minuten över nyår, o bara njuta!! Ladda batterierna inför 2009, d vore inte helt fel!! Så om någon e sugen på att åka till värmen, säg till =)  Haha jag saknar den redan, en vecka sen jag lämnade CA!!
Jag funderar på att ladda min stackars kamera som ligger här helt död! Vill ta bilder!! Kanske därför jag e seg på att blogga, kameran e död!! Men d ska d bli ändring på =)
Nu väntar en lååååång varm dusch!! Tjingeling!!

Du får inte

2008-12-08 @ 13:47:16


Sååå underbart fin ♥


Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill

du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

Vad e d som händer??

2008-12-08 @ 00:20:05

Hur kommer d sig att jag Caroline Holmblad inte bloggar!!?? Jag vet faktiskt inte, borde ju ha fullt me känslor o intryck att dela me mig av nu när jag e hemma! Tror nog att d e lite för mkt känslor, tankar & intryck nu på en gång för att jag ska få fram nåt :S En sak e jag iaf säker på, ångesten ökar & pengarna minskar! Här står jag me lägenhet & bil, men än så länge utan jobb! D går lixom inte ihop, d förstår ju vem som helst! Sen har jag en till stooooooor stressfaktor som jag inte vill nämna i bloggen, men som förhoppningsvis släpper så småningom!!
Jag börjar me att berätta om helgen för att lätta på hjärtat lite =) Lördagen skulle jag kunna kalla för en hunddag!! Förmiddagen spenderades på hundmässan i Älvsjö, för att sedan på kvällen mysas med kanske världens sötaste hund, Börje! Lyckliga jag står högt upp på listan som hundvakt när han i Januari får flytta hem till sin stolta husse =) MYS!!!

Jag vet, lyllos mig va ;) Jag e helt kär!!!!



Idag söndag va d hockey för hela slanten!! 2 matcher på en dag, inte illa! Man måste ju supporta familj & vänner =) ♥
Äntligen börjar jetlagen släppa, idag har jag varit vaken hela dagen för första gången sen jag kom hem =) Tur e väl d då jag ska jobba på klubben imorn.. Bara 1 dag iofs, men alltid några kronor ;)
Dags att runda av o få sig lite sömn! Skönt, bloggstrejken e över, förhoppningsvis flyter d på nu igen! Jag e INTE redo att lägga ner bloggen, den e ju min trognaste vän som alltid lyssnar på vad man har att säga, utan att döma ;) GOD NATT!!

JETLAG!!

2008-12-04 @ 14:03:51

Ursäkta bloggpausen, men jag har jetlag så d heter duga!! Har inte riktigt kommit in i vardagen ännu, bor hos mamma fram till den 20:e, så jag tar d lite som d kommer! Annars e allt bara bra med mig, skönt att vara hemma! Men grymt jobbigt att inte få vara med vännerna i USA, saknar dom nåt så enormt!! Speciellt Dante, vi kom riktigt nära varandra sista tiden, o d har tagit hårt på oss båda att d inte e som förr! Men vi får göra så gott d går o hålla kontakten via mail, en vän för livet, helt klart!! Men som tur e ska jag träffa mina ängar ikväll, Beckis, Milla & Sanna, dom kan nog få mig att känna att d va rätt beslut att åka hem :) D fick jag iofs känna på redan igår, då gårdagen va helt underbart bra =)
Nu e d dags för sängen ett par timmar, så jag orkar me resten av dagen!! Tjingeling!!

Home sweet home!!

2008-12-03 @ 11:35:26

Jag e hemma!!! Men oj så trött jag e, måste sova, NU =)

Redo!

2008-12-02 @ 09:21:14

Jag är redo! D måste finnas en liten plats för mig imorgon bitti, jag vill inte säga hej då till alla igen! Jag är redo att åka hem! Om allt går som d ska så landar jag på arlanda 7.30, hoppas hoppas!! Sitter vid datorn o försöker hålla mig vaken! Coach hämtar upp mig 03:30, kl e just nu 00:20. Känner inte för att sova, tror d e lättare att hålla sig vaken :) Så om jag inte bloggar på ett tag så betyder d att jag kom med planet till NY, sen ska jag lyckas ta mig till Arlanda därifrån! Snart ses vi allihopa, ååå saknar er sååå! Men va e grejjen me vädret, har hört att d e rätt grått o trist! Vart tog snön vägen som jag såg fram emot?? Kom tillbaka!! Så hej då länge! See u sooooon ;)

En underbar helg i Vegas!!

2008-12-01 @ 21:56:38

Okej da, jag kan avslöja lite av resan =) Borttappad jacka, trasig kamera, blåmärken på knäna, träningsvärk i benen efter allt dansande, fattigare, tröttare, jaaaa d va bra drag =) Bästa helgen på länge!  Vi åkte som sagt fredag morgon, stannade vid ett flertal outlets för att shoppa då d va tokrea överallt! Trist att varken plånboken eller resväskan tillät mig att shoppa! Framåt kvällen va vi äntligen framme i Vegas, incheckning på Balley´s för att sedan göra oss klara för kvällen! Inte helt lätt att bo 5 st i ett rum, men endast 1 badrum :P Middag med hela gänget för att sedan gå till Hars Rock hotels casino. Kvällen fortsatte självklart på en nattklubb där vi dansade enda in på småtimmarna :) Riktigt grym kväll!! Lagom pigga gick vi upp kl 12 efter 6 timmars sömn! Underbar brunch innan d va dags att utforska Vegas! Så mkt coolt att se, o alla dessa hotell, vilken stad!!! Underbart vackert när solen gick ner o alla dessa lampor lös upp hela vegas. Hem igen för att göra sig redo för lördagskvällens utgång!! Vi stog på listan till en av hotellets klubbar där Guns N' Roses hade en spelning. Jag är inte så insatt, vet inte om hela bandet va där, men 2 av medlemmarna va där & d va riktigt coolt att se =) Även lördagkvällen blev bra, lite väl bra drag :P Ingen lek att gå upp kl 11 för att kunna checka ut före 12. Gemensam lunch hela gänget innan d va dags att åka hem! O jag skojar inte när jag säger att hela USA varit i Vegas under helgen, helt sjuuuuukt mkt trafik, vanligtvis tar d drygt 3 timmar till vegas, vi satt i bilen 9 timmar innan vi kom hem, 9 TIMMAR!!!!! Väl hemma igen va d dags att säga hej då till alla, usch & fy, lika jobbigt som alltid! När jag nästan va klar me alla hej då fick jag tag på brorsan som informerade mig att flighten från L.A till NY va riktigt full o chansen att jag skulle komma me va minimal. Jag valde helt enkelt att stanna en natt till, haha lika kul varje gång att komma till cafeterian dan efter o se alla igen, d här va andra gången jag ändrade min biljett :P Men imorn så, 3:e gången gillt!
Okej, d va en liten sammanfattning av helgen, här kommer lite bilder istället =)

Halva gänget på hotellet

Ivan jag & Bryan på Hard Rock café, lunch dag 2 =)

Hard Rock

Jag & Malin på hotellets casino

Malin jag & Dante, coolt va ;)

Ivan, Malin, Dante, jag & Calle! Hotell i Vegas

NICE!!!!

Hotell

Frihetsgudinnan :)

Main street

Dante, jag Malin & Calle

Vattenshow, sååå vackert!!


Jag =)

Jag & grabbarna

Jag & min underbara vän Dante

Haha galet stor Pizza =)

Redo för lördagens utgång!!


Nästan hela gänget samlat

Haha slitna svenskar efter en grym helg i Vegas =)

"What happens in Vegas, stays in Vegas" =)

2008-12-01 @ 21:05:40