Pinocchio again!

2008-01-31 @ 22:18:02

Idag va jag tvungen att ljuga igen! Inte bra inte bra! Denna gång gällde d ett formelär som skulle fyllas i av högsta chefen inom idrotten här på skolan! Fick ett antal frågor som skulle besvaras! Informationen som coach gav mig va att svara NEJ på alla frågor! NEJ, OCH INGET ANNAT!!! Och så kom frågorna som högsta hönset läste upp: "Har du någon gång spelat i ett lag?" (klubblag, mm, som betalat för dig) No, svarade jag lite försiktigt! Sen kom nästa, "Har du nånsin spelat i något landslaget?" Fan klart man vill svara jag på den :P men d va bara att säga nej o känna hur näsan växte! Förstår inte rikgtigt varför vi behövde svara nej! Har man aldrig ens spelat i ett klubblag e man ju nobody! Jaja, man kan inte förstå allt här i världen, speciellt inte i USA för d e ett bra konstigt land :P Men ganska skönt ändå ;)
Nu ska jag iväg o köpa ett par svarta byxor som jag ska ha på cermonin, tror jag ska ha min nya svarta skjorta från guess till d, får man verkligen ha glittriga silver knappar, d får man väl?

See you later, aligator ;)

International Chapel

2008-01-31 @ 05:25:54

Yes du läste rätt! Idag har jag varit på International Chapel! Kapell om man översätter :) Inte riktigt min grej att sitta o prata om Jesus! Till en början va d helt ok, då vi bara umgicks o gjorde lite lekar/övningar för att lära känna varandra! Men när vi skulle dela upp oss i grupper o prata om va Jesus betyder för oss gick d lite för långt!! Haha jag fick spela me o säga att han betyder sååååå mkt för mig, o att jag går i kyrkan hemma! Vad skulle jag säga da?? Jag går i en Baptist skola, o om jag säger att jag inte tror på gud blir jag väl utslängd me huvet före! Har inte stött på några problem tidigare, då d sällan pratas om gud! Tack gode gud :P Nä, men allvarligt så va d ganska jobbigt! Sitta där o ljuga i ett kapell! Inte bra inte bra! Sorry om ni blir upprörda av d här inlägget, men ja va bara tvungen att skriva av mig! Visst ber jag lite snällt till gud ibland, men jag tror inte på så mkt, o jag går inte i kyrkan! D va intressant idag, jag kan gärna lyssna på andra, men när jag behöver låtsas att jag tror på gud o går i kyrkan blir d inge bra!!!
Haha jag kände mig som Pinocchio
 

Conversation partner!

2008-01-31 @ 04:19:07

Idag har jag haft första träffen me min Conversation partner :) Alla internationella har varsin som man träffar en gång i veckan för att snacka lite skit :P Nä, men för att träna upp språket. Inte helt lätt att i 30-45 min ha en konversation på engelska, men d ger nog en heeeel del så d känns bra!
Idag har d hänt mkt i skolan, full fart! Fick tillbaka provet som vi skrev i måndas, hade 2 fel så d va ju helt ok! Ett stort A fick jag ;) Fick tillbaka några arbeten, o även där fick jag bra betyg ;) Så hade vi prov i Amerikans historia på em, va lite smått orolig för d provet, hade verkligen inte pluggat nånting! Jag kunde inte koncentrera mig igår, d gick bara inte! Så jag fick nöja mig me min kunskper från lektionerna, o d visade sig att jag lyssnat ganska bra, vi rättade proven direkt efter o jag hade 42/50 B+, så d va jag supernöjd me, me tanke på att ja inte pluggat!
Nu har jag precis ätit nudlar, o gjort världens goaste smoothie, mm så god den blev, sitter framför datorn o ska försöka ta tag i mina läxor! Usch jag har lite svårt att komma igång, lr snarare koncentera mig på läxorna, vet inte va felet e, förmodligen nån hjärncell för lite här & där :P Nä, men allvarligt, jag tror jag har lite koncetrationssvårigheter!
    Imorn e d som sagt minnestunden för Franks mamma :( Ska bli jobbigt, alltid jobbigt när sånt här händer! Men vi ska försöka stötta honom så gott d går hela lagen! Men vad har man på sig? Inget stort problem iofs, men jag vill gärna ha "rätt" kläder på mig! Svart e ju alltid ett säkert kort hemma, jag kör på d och hoppas att d e d här me!
Nu ska jag faktiskt försöka ta tag i mina läxor, tänkte köra allting ikväll, eftersom morgondagens em & kväll är uppbokad! En kille i laget fyller år imorn, inte så passande att fira honom efter minnesstunden, men så får d bli!

I miss you guys at home, soooooo much!!! Saknar ni mig??? ;)                       
  image195

If You're Not The One

2008-01-30 @ 07:16:38

Flashback!!!

Dagens inköp!

2008-01-30 @ 05:27:44

Dagens superbraiga inköp! Lite dyrt, men d va d värt ;)
Först dessa underbart söta, snygga, coola golfskor med STRASS, hur gulligt e inte d?? ;) Åååå jag älskar dom!!

image193

Sen köpte jag denna söta svarta keps, me rosa tryck, och en blomma till, som är en markeringsknapp, sött va ;) O en vit och rosa handske ;) jaaa jag gillar att va fin på golfbanan, d blir sååå mkt roligare då!
Sen har vi kameran, den va ju inte direkt gratis, men väldigt nödvändig! Nu vet jag precis hur långt jag har till flaggan, o d bästa e att jag får använda den på tävling ;) Sooooo good! Nu kommer alla vilja spela me mig, för jag har en kamera ;) och Malin, för hon köpte oxå en, så nu blir vi svenskor ännu populärare ;) haha! Skoja!
Vill prova allt nu nu nu!! Men d får vänta till imorn, då d e dags för andra kvalvarvet, håll tummarna ;)

image194

Svenska pannkakor!

2008-01-30 @ 05:18:09

Såååååå gott ;) Ikväll har jag & Malin gjort svenska tunna supergoda pannkakor, ååå d vart så bra! Sååå gott!

image192

Catch in the act!

2008-01-29 @ 07:46:53

Såå, då har jag fått min första varning :P D va på tiden, jag har ju ändå varit här i hela 3 veckor :P D va inte bara jag utan även Malin, Adri Rafa & Alex! Haha sååååååå löjliga regler såå d e helt sjukt!!! Ursäka men JÄVLA BAPTIST SKOLA!!!! Grabbarna va förbi i våran lägenhet o hjälpte oss me läxorna, o bara hängde här! Helt sjukt att man inte kan umgås! Tydligen bara på tisdagar & torsdagar mellan 19-22. Herregud, vi lever väl inte på 1800-talet!!??? Vavava?? Ja, men jag vet släng ut oss från skolan, o se hur bra d går för golflaget! Utan dom 3 bästa spelarna tror jag att d kommer gå sådär va :P Haha d roligaste e att vi kanske kommer behöva jobba 2 dagar för community service, haha sååå kul om vi måste springa runt i sopkläder o plocka skräp på gatorna i L.A haha sååå löjligt! Herregud värsta grejjen för att vi umgås me grabbarna, vi e seriösa idrottsmän allihoppa, så d här e sååååååå löjligt! Jag e en aning upprörd just nu, ska bli kul o se va som händer!! Jag hoppas coach kan hjälpa oss ur d här :P Dom har extra koll på oss internationella, vi e tydligen värst :P haha!
Och d blev ju inte precis bättre av att Alex gömde sig i garderoben, haha d gjorde saken ännu värre! Jaja, gjort e gjort, nu får vi försöka se till att inte göra om d, inte bli tagna på bar gärning iaf :P

Sorry mam & dad, I'm a bad girl :P


image191

Ping pong dingelidong :)

2008-01-29 @ 05:45:29

Ikväll har vi spelat pingis, ååå d e verkligen såååå kul ;) Me and Alessandro is still unbeatable ;)
Okej till dagens viktigaste, första kvalrundan! D gick väl sådär, vädret va inte d bästa, o tyvärr inte banan heller, som jag förövrigt spelade för första gången! Men jag lyckades ändå dela första platsen med Adri efter dagens rond, vi hade båda 40 slag! Ingen katastof me tanke på vinden o greenerna, men heller inte så bra :P Men jag har nu ett försprång på 5 slag till dom andra tjejerna jag tävlar mot, dom scoreade inte så bra me andra ord! Malin & Adri är redan klara för första 2 tävlingarna efter förra årets resultat! Jag e me i matchen me andra ord ;) Men jag siktar på att få spela alla 7 tävlingar, annars blir jag sjuuuuuuuukt besviken :P
Just nu sitter vi i Malins rum o gör lite läxor, duktiga vi e va ;) Idag hade vi även vårat första prov! Tror d gick bra, tror jag kan ha rätt på alla, men man vet aldrig ;) Så jag sköter mig även i skolan, men d e en hel del läxor, nästan lite för mkt för min smak! Jag tycker man kan göra allt i skolan, o göra annat på fritiden :)
    På tordag ska vi på en minnesstund :( En killes mamma i laget har tyvärr gått bort i cancer, och vi ska alla dit som stöd! En önskan från honom, så så får d bli! Sorgligt, men d får gå! 
Körkortet går d segt me, men på torsdag har vi lovat varandra att åka dit o boka tid, o fixa alla papper, måste bli gjort! That´s for sure!!
Haha vi gick förbi en SAAB påvägen hem från cafeterian, åå man blir lika glad varje gång man ser något som påminner om sverige ;) Vi försökte komma på va SAAB står för, står d för nåt? Vi bestämde att d står för Sveriges Allra Allra Bästa! Bra namn va? ;)
Nä, nu ska jag sluta snacka skit o umgås lite istället ;)
Hoppas ni alla sover så gott hemma i kalla sverige! Här e vädret fortfarande inte så bra! Regn & blåst! Usch! Hoppas på en förbättring snart!!! :)

Miss You All!

Guess + Carro = sant ;)

2008-01-28 @ 01:21:19

Min nya favorit butik ;) Såååå underart fina kläder :) Här e mina nya älsklingar, åå jag älskar att matcha ;) Fina va!
(D e en tubtop, o inte en kjol) :P Fins även en klänning o samma serie, o d finns en viss risk att den kommer bli min ;)

image187

 

Intressant kväll!

2008-01-27 @ 23:54:32

Gårdagen va minst sagt inressant, men även ganska märklig! Vet inte riktigt vart jag ska börja, men för att sammanfatta d hela så kan ja säga att jag hellre skulle ha stannat hemma :P Sen kan ni ju räkna ut resten själva :)
Nä, men dels va d krångligt att ta sig dit, o eftersom folk dricker o kör här utan att bry sig, blir d ju problem för oss fina svenskor som e livrädda för d! Så redan där började d! Väl på festen va d GALNA brazilianare precis överallt!! Inte så konstigt me tanke på att d va en brasiliansk fest, men d va inte riktigt min stil!! Om jag får säga själv så va d mer som en trance fest, me höga människor, för d röktes Marijiana vill jag lova! Självklart varken jag eller dom jag umgås me, men väldigt många andra! Inte riktigt min grej!! Men men, jag överlevde även denna kväll, o fick möjlighet att gå ut i L.A, roligare utgångar har man ju haft :P Men vi får göra ett nytt försök, o helst inte en brasilianks fest, men gärna en svensk ;)
    Regnade helt sjuuuuuukt mkt igår, har aldrig sett såååå mkt regn falla på en gång, d va helt galet! Gatorna va som floder, simma va d enda sättet att ta sig fram :P Så blöt va man oxå!
Nä, usch nu glömmer vi den kvällen, "Inte gråta över spilld mjölk" ;) D kommer nya kvällar!

image186

Swedish girls vs Brazilian girls ;)

2008-01-27 @ 23:41:20

image185

Brazilianparty here we come ;)

2008-01-27 @ 04:45:20

image184

Yesterday!

2008-01-27 @ 02:37:25

Swedish girls, Margarita ;)
image172
Jag & Adri  utanför där vi bor, mysigt va ;)
image173
Strike a pose!
image174
Edwardo, Marcello & Dylan
image178
Sötaste skorna ;)
image176
Mayara, Dylan me & Marchello
image179
Canadian boy & me :)
image180
Malin, Adri, Dante, Edwardo, Mayara, Marcello & Dylan
image181
Adri, Dante, Mayara, Marcello & Edwardo
image182
Carlos & Mayara
image183

GRYM KVÄLL ;)

Anktunga!

2008-01-26 @ 04:51:26

Usch blä & fy!!!! Blev just erbjuden att smaka på anktunga! NEJ TACK D E BRA!!!! Fy va äckligt! Malin däremot provade, usch va vidrigt! Äta nån annans tunga!!!! :P Nog pratat om den, d e äckligt iaf!
    Idag hade vi lektion till 11, redovisning av ett grupparbete, gick ganska bra :) Alltid svårt att göra ett grupparbete! Sen käkade vi lite snabbt för att sedan åka o träna! Bra träning för Malin o mig, då d endast va vi som tränade idag! Fick lite tips och ÄNTLIGEN!!! Efter 9 års golfspelande har jag lärt mig att vrida upp höften! Hallå varför har inget lärt mig d tidigare??? Vavava?? Slår ju bollen 15 meter längre!! Tack Malin :) Tycker absolut du ska gå din utbildning till golfpro ;)
Haha d kom fram en 40 årig gubbe till mig idag när jag tränade! Han sa att han va imponerad av mina pitchar, han frågade hur länge jag spelat golf o va ja kom ifrån! Sen kom Malin fram, o han frågade samma sak till henne! Han berättade även att han bodde i området, o att han gärna visar oss Riverside! Tack! MEN NEJ TACK!! Hur skulle vi sköta d här lite snyggt att bli av me honom? Han frågade om vi ville ha hans nummer o om vi skulle ringa då? Shit tänkte jag, va säger vi nu? Malin sa lite snällt nej tack d e bra! Ok, varför sa han? Då svara jag, We are not allowed to do that, we are studying at CBU, California Baptist University, och vi får tyvärr inte ta emot ditt nummer, haha bra sagt vissst ;P Haha han blev riktigt sur o bara gick! Han gick till första tee o skulle precis gå ut, vi kollade på hans sving för o se om han kunde spela, haha han gjorde en luft miss o vi kunde inte låta bli att skratta :P, såååå klockrent!
   Idag har vi oxå träffat en Sport psycholog! Mkt intressant o givande! Vi ska fortsätta jobba me henne, både som ett lag o enskilt! Sitter mer i huvet än va man tror! Så nu gäller d att få ordning på hjärnan oxå ;) Allt handlar om att tänka rätt! Positiv inställning till allt! Här kommer mitt fina val av citat in oxå, "If you can dream it, you can do it" Sååå rätt så rätt!
   Efter d körde vi ett pass på gymmet! Jag vet, visst e vi hurtiga ;) Sen kycklingsallad i cafeterian! Äter bra nu, så d känns bra :)
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, vi ska till Yard House en sväng o ta en cola :P Inte så sent för imorn blir d spel, coach ska checka läget :) O sen bär d av till L.A där Brazilien partyt väntar ;) Åååå ska bli såååå kul :) Vi blir nog kvar i L.A över natten, o gör stan på söndagen ;)
Hoppas ni alla haft en grym fredag kväll, och får en bra helg! D ska jag ha iaf ;)

Tack gode gud för mössan!

2008-01-25 @ 08:21:33

Usch nu funderar jag nästan på att åka hem till Sverige 1 vecka lr så o hälsa på er alla! För vädret här e inte roligt nu! Idag har d blåst o regnat o varit såå kallt! USCH!! Men idag tränade vi ändå, va bara till att klä på sig, men d e inte kul att träna i sånt väder! Men hur e d man säger "D finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" Så d va bara att stå ut :) Men jag e sååå glad att mössan fick följa me hit, den har jag stoooor nytta av nu!
    Annars har d varit en rätt så lugn dag, gick i skolan från 9.30-12.30, sen golf, läxor, middag o dans ;)
Nu e kl 23.20 och jag tänkte sova nu!
Ville bara säga god natt & god morgon! Have a nice day ;)

image171

Shake it ;)

2008-01-25 @ 07:28:54

Man måste ju dra nytta av att man bor me brasilianska tjejer ;) Vi har haft danslektion hela kvällen! Såååå sjuuuuukt kul! Grym, träning oxå, svättades som en liten gris!! Vi ska göra en video innan terminen e slut ;) Stenhård dansträning flera dar i veckan nu!

Min telefon på rummet!

2008-01-24 @ 07:22:09

Såå, nu har jag en telefon på mitt rum! När ni saknar mig lr bara vill slå en pling så går d alldeles utmärkt :) Jag vet inte va d kostar för er att ringa, men d sparar mig några kronor om ni har möjlighet att ringa ibland :)
Ring helst inte olämpliga tider, då jag bor me min roommate :P Tänkt på att vi e hela 9 timmar efter er!
Men tveka inte, jag saknar er alla så, såååå ring mig ;)
(001) 951-552-8512

Go to fullsize image

Great Quotes from Great Leaders...

2008-01-24 @ 06:52:19

Jag har i läxa att välja ut ett citat sagt av en känd person! Vi fick 25 st att välja på, här e mina favoriter ;) Jag tror jag kommer välja den första!

"If you can dream it, you can do it"

Walt Disney 1901-1966

"The best and most beautiful things in life cannot be seen, not touched, but are felt in the heart"

Helen Keller 1880-1968

"Do what you can, with what you have, where you are"

Theodore Roosevelt 1858-1919

"Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful"

Albert Schweitzer 1875-1965

"In this life we cannot always do great things. But we can do small things with great love"

Mother Teresa 1910-1997

Ååå va svårt, jag vill välja alla! Men den fösta passar verkligen mig! Jag drömmer så mkt, o vill så mkt! Så jag kör på den! ;)

SPÖREGN!!!

2008-01-24 @ 03:25:43

Nääää ni! Nu e d inte så kul här! Regnet bara öser ner! Så d blev ingen golf idag, här spelar man inte om d regnar :P Nä, men d regnar ca 10 ggr om året, men d har redan regnat 2-3 dagar, så nu borde d väl inte komma så mk mer!!
Såå va gör man en dag som denna när d regnar!? Joooo, man åker o shoooooooppar :) Weeeeei ;) Åå, köpte en hel del fina saker ;) Jeans, en munktröja, hoodtröja, hur säger man? 2 par skor, några toppar o lite smått sådär :) Shit d går verkligen åt kläder här, kommer inte så lång på d lilla jag hade me mig! Så jag har inget val, men jag äääälskar att shoppa så mig gör d inget :P Ska ta lite bilder på mina inköp o slänga upp här!
    Snart e d dax för middag e cafeterian, blir nog en fruktsallad ikväll, e inte så värst hungrig, o har inte gjort så mkt nytta idag, vi ska iofs till gymmet sen, så nånting mer kanske d blir för att orka me, vem vet :) 
    I helgen ska vi göra ett nytt försök me en brasiliansk fest! Ska tydligen va en stor fest, en lokal e hyrd i L.A, så d kan nog bli grymt! "Made in Brazil" tror jag festen heter! Måste hitta nåt coolt att ha på mig till den oxå :)
Nää time to go!
Usch va dålig ja e på att lägga upp bilder nu da! Måste tas mer, ska ta på våran lägenhet, o skolan oxå, men jag väntar på sooooooolen! KOM TILLBAKA!!!!

Hoppas ni sover såå gott därhemma! Pusssssssssss 

Bortskämd!

2008-01-23 @ 21:29:11

Tror vi blivit en aning bortskämda här me vädret! Senaste dagarna har d varit mulet o ca 15 grader! Idag e d sol, men BARA 15 grader! Nu fryser vi ju :P Första veckan gick vi i t-shirt o kjol, nu har vi jeans o långärmad! Jag vill ha sooool, jag vill bli bruuuun! :)
    Idag blev d sushi till lunch, åå d e såå gott, o nyttigt :) Räcker alldeles utmärkt me 5 bitar sushi, och massa annanas, e på god väg nu me maten iaf :) Behövde bara bli äcklad av deras sätt att äta, för att jag skulle kunna äta bra igen! Så nu ni, nu ska jag bli brun, fin & vältränad ;)
Sitter hemma o väntar på nästa lektion, American Culture, inte så kul, jag gillar inte historia! Jag vill leva i nuet, o blicka framåt! Inte läsa om en massa krig o skit som hände för flera hundra år sedan! Men men, måste tydligen göras d me! Så jag kämpar på :)
    Efter lektionen blir d golf, vi ska spela en ny bana, en korthålsbana som ska va riktigt bra, grymma greener! Mkt bra träning! Efter d ska vi springa, sen eventullet tennis, åå d e sååå kul att spela tennis :) Mina knän gillar d inte så jag får ta d lite lugnt!
Jag skulle kolla läget på mitt vänsta knä igår, genom att inte ta mina 3 dagliga inflammationstabletter! Resultatet fick jag ganska snabbt, efter några spelade hål! MITT KNÄ MÅR INTE BRA!!!! Men tur att vi lever i ett samhälle där d finns piller mot allt, så på me knäskyddet o in me en tablett, sen framåt kvällen va allt bra igen ;) 
Nä, nu ska jag måla mina naglar :) 

Pusssss på er!  

At the library!

2008-01-23 @ 07:48:04

Sitter just nu i skolans bibliotek och gör mina läxor! Vi har suttit här i över 3 timmar! Men vi har fått en hel del gjort! D va en bra idé att gå hit, men shit nu e jag trött! Måste sluta snart o hem o sova!
    Idag blev d spel på Jurupa jag, Dylan, Marcello, Adriana & Malin! Började första hålet me att skjuta driven in bland husen, ooops :P Tänkte att nu bryter jag av min j***a driver om jag fortsätter slå såhär! :P Fick lite tips från Malin & Adri, och nu e jag tillbaka, nu slår jag både lååååång o rakt ;) Weeei drev tom ut Adriana på ett hål, o hon slår lååååångt så i in bomben! Men d e bra, då blir man taggad! Tror jag har hittat svingen nu, skönt att drivarna e tillbaka, dom som jag slog så bra när jag kom hit :) Nog pratat om golf!
    Alla ni där hemma måste bara träffa Malin ;) Vi pratar likadant båda 2, och jag hör mig själv i henne. Såå klockrent, nu förstår jag verkligen va ni menar när ni säger att jag gnäller när jag pratar :P Nääää, jaaaag praaaaatar iiiiinteeee såååååå :P Haha me skön gnälldialekt ;)



God natt på er! Lr god morgon ;)

Plugg!

2008-01-22 @ 23:00:54

Sitter på mitt rum just nu och försöker plugga lite! Usch har lite dålig fokus vad d gäller att plugga! Har inte riktigt kommit in i d än, va ju ett tag sen jag gick i skolan! Vet iofs inte om jag kom in i d riktigt då heller :P Plugga e inte min grej, gör hellre andra saker på fritiden! Jag tycker man kan anstränga sig lite mer på lektionerna, för då skulle man hinna me homework o allt på en gång! Sådesa!! Men men nu e d som d e, får väl försöka fokusera lite mer! Men jag skriver hellre på bloggen, lr lyssnar på bra musik, då flyger tankarna lätt iväg :) Lite konsentrationsövningar vore kanske bra ;)
    Just nu skriver jag ett arbete om "I have a dream" D kan antingen handla om mig själv, min familj, eller mitt land. Jag har valt att skriva om min familj :) D e kul, och flyter på ganska bra! Jag gillar att skriva när jag får skriva fritt! Bloggen har faktiskt hjälp mig en hel del! Jag har mkt lättare att komma igång med en text nu, än tidigare! Hjärnan jobbar mer, och d e lättare att hitta saker att skriva om! Nä, nu babblar jag bara igen, se så lätt mina tankar flyger iväg, "Back to business" Måste fokusera nu! Kan plugga i 30 min till innan d e dags för golfträning! Sen fys, sen förbi köpcentrummet! Här händer d grejjer, full fart frammåt ;)
    Vi va förresten o bowlade och spelade biljard ett gäng igår! Bowlingen gick bra igår, men hallå shit va jag suger på biljard!!! Såå irriterande! Jag vill va bra på allt :P Men jag fick lite tips från grabbarna, så se upp, jag kanske blir världmästare på biljard (oxå) ;)

Talk to you later! God natt & sov såå gott!

This song is soooo good!

2008-01-22 @ 04:17:05

Bästa texten! This one is dedicated to you Beckis ;)

Mössa på!

2008-01-22 @ 03:04:38

Today we played at Moreno Valley, häftig bana, men grymt lång! Trots bra drivar hade jag ändå alltid mellan 160-190 meter kvar! Men jag börjar hitta spelet nu, svingen känns ganska bra :) Så d e kul ;)
    Vi hade dock lite problem att hitta dit, med mig bakom ratten och med en vägbeskrivning av coach kunde d ju inte bli annat än bra! Men tydligen, vi va helt lost, och efter 45 minuters körande va vi tillbaka på skolan :P haha, fan va vi garva :D Milla jag tror du o jag har lite samma sjukdom :P Vi gav upp o ringde grabbarna som inte hade åkt än, o vi skulle åka efter dom! Shit d va ingen lek! Pappa läs inte längre :P Jag bad dom köra lugnt för jag har inte ens något körkort, men jag tycker inte att 155 km/h på motorvägen e särskilt lugnt! Inte ok här i US and A där alla kör som galningar oxå! D gäller att ha tungan rätt i mun! Grabbar i trafiken, herregud :P Vi kom fram levandes iaf, d va ju tur ;)
Today it was cold, usch inte så skönt, mulet o regn! Mössan på, javissst ;) 
Brrrr!

  

E d en vanlig dag?

2008-01-22 @ 02:39:06

e d en vanlig dag? Nej d e ingen vanlig dag för d e systers födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!!
Grattis på fördelsedagen Annika "Ankan" Rakell Holmblad

image168

Today we played at Jurupa!

2008-01-21 @ 06:37:30

Idag spelade jag, Malin & Adriana på Jurupa! Slår många bra slag, men vafan hur svårt ska d vara att göra samma sving varje gång?? Vavavava?? Basebollsving me lite tryck i så blir d ju huuuuur bra som helst ;) När jag inte gör d slår jag ju kort som en råtta! Slog fan bollen längre när jag va 10 år när d inte händer något! Skärpning! Snart börjar tävlingarna!! Annars va d trevligt, en helt ok bana, med bra väder :) Sooooool!
Som ni ser e mina ben fortfarande ganska bleka! Inte så fint, men jag ska skärpa mig nu o alltid spela i kjol :) Såååå fint me bruna ben, så fint att vara brun överhuvutaget, sådesa ;)

image167

På vägen hem stannade vi på Wal Mart! Såååå sjuuuuuukt stor butik, med allt du kan tänka dig! Men hallå amerikanare, VAD ÄTER NI FÖR NÅT???? I en stor matbutik har ni endast några rader med mat, och större delen är färdigmat, resten godis! Knappt någon ätbar mat! O när vi frågade efter frukt och grönsaker så kollade dom lite konstigt på oss, o tänkte väl va ska ni me d till!? D finns ju hamburgare & Pizza! Men hallå alla vill inte se ut som er!!
Så d e inte d lättaste att äta bra mat här, fortfarande inte hittat en bra matbutik me frukt lr grönt! Tur att vi äter i cafeterian där d finns salladsbord och frukt! Vi har lovat oss själva att äta bra nu! Nu är d färdigätit me skräpmat! Men d e inte d lättaste när d e pizza, såser, kakor, efterrätter. glass, våfflor vart du än tittar! Men from idag så får vi endast ta max 2 efterrätter i veckan, antingen lunch lr middag! O pizza endast 1 gång i veckan! Annars får man betala om man vill ha mer, 5 $ per gång! O d ska jag försöka hålla :) Annars blir d dyrt :P Så idag har jag börjat, men imorn den 21 är d på riktigt!!! 
    Vi har spelat kort ikväll hos oss ett gäng, haha alltid lika kul att spela kort ;) Jag o Malin lagade middag, d blev pasta carbonara ;) mmm, sååååå gott!
Vi planerar ett "Swedish party" där vi ska ha svensk mat och svensk musik :) Vi ska allt visa dom hur man gör på riktigt ;)

Nä, nu måste jag plugga! Ååå vi e lediga imorn, Martin Luther King Day, så alla är lediga :) sååå skönt!
Imorn blir d spel på en ny bana en bit härifrån, ska tydligen va fin, så d ska bli kul ;)

God morgon på er sömntutor ;) Själv ska jag gå o lägga mig snart :P

God sooooolig morgon!

2008-01-20 @ 20:14:24

Ååå, idag e solen framme igen ;) Underbart! Vi ska iväg o spela här snart, d blir kjol idag så mina ben blir bruna o fina :)
Nä, nu måste jag föna håret!
Talk to you later ;)

Ha en underbar kväll!

Här har vi henne, Margareta! ;)

2008-01-20 @ 03:12:41

image165
image166

Back on track!

2008-01-19 @ 20:19:35

Såå, nu börjar huvudvärken släppa, och solen har kommit tillbaka! Sååå underbart! Jag ligger i en solstol på våran framsida och bara njuter! Nån som e lite avis? :P Nä, nu va ja elak, inte så snällt!
D blev en lyckad kväll igår, även denna gång på Inkahoots, bra ställe, lr bra musik iaf :) och amerikanarna vet hur man shakar loss iaf, gäller att hänga me i deras tempo! Skönt gäng jag har hamnat me, har kommit in riktigt bra  tycker jag, alla e såå snälla o hjälpsamma :) Nu e d bara språket kvar, men jag gör framsteg varje dag ;) fan d handlar bara om att våga! Jag fattar ju allt va alla säger, tror jag iaf ;)
Tänkte snart gå bort till parkeringen och ta kort på Margareta! Så heter nämligen våran bil ;) Ett passande namn tyckte vi, me tanke på att både jag o Malin heter d i andra namn (ja vet, kul va att jag har hittat en kompis me samma gräsliga mellannamn :P sorry, men d e ju inte så fint) o så drinken förstås, stavas ju inte likadant, o så pizzan, så man ska inte uttala Margareta på svenska, utan på engelska ;) D e namnet på våran bil! Margarita kanske man ska skriva då ;)
   Åååå solen e ju bara för underbar, kom hit allihopa som e trötta på gråa, trista, regniga Sverige! Jag måste nästan flytta hit, d e ju inte ens värt att bo i Sverige på vintern, man blir ju bara deprimerad! Bättre att vara i solen där man kan må bra :) Men jag älskar sverige på sommaren, så jag kan gärna komma hem då :)
På måndag har jag varit här i 2 veckor! Då va d bara 4 månader & 1 v kvar! Oj, ganska mkt, känns fortfarande som jag e på semester här! Men tror inte att jag har glömt er därhemma, jag tänker på e varje dag! 
    Vi ska spela golf idag, vet inte vilken bana än, vi kanske provar nån ny, lr så blir d Indian Hills, helt ok! Återstår att se :) 
Nä, nu ska jag fortsätta lapa sooooool ;)

Ha en mysig kväll allihopa! Så ska jag försöka göra min dag till en bra dag! Carpe diem!  

Fredag!

2008-01-19 @ 04:14:26

Idag hade vi bara 2 lektioner :) Sååå skönt på fredagar! Sen åkte vi iväg o tränade golf, sen spelade 9 hål! Fortfarande ganska kallt o blåsigt här, saknar värmen nu! Kom tillbaka!!!
Idag har vi åkt i våran nya bil ;) Sååå kul :) Den e rolig att köra, d e lite drag i den! Men vi tar d ganska försiktigt, vi har ju som sagt inget körkort! Inget gilltigt iaf!
Glömde tyvärr kameran så jag har ingen bild att lägga upp på våran pärla ;)
Nä, usch nu drar klockan iväg igen, måste hoppa in i duschen, utgång vi ingång ;)

We bought the car ;)

2008-01-18 @ 16:15:28

Såå, då va man bilägare till 2 bilar ;) Vi köpte bilen, känns riktigt bra :) Tur att vi har så hjälpsamma kompisar här, Ivan hjälpte oss med affären, d va nämligen hans rumskompis som sålde bilen, så d känns som en bra o schysst affär! Haha grabbarna garvade åt oss, vi kollade på bilen, och bestämde oss ganska fort, försökte fråga så mkt som möjligt, men hur lätt e d på ett annat språk! Vi hade inte ens provkört den innan vi bestämde oss, lr jag körde ett halvt varv i garaget :) Jag vågade mig inte ut på gatorna i L.A, inte d första jag gjorde :P Innan vi åkte hem, tog vi en sväng i Santa Monica, såå mysigt, vi va ute o käkade me grabbarna, Ivan & bilförsäljaren :) Gick runt och tittade i affärer, såå mkt fint, dit måste vi bara åka tillbaka :) Vi åkte hem igen runt 8, me våran fina bil, killen körde hem både oss o bilen, sååå snällt :) Vi vågade inte riktigt än :P jag körde dock sista biten ;) Haha grabbarna hade nog kul åt oss, dom tyckte d va lätt att göra affär me oss :P o några av våra frågor va faktiskt dumma! Vi behövde hjälp me att tanka oxå, dom undrade nog hur d ska gå för oss :P utan körkort, o rädda för trafiken! Nä, men nu har vi iaf bilen, lite fel ende att börja i kanske, men d gör ju att vi skyndar på d hela me körkortet! :)

L.A!

2008-01-17 @ 17:34:40

Idag ska vi som sagt åka o kolla på en bil i L.A! Hoppas den e bra, för då köper vi den o kör hem den på en gång :) Hmm, vem ska köra hem den? Än så länge har vi inget körkort, men lite borde vi ju få köra på vårat svenska körkort, lr? D tycker jag iaf :) haha ska bli sjuuukt kul att köra, vet inte vilken av alla filer jag ska välja, d finns ju ett antal att välja på :P
Sen blir vi nog kvar en o kollar in L.A, käkar middag o shoppar lite, blir nog ingen utgång, då kan d bli ännu svårare att ta hem bilen :P
Nä, nu ska jag äta frukost, o sen iväg till lektionen!

Talk to you later!

Brrrr!!

2008-01-17 @ 04:36:24

Idag va d inte lika varmt som d har varit den sista tiden! Va riktigt kallt faktiskt! Så d va bara på me mössa o vindställ o iväg till träningen! Amerikanerna klagade o frös, t.o.m coachen, men vi lärde dom att d finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder :P haha! Vi måste ju visa att vi e från Sverige, och härdade att träna i skitväder!
    Efter träningen skulle coach visa oss ett ställe att köpa donuts på, men säkert 40 olika sorter! Tack för den :P JAG BEHÖVER INTE ÄTA MER ÄN VAD JAG REDAN GÖR!!!!! :P Nä, men nu har jag provat på hur d e att vara en riktigt äcklig överviktig amerikan :P och ska skärpa till mig lite nu! D e egentligen inte så farligt, jag har nog max gått upp 1kg, men om d fortsätter såhär i 4 månader till kan d ju sluta illa :P Jag äter bra mat! Men d e dessa dumma efterrätter som står där så fint o suktar en VARJE LUNCH & MIDDAG!!!! Va e grejjen, måste dom stå där!? Lr jag kanske ska låta dom va istället, d kanske e bättre ;) Nu börjar jag faktiskt tröttna på dom, e egentligen inte sugen på dom, men man va ju nästa tvungen att prova lite i början! Så då va d klart! Nu ska jag sluta me d!!!! ;)
Go to fullsize image
    Har suttit me läxorna nån timme nu oxå, shit vi får en hel del läxor ska ni veta! Vi glassar inte bara runt hela tiden, bara nästan ;)
Imorn ska vi iväg o kolla på en bil, Malin & jag, vi tänkte nämligen köpa en ny, skulle underlätta en hel del! Bara körkortet kvar, vårat svenska gäller inte här när vi har vårat Visum! Men d ska väl inte va så svårt, bara lite teorifrågor, lr!? Återstår att se :)
Nä, nu ska jag se vad vi ska hitta på ivkäll, här kan ja ju inte sitta!
Hoppas ni sover såå gott hemma! Saknar er!!!

Go to fullsize image

Homesick & Swedish fish!

2008-01-16 @ 08:17:26

För första gången sen jag kom hit har jag faktiskt hemlängtan :( sitter här me mina svenska röda fiskar o tycker synd om mig själv :P Nä, så illa e d inte, jag ska inte klaga! D går ingen större nöd på mig här i värmen, men jag e faktiskt lite sällskapssjuk!
    D e svårt me språket! Jag kan inte prata lika mkt som jag vill, el lika mkt som jag gör hemma :P! Förutom me Malin. Men jag vill kunna prata mkt me alla NUUUUU!!! D kommer mer o mer varje dag, jag vet, men jag vill kunna uttrycka mig fullt ut nu! Sådesa!
Nä nu ska jag ta en till fisk, o sen gå in till Malin & Adriana, behöver få lite uppiggande kramar! Lr dom behöver inte va uppiggande, jag ska ändå sova nu! Men lite vänskapskärlek!

My angels, I MISS YOU SOOOOOOO!

     

Klassbyte!

2008-01-16 @ 02:25:07

Såå nu har jag äntligen lyckats byta min reading & writing klass! Kände att d skulle bli alldeles för mkt plugg där, och d har jag inte tid me :P Nä, men jag va i en förberedande klass för dom "riktiga" klasserna, d jag läser nu är för internationella studenter :) Och jag känner mig inte riktigt redo att skriva en felfri uppsats på 15-20 sidor om ett par månader! Klarar d ju inte ens på svenska :P Men d tog ett tag att övertyga läraren ATT JAG VAR I FEL KLASS!!!! Hon sa att ja va bland dom bästa i klassen, och jag redan skrivit 2 bra saker, men hallå, du jämför mig me kineser! D hjälper väl inte mig på min uppsats att jag e bäst i klassen, när jag går me 10 kineser :P Inge illa menat, men d e inte så lätt för dom att lära sig engelska :)
    Idag har vi blivit fotade "in action" på golfbanan ;) D va riktigt kul, helt ok när d inte e en massa löjliga närbilder :P Hade dock en sjuuuukt ful tröja på mig! Våra lagkläder e inte dom hetaste :P  Men men, d kanske inte syns på håll :)
Nu ska vi snart äta! Ååå e hungrig!

Hidden Valley!

2008-01-15 @ 06:53:37

Hidden Valley Golf club, där spelade vi idag! Häftigaste banan jag nånsin spelat på, såå bra oxå! Så d va riktigt kul :) Här får ni lite smakprov på hur d såg ut! Sjukt jobbigt att gå oxå, en heeeeeel del backar! Så nu är mina ben starkare än nånsin :)

      

Bowling!

2008-01-14 @ 21:32:06

Vi va som sagt o bowlade ett gäng igår! Usch va dålig ja va :P Brukar ju åtminstonde göra några strike, men fick ju inte till en enda :) Tror d va min Corona me lime som ställde till d ;) Bättre lycka nästa gång!! Här e lite bilder från igår!
Usch nu ska jag iväg på min lektion, American Culture, BORING!!! :P

   

Saa, antligen!!!

2008-01-14 @ 08:00:14

Nu funkar antligen blogg.se, har legat nere hela dan sa jag har inte kunnat skriva!
Blev tyvarr ingen BBQ idag, blev en lugn dag me lite laxor istallet. Saa underbart vader, vi har suttit i solen hela dan o pluggat. Farg har vi fatt oxa, sa fint!
Jag sitter vid Adrianas dator, darav denna roliga svenska! Inga prickar har! Far nog fixa pa min dator imorn, d har e ju bara jobbigt att lasa! Men min roommate har kommit idag, sa jag ville inte vacka henne nu.. Hmm jobbigt att behova bo me nagon, nu e jag ju van att bo sjalv, aja d blir nog bra!
Vi kom precis hem, har varit o bowlat, o fikat pa Starbucks coffee, sa mysigt!
Go to fullsize image

Na nu maste jag sluta, ganska irriterande att inte ha a a o, haha d dar blev ju annu varre!
Tur att sidan fungerade nu, annars hade jag inte fatt till dagens blogginlagg! Ett maste ju!
Sa gott natt allihopa, lr god morgon, for ni e val pa vag upp snart!

Pussssssss

Mitt rum!

2008-01-13 @ 07:31:42

Här kommer en video på mitt söta lilla rum :) Akta så ni inte blir åksjuka :P
Jag förstår varför alla kommenterar min "dialekt" haha, låter ju sjuuukt kul när jag pratar, kul att höra sig själv :P
Grym låt i bakrunden ;) spelas hela tiden på radion här!!

Tro d eller ej!

2008-01-13 @ 06:47:39

Men jag sitter faktiskt hemma me mina läxor en lördag kväll, medans tjejerna e iväg till baren där vi va igår, med ett gäng! Dom har säker jättetrevligt, men jag va så sjuuukt trött, o va verkligen tvungen att ta tag i läxorna :) Gulligt va? ;)
Nämen imorn ska vi iväg på brasilansk BBQ, ska bli riktigt nice, vi e ett gäng härifrån som åker. Så jag kände för att va utvilad då!
Jag e inte riktigt klar me allt än, men mina ögon orkar inte mer, så jag får fixa resten imorn! Nu ska jag krypa ner i min sköna mysiga säng :)

Good night, sleep tight!


Go to fullsize image

Lördag

2008-01-13 @ 01:18:16

Idag har vi både tränat och spelat golf :) I shorts & t-shirt,  d va riktigt varmt, såååå skönt idag. Har fått lite färg oxå ;) Yes, äntligen ska jab bli brun igen! Trött på att va blek som en albino :P
    Nu har jag precis satt mig me mina läxor! Hur snällt e d att ge 4 läxor, från fre-mån? Inte så schysst va!? Men men, jag känner ingen större skillnad på om d e helg lr vardag här, alla dagar e sköna, me träning, golf & skola, och ganska mkt fritid :)
    Vi försöker få tag på en bil som vi kan köpa, Jag, Malin & Adriana. Vi känner att vi skulle kunna göra så mkt mer med en egen bil, istället för att åka me alla andra, inget problem iofs till träning o så, me tanke på att varenda amerikan som är över 16 har bil & körkört! Helt galet :P Men skönt att kunna åka o handla när man vill, o till beachen så småningom ;)
    Nä, nu ska jag fortsätta plugga! Kul va :P
By the way,  mjölken här e skitäcklig :P

Svenska lektion! ;)

2008-01-12 @ 19:26:51

Haha här har vi en liten svenska lektion me Adriana ;) Låter såå himla kul när alla här försöker prata svenska :P Vi lär dom allt vi kan ;)

Incahoots!

2008-01-12 @ 19:15:48

Haha där va vi igår! Riktigt coolt ställe! Inte d bästa i L.A :P Men d bästa i Riverside där vi bor ;) Grym musik! Tjejer när Briteny, och The way I are kom, så dansade jag för er oxå vill jag lova ;) Vi shakade loss rätt bra ;) D va bara ni som fattades mina änglar! D togs lite bilder igår, b.la från baren vi va på innan, Yard House. Sköna människor jag hamnat me, Malin & Adriana båda jättegulliga tjejer som jag går riktigt bra ihop me, jag o Malin e ganska lika så d e skönt, ok hon e inte lika blond o "blåst" som mig :P men faktum är att jag inte märkt av d på mig än :P jag tror inte d e såå farligt, o att d blir lite värre hemma :P Jag tänkte på d, tänk om Malin o jag inte funkat så här bra ihop, usch då hade d kunnat bli jobbigt här! Men nu e ju allt jättebra, så d e ju sjuuuukt skönt :) Nu ska jag sluta svamla, här kommer lite kort från igår!

         

Så, d va lite bilder från våran kväll igår :) Riktigt cool öl, inte d lättaste att dricka ur d glaset :P

Mina första tårar!

2008-01-12 @ 03:10:47

Såå nu har mina första tårar kommit! Men d va glädjetårara :P haha jag kunde verkligen inte sluta skratta idag på lektionen :) Vi har nämligen fått en sång som vi ska sjunga, lr snarare rappa på Comperative Culture. Den e såå rolig, o låter så sjukt kul när chineserna i våran klass sjunger den :) Jag o Malin började iaf skratta, o d va helt sjukt, jag kunde inte sluta! Beckis, d va som när vi va som värst i högstadiet :P Tårarna bara sprutade :)
Åå juste, vi fick resultaten från ett litet test vi gjorde, hörförståelse, med ett antal frågor, jag va den enda som hade alla rätt, o vår lärare berättade d, o jag fick massa applåder ;) kul va!!
    Idag hade vi lektioner mellan 09.00-11.00, sen åkte vi o tränade golf ett par timmar. Så skönt väder idag, riktigt varmt, lr över 20 iaf :) o massa sooooool! Å jag bara älskar solen!, den e min bästa vän :)
Nu ska vi snart iväg o käka, sen blir d nog nån liten fest idag :) Men inte allt för mkt, då vi ska spela imorn :)
    Jag, Malin o en kille från golflaget va iväg o shoppade idag. Såå trevlig kille, men stackarn behövde stå ut me att gå in i alla affärer Jag o Malin ville in i :P Jag köpte ett par riktigt schyssta jeans, ocn en söt vit hood tröja, säger man så? :) En me dragkedja o luva iaf ;) Såå fint! Från Abercrombie & Fitch, grymt märke! Där kommer jag handla en hel del skulle jag tro! Ikväll får kameran följa me, så får ni dels se mina nya vänner, och mina nya kläder ;) Spännande va!? ;)

Hoppas ni sover så gott hemma i kalla sverige! Själv ska jag ha kul ikväll ;)


 

Här mina kära vänner & familj

2008-01-11 @ 16:02:09

Kommer lite tips på hur ni ska klara vintermörkret hemma i sverige :) Tänkte på alla er när jag va inne på Aftonbladet o såg d här! Hoppas d ger er nånting iaf :) Antingen få er på bättre humör, eller oxå lära er njuta av mörkertiden! En kombination är självklart d bästa ;)

Bättra på humöret med tio snabba lyckokickar

bo Surfa in på nätet och donera hundra kronor till välgörande ändamål, till exempel Rädda Barnen eller     Cancerfonden.

bo Skriv ner fem saker som har blivit bättre i ditt liv det senaste året.

bo Ring en släkting eller en vän som du vet garanterat lyckas få dig att skratta.

bo Titta igenom sommarens semesterbilder och dröm dig tillbaka... Försök få in lite sommarkänsla hemma samtidigt - på med bikinin och drick iskalla drinkar till salsamusik!

bo Planera in en stor fest med middag för dina närmaste vänner.

bo Mejla en vän du inte haft kontakt med på länge.

bo Sätt på din favoritlåt, dra för gardinerna och dansa som en galning runt hela lägenheten.

bo Köp en stor påse choklad och hyr en riktigt härlig superromantisk komedi.

bo Unna dig en stor bukett blommor att ställa på köksbordet.

bo Rota fram dina äldsta cd-skivor, de du helst inte vill erkänna att du faktiskt har. Lyssna på dem på högsta volym i bilen - och sjung med.


Så njuter du av mörkertiden

bo Stig upp och lägg dig regelbundet.

bo Tänd upp rejält på morgonen.

bo Ät regelbundet och motionera måttligt.

bo Var ute i dagsljus så mycket som möjligt. Även en kort promenad kring lunchen piggar upp.

bo Sök upp ljusa ytor. Is, snö, sand och vatten reflekterar och förstärker ljuset.

bo Ta om möjligt en veckas snö- eller solsemester.

bo Försök ha ljus inredning. 90 procent av vår vakna tid tillbringas inomhus.

bo Sitt vid fönster. Inom en meter från fönster får man tillräckligt med dagsljus.

bo Se fram emot och gör trevliga saker. Boka in bio- eller teaterbesök, middag med goda vänner.

bo Res bort en helg, läs böcker, tänd levande ljus, ta doftande skumbad.

bo Försök unna dig att gå ner i varv och sänk kraven.

bo Investera i varma kläder och bra regn- och vindställ. Då kan du njuta även av smattrande regnrusk och virvlande snöbyar.


PROVA! Jag tror d kan funka ;)
Om INTE, så finns här en länk till något som garanerat funkar :)

http://www.aftonbladet.se/resa/article1592323.ab

Take care!
 

God morgon!

2008-01-11 @ 08:05:38

God morgon allihopa hemma i Sverige! Skumt asså att kl e 8 hos er, och ni har en hel dag framför er, när d fortfarande är torsdag den 8 jan här, o jag snart ska sova :) Jag ville bara önska er en bra dag, tycker så synd om er som behöver stå ut i vädret hemma, skulle vilja bjuda hit er allihopa! :)
    Juste en sak jag tänkte på när jag skrev datumet, hemma skriver vi ju dd-mm-yy, 10-01-08, men här vänder dom på d på ett hel skumt sätt, mm-dd-yy, 01-10-08, måste ju tänka till varje gång, annars blir d ju heeel fel :P
Vi har kört ett bra gympass me coach ikväll, skönt att få köra slut på kroppen! Idag blev d en bra dag, me både skola, golf och fys :) Tänk om man kunde göra så mkt bra på en och samma dag! Så kommer förhoppningsvis mina dagar se ut den närmaste tiden! Kan d bli bättre!? :)

Have a nice day everyone! I'm gonna get some sleep!
 

Wonderful day :)

2008-01-11 @ 02:33:56

Åå, idag har d varit en helt underbar dag! Riktigt skönt väder, strålande sol! Solen gör en sååå sjuuuukt mkt piggare ;) Haha där kom ordet, har legat lågt me d ett tag :P Lektionen idag gick bra, Advanced Reading & Writing i 3 timmar, vet inte riktigt om jag orkar vara kvar i den gruppen då d kommer bli en hel del plugg. Återstår att se!
Idag har vi spelat golf för första gången! Känndes bra faktiskt, eller helt ok iaf :) Kan nog bli riktigt bra me lite träning ;) Har en månad på mig nu till första tävlingen!
    Jag har nog träffat dom flesta i laget, nån tjej kvar tror ja, men alla verkar schyssta, skön blandning! Killarnas lag verkar oxå bra! Så mkt nytt folk man träffar!
Men hallå engelskan  e fan inte den lättaste!! Självklart blir d bättre för varje dag, o man vågar prata mer, för man kan fan mer än man tror! Men ibland e d frustrerande att inte kunna prata fullt ut! Blir så ytligt allting :P Jag som älskar att va snabb i munnen hemma, o slänga ur mig en hel del, här blir d inte riktigt samma sak! But I'm working on it ;)
    Asså detta land är såå coolt, jag e helt faschinerad! Jag har ju iofs varit i Florida ett antal ggr förrut, så d e ju inte helt nytt för mig.. Men bilar, maten, husen, allt är så coolt! "The bigger, The better" Jag fattar inte riktigt varför man bor i sverige under vinterhalvåret, när man faktiskt kan bo här! :) Jag ska gifta mig rik, o flytta hit :) O spela golf, för fan va kul d e!! Thats my new life, jag ska bli en riktig glidare ;)

Mina golfklubbor kom förresten idag, som va bra att ha när vi spelade golf :)
Nu ska jag fixa min nya golfbag ;) Den e riktigt snygg ;) Bild kommer! Oj, va jag har lovat mkt biler nu, men d kommer jag lovar! Ingen brådska, jag e här ett tag till :) Har inte haft me mig kameran än!
    Vi va förrsesten ute o tog en drink igår, Jag, Malin & Adriana med ett gäng grabbar, mest tennis killar från Brasilien. Beställde en Miami Ice, såååå god, men såå sjukt stark! Lämnade halva då jag kom på att jag tagit lite för många värktabletter under dagen! Vill ju inte va me om samma sak som sist, Been there, done that :P Men annars va d trevligt! 

I miss you all soooo much!

Första skoldagen avklarad!

2008-01-10 @ 05:46:44

Såå, då va första skoldagen avklarad! D va inte så farligt :) Jag har 4 olika klasser, totalt 13 timmar i veckan! Kurserna jag läser är, Oral Comminication, Comperative Cultures, American Culture & Advanced Reading & Writing (lägg märke till svårighetsgraden :P jag skrev tydligen en bra uppsats som resulterade i att jag hamnade i den gruppen) men jag kanske byter till en lättare, får se imorn hur d känns :)
Vi är så söta små grupper i alla olika ämnen, mest chineser och vi :) Men dom e roliga! Vi är bara internationella i våra klasser, så d e skönt :)
Åå, så mkt jag vill visa er, måste bli bättre med kameran! Matsalen e helt sjuk, maten e så klockren! Rena paradiset, såå mkt mat, både nyttig o en hel del onyttigt, jag åt sushi idag till lunch, så gott :) Å fruktbordet e så bra, efterrätterna e helt sjuka, säkert 10 olika sorters kakor, pajer & tårtor, glassmaskin, me tillbehör som strössel, kolasås, osv.. helt sjukt!
Idag har vi kört vårat första gympass, så skönt att va igång igen. Knät känns bra än så länge, ska bli spännande att se hur d känns när jag vaknar! Imorn blir d golf för första gången, såå kul :) Jag hoppas bara mina klubbor tänkt att dyka upp snart! Skulle behöva dom om vi ska spela golf!
Annars känns d bra här, jag träffar många nya spännande människor, från många olika länder. Mest från brasilien, såå trevliga typer :) Vi satt ett gäng i cafeterian ikväll och jag o Malin hade en liten svenska kurs :) Dom e såå faschinerade av vårat språk, dom tycker d låter såå kul! Coach gillar inte när jag & Malin pratar svenska me varandra, men d e sjukt svårt o känns väldigt löjligt att bara prata engelska me Malin :P Men vi försöker tänka på d, eftersom Adriana imte förstår ett ord av vad vi säger när vi drar igång vårat kackel på svenska! Skärpning!

Nu ska jag gå o höra me tjejerna om d händer något kul ikväll, börjar dock bli ganska trött, o d e ju faktiskt skola imorn ;) Haha såå kul att jag går i skolan, visst!? ;) Men vi börjar inte förns 9.30, o sen slutar vi 12, ganska lagom!

Men god natt på er allihopa, lr god morgon kanske jag ska säga, för några av er e d nog dags att vakna nu!

Talk to you later!

Good morning Sweden!

2008-01-09 @ 15:55:43

God morgon allihopa, eller god dag kanske jag ska säga, kl e ju faktiskt 4 hos er :) Men bara 7 här. Jag vaknar fortfarande ganska tidigt, då jag inte riktigt har kommit in i dygnsrytmen än. Men d ger sig nog snart!
Ska snart ta en dusch och sedan fixa mig lite, första dagen i skolan :) Ska bli såå kul, men jag e ganska nervös! 
  
Jag tror jag fortfarande är i chocktillstånd, har inte riktigt fattat att jag e här. Känns lite konstigt, d e ju ett tag kvar lixom! Ingen idé att börja räkna ner nu, då blir man nog knäpp! Istället försöka anpassa sig, o verkligen leva livet här, jag ska klara d här, jag ska INTE ge upp :)
En sak som bekymrar mig är mitt knä :S Fan d svullna upp igen igår, och jag fick verkligen anstränga mig för att inte halta! Kan ju inte visa coach att jag haltar innan jag ens börjat träna!! Inte ok! Men jag får väl leva på mina piller ett tag här framöver, så ska d nog gå bra! (Hoppas jag!)

Haha jag fick en klockren bok av Linda att ta me mig! "Berts fräckisar" Såå kul att läsa ;) Jag gillar blondinskämten mest, jag vet inte varför men dom e bäst!
Jag tänkte liva upp eran vardag me lite fräckisar imellanåt!

Varför frös blondinen ihjäl på drive-in bion?
    Hon ville se "stängt för vintern".

Varför blev blondinen så stolt när hon klarade puzzlet på 6 månader?
    På kartongen stod det 4-6 år.

Haha kul va ;) D e ju skönt att jag kan skratta åt dom här skämten, men d e bara för att jag inte e äkta blondin! Jag har aldrig blivit kallad dum blondin lr så, därför kan jag skratta åt d ;)

Live från L.A!

2008-01-09 @ 05:42:05

Heeeej Allihopa!!! JAG LEVER :)
Så nu har jag äntligen fixat mitt internet på mitt rum o kan nu uppdatera er om mitt nya liv :) Flygresan gick bra, väldigt lång flight mellan London och L.A, hela 10h och 30 min, men jag överlevde! Jag skrev faktiskt några "inlägg" på papper på planet, som jag tänkte lägga upp här, men d blir lite konstigt att skriva d i efterhand så jag skippar nog d..
Annars känns d faktiskt ganska bra, mkt nytt på en gång, men jag försöker ta d lugnt, så löser sig d mesta. Alla e sååå hjälpsamma här, speciellt Malin. Svenska tjejen som jag åkte tillsammans me, och som redan varit här en termin. Så tacksam för all hjälp :) Adriana även hon en supergullig tjej från Brasilien, som oxå är me i golflaget. Jag tror vi kan få riktigt kul ihop.
Idag har jag skrivit in mig i skolan, fått mitt Student ID som d så fint heter :) Åå d e så spännande allting, precis som i en amerikansk film, med skolan och matsalen o allt därtill :) Skolan e förresten jättefin, rikigt stort område med flera olika byggnader. Vi bor bra oxå, som en stor lägenhet. Min "roommate" kommer imorn, så jag håller på och installerar mig ordentligt nu :) Vi har varit o handlat lite nytt till mitt rum, täcke, lakan, lampa, galgar, tvättkorg o lite annat smått o gott :)
Juste, jag har även gjort att engelska prov idag, d va ganska svårt :) D visar vilken grupp jag hamnar i. Så imorn är alltså första skoldagen, åå jag e lite nervös, men d ska bli rikitgt kul att komma tillbaka till skolbänken och aktivera hjärnan lite, va ett tag sen sist :)

Nu när jag tänker efter så ska jag nog skriva ner mina inlägg från planet, ganska kul att ha, och jag vill ju att ni ska vara delaktiga redan från början! Ni måste ju få en bild av hur sjukt nervös jag va oxå :P Så när jag får tid över nån kväll skriver jag ner allt :)

Mina golfklubbor har förresten inte kommit! Flighten från Arlanda va 1h och 30 min sen, så vi fick springa som galningar till flyget till L.A, våra resväskor hann me, men inte min golfbag som va special bagage! Men imorn kommer dom förhoppningsvis!

Åå, vi har fått en massa nya fina grejer. En riktigt snygg golfbag, kläder, en bag, lr mer som en trunk, som vi använder när vi åker på tävlingar. Åå lite annat smått o gott me "vårat" namn på, cbu Lancers  www.cbulancers.com
Idag har jag fått adress och nummer till mitt alldeles egna postfack :) Så om ni vill skicka mig något så skickar ni till:
Caroline Holmblad
8432 Magnolia Avenue, PMB #: 511
Riverside, CA 92504
Skicka gärna kort hemifrån som jag kan sätta upp på väggarna i mitt rum, lite kalt o tråkigt här nu, o så känns ni mer närvarande om jag har kort på er, så skicka gärna :) Lr bara ett litet brev om ni känner för d, finns inget bätter än ett handskrivet brev hemifrån ;)

Shit, jag har knappt fattat d själv, men fan jag e i USA, US and A, haha d e såå spännande! Ett helt nytt liv, en helt ny livsstil här! Många nya intryck på en gång. Jag kämpar på med engelskan, men d e fan inte lätt! Jag förstår d mesta, men att själv prata är inte d lättaste. Men d lossnar nog snart :)

Om jag inte skärper mig och tänker på vad jag stoppar i mig, så kommer jag nog förlora vadet med många om att jag inte kommer gå upp i vikt! För shit vilken mat d e här! Vi åt frukost imorse i cafeterian, haha jag har aldrig sett något liknande, pannkakor, donuts, kakor, bullar, ägg & bacon, marmelader, bagels, jaa gud vet allt! Men som tur va fanns d ett grymt fruktbord oxå, så d gick bfra ändå! Även lunchen i cafeterian va grym, jag åt kycklingwok m ris. Men om man vill vara onyttig, o bli tjock, så e d inga problem! Du får ta precis hur mkt du vill, o efterrätter finns d hur många sorter som helst att välja på! Så d gäller att ha disiplin!

Nu ska jag fortsätta me mitt rum :) Bilder kommer! D e mkt nytt på en gång här, men jag lovar att jag ska uppdatera bloggen dagligen! Ni känns så närvarande när jag får skriva av mig, såå skönt :)
Första tåren har faktiskt inte kommit än, men den e inte långt borta! Inte för att d e jobbigt här, inte än iaf. Men alla söta sms o kommentarer från er gör d svårt att hålla tårarna borta!

Juste, jag har fixat skype nu, så fixa gärna d ni me så kan vi prata gratis och smitigt över internet! Jag heter som vanligt Hcarro86. Så vi hörs där!

Hoppas ni sover så gott hemma!

Talk to you later! <3<3<3

Hej då!

2008-01-07 @ 05:35:50

Hej då, nu åker jag till Arlanda! <3

Still awake!

2008-01-07 @ 03:45:48

Som ni märker så e jag & Milla fortrarande vakna! Vi vill inte gå miste om våra sista timmar tillsammans genom att sova! Beckis du e grymt saknad här ikväll, hoppas du fått dig lite sömn inatt så du orkar me din nya praktik imorn! D kommer gå så bra för dig! Hitta tillbax till dig själv nu, d e du värd min ängel!
Jag & Milla sitter bara o myser o pratar gamla minnen över en kopp varm choklad och en lussebulle :) För tillfället har vi tårarna under kontroll! Vi laddar mentalt för att orka me ett hej då! Vi har gjort små söta kort till varandra som vi kan bära med oss :) O så har jag fått en underbart fin ram och ett kort av tjejerna, så fint av er! <3 Åå va jag älskar er!

image144

Jadu Jihde!? Hur ska d här gå? ;)

Till mina älskade änglar!

2008-01-07 @ 03:24:36

JAG finns..

om du har en hemlighet att berätta kan vi prata hela dagen.

om dina drömmar någon gång verkar omöjliga ska jag rycka dig i kragen.

om du inte en enda chans ser, finns jag där tills du ler

och om nån skulle krossa ditt hjärta skulle jag vara där tills du inte längre kände någon smärta

när allt gått fel, när du inte orkar mer när du behöver en vän...så finns jag här! För alltid!

Den fruktade dagen e här!

2008-01-07 @ 00:43:57

Vet inte va jag ska säga, känner mig ganska tom just nu! Är ingen idé att lägga sig nu, kommer inte kunna sova en blund! Är hemma hos Milla nu o sliter me packningen, usch va svårt d e o få me rätt saker. Den här dagen har varit bland d värsta på mycket länge! Har gråtit oavbrutet sen kl 4, då första jobbiga avskedet va ett faktum! Till min bonusmamma Marianne! Efter d va vi på en mysig middag hos mamma, där sa jag hej då till Mamma & Uffe, Madde & Hempa, usch d va många jobbiga personer på en gång :( Efter d åkte vi hem till mig för att packa d sista, o tömma lägenheten! Sen va d dags för dagens abdolut värsta hej då! Beckis min älskade ängel! <3 fan tårarna tog aldrig slut o paniken kom mer o mer! Fan så sjukt jobbigt d här e! Sen vidare till brorsan o hans familj, sen till syrrans familj, och avslutade d hela med ett jobbigt hej då till min älskade vän Linda! Tack för alla kloka råd du ger mig gumman, tur att nån av oss e lite vuxen o smart ;) Så nu sitter jag här med rödsprängda ögon o ett sprängande huvud! Vill bara att kl ska stanna upp ett tag! 2 sjukt jobbiga personer kvar att säga hej då till, Milla & pappa :( Har en känsla av att pappa får bära in mig i bilen när han kommer 05:30, för att släppa Milla o sätta mig i bilen gör jag inte i första taget! Åå, jag älskar er så mina underbara vänner & min underbara familj!
    Tyvärr så e d 2 personer som jag inte fick möjlighet att säga hej då till! Jag tror ni vet vilka ni e, och jag vill bara säga till er att jag kommer sakna er me, såå otroligt mkt!
Ta hand om er allihopa! Jag finns fortfarande här hos er, men bara lite längre bort, ganska mkt längre bort! Men jag ska få er alla att känna er delaktiga i mitt liv, genom att uppdatera bloggen dagligen! D e en sak jag kan lova :)

Så om d här e sista inlägget innan jag sätter mig på planet till London, så vill jag bara säga hej då till er alla, lr på återseende som är bättre att säga ;), för jag kommer ju faktiskt tillbax! Boka in den 28 Maj nu allihopa, för då blir d kalas för hela slanten ;)
Ha ett grymt första halvår på 2008!!! För d ska jag ha ;)

God väldigt tidig morgon!

2008-01-06 @ 09:08:54

Så, nu e jag iaf vaken, men d va ingen lek att gå upp såhär tidigt! Satte kl på 08.30 men snoozar fortfarande när kl e 9.
Nu e d mindre än ett dygn kvar! Vet inte riktigt om jag fattat d :S Dagen e iaf fullspäckad! När jag vaknat till liv ska jag fixa till mig lite, fortsätta packa, städa förrådet, plocka undan alla personliga grejjer i lägenheten, åka till Mörby o köpa d sista, hem till syrran och hämta golflubbor, hem till pappa o hämta golffodral, förbi Linda på en fika o lite julklappsbyte :) hem igen för en snabbträff me Marianne,  hem till mamma & uffe på middag, förbi brorsans familj o säga hej då, förbi syrrans familj o säga hej då, städa ur lägenheten! Inte vet jag om jag sparade allt till sista dan, men d känns så :P Ser inte fram emot dagens alla hej då! Om tårar kan ta slut, så kommer dom definitivt göra d idag!
Nä, nu somnar jag snart om igen. Måste upp o hoppa o sätta på lite bra musik så e jag snart igång :)

Känsloladdat!

2008-01-06 @ 01:42:35

Nu e d inte långt kvar! Sover sista natten i min älskade lägenhet :( Åå va d här e jobbigt, shit vilken känsloladdad kväll! Tårar & skratt om vart annat! Har varit me trion ikväll, Milla gick precis hem, underbar du e gumman, du har varit me mig nästan 24/7, uppskattar varje minut! Beckis jag hoppas allt känns bättre imorn, och att vi kan ha mysigt, & så kul d går under omständigheterna! Och Linda, vi MÅSTE ta en fika imorn, usch ännu ett riktigt jobbigt hej då :(  Kommer sakna er mina underbara vänner så otroligt mkt!
 Packningen går sakta men säkert framåt, men d e såååå svårt! Vill ha me så mkt, men ändå inte för mkt, för jag kommer köpa en massa där.. Har än så länge bara lagt fram allt, o går igenom allt ordentligt innan d packas ner :)
    Underbara Milla gjorde ett tappert försök till att liva upp stämmningen genom att stoppa 2 körsbärstomater i kinderna så hon ser ut som en hamster, en söt sådan, visst? ;) Hon lyckades vill jag lova!

image143


Usch, vill inte somna! Vill inte vakna upp o inse att d e mindre än 1 dygn kvar innan jag sitter på planet till London! Om 30 timmar e d dax! Hallå nyss va d 30 dagar, nu e d 30 timmar!! Shit helt sjukt! Vad har jag gett mig in på! Nä, usch nu hettsar jag mig själv, måste sluta innan jag få panik! D här ska bli grymt kul, jag e såå nöjd att jag fullföljer d här! Men d gör ont ända in i själen att behöva va borta såå länge från mina nära & kära! Inte riktigt mig grej.. E van vid trygghet & närhet från vänner & familj! Men som sagt e ja ju inte borta för alltid, men tillräckligt länge för att d ska va jobbigt!


God natt alla mina underbara älskade vänner & familj!

Äventyrsdag!

2008-01-05 @ 18:04:39

Hela dagen har varit ett stort äventyr! Dagen började me att Milla hämtade mig, för att sedan åka till Löwet där hon skulle ta bort sina stygn, jag va me som stöd ;) Efter d åkte vi tillbaka hem till mig, där vi fick för oss att städa våra bilar. Så in me båda bilarna i tvätthallarna i mitt område (Ja, jag vet, lyxigt va) pumpade musik o hade grymt kul medans vi frös ihjäl o städade :P Lite väl kallt för att tvätta den utvändigt så vi bestämde oss för att låta en maskintvätt göra jobbet!. Iväg till Shell för att låta min stackars svarta fina bil stå ut me en maskintvätt, när jag egentligen lovat den & mig själv att alltid tvätta den för hand :) Men d va så kallt, o jg ville inte lämna den hemma helt ensam smutsig :P så d fick gå idag! Lite läskigt ute på vägarna då jag fortfarande har sommardäck, men jag lovar att jag kör säkrare än många andra, som tror att man kan köra hur som helst bara för att vintersäcken e på, men icke!!
Efter mkt om och men vilket program jag skulle ta med tanke på min spricka i framrutan, så åkte vi till slut in me min bil.. Haha fan att jag glömde kameran, skulle filmat när vi satt som 2 livrädda miffon i framsätet med solglasögon och väskor för ansiktet, för att skydda våra stackars ögon om hela rutan hade kommit in ;) haha Milla skrek på mig att jag inte fick va rädd för då blev hon ännu räddare :P jag e tydligen en riktig tuffig, o när jag e rädd så e d farligt :P Men d gick bra, rutan e kvar! Klockren kommentar av Milla när hon gick ur bilen, jag som satt kvar frågade om den va ren & fin "Vilken då?" får jag som svar! Aaaa va faaaaan tror du!!!???? :P Min bil blondie :P Älskar dig ändå ;) Sen va d dax att köra in Millas bil, älskar lilla "sue" jag får ju faktiskt nästan plats, ska vi byta bil milla? :)
Förstår om ni redan tröttnat på att läsa om våra bilar, men vi bryr oss verkligen om dom, o ville helt enkelt ha en heldag me dom ;)
Sen har jag suttit hos frisören i 3 timmar, shit va lång tid d skulle ta idag da! Jag som va helt inställd på att bli ljusbrunett idag, men icke! D gick inte frisören me på nu när jag ska till L.A.. Han frågade om jag hade pojkvän, lr om jag åker som singel!? Funderade ett tag, tills jag insåg att jag e ju singel :P Nä, men han tyckte att jag måste ju va blond när jag åker dit Han va säker på att jag får mer grabbar då, men d e ju inte jag ute efter, men jag lyssnade tydligen på honom, för här sitter jag lika blond som vanligt :S Lr när, inte lika vitt, ganska fin färg faktiskt, bild kommer ;) Gjorde några extra behandligar för mitt stackars hår mår inte helt bra, men nu så, nu ska d få vila upp sig några månader, o bara solblekas :)
    Efter frissan tog jag en fika me Mimmie, som jag förövrigt står i evig tacksamhet till, nämligen hon som hjälpt mig med denna resa :)
Så nu sitter jag här hemma i röran bland alla kläder, fått lite tips av Mimmie som själv varit i USA 7 år, så jag får nog tänka om lite me packningen, ta bort en HEL del!
Annars tycker jag faktiskt att jag e rätt så lugn, me tanke på att jag åker måndag morgon, o har sjuuuuukt mkt att göra! Sista natten i lägenheten oxå, då jag tänkt att sova hos Milla imorn för att slippa städa lägeheten mån morgon! För 07:50 sitter jag på planet påväg till London ;) För att sedan byta till en lång flight direkt till L.A!
    Tjejerna kommer förbi ikväll, en utgång va planerad, men d går inte, jag har för mkt i huvet o så mkt att göra!
Så en mysig hemma kväll me grillad kyckling, grönsaker & dipp blir helt enkelt toppen ;) Imorn har jag önskat en liten avskeds middag hos mamma & Uffe! Har även bjudit in tjejerna o Madde & Hempa! O Zeke förstås! Åå din lilla busvarg, kommer sakna dig såååå mkt!
    Nu ska jag fortsätta här hemma! Talk to you later!

Nattuggla!

2008-01-05 @ 02:16:59

Jag har blivit en riktig nattuggla :) Jag e fortfarande uppe fast jag gick upp hyffsat tidigt! Har fått en del gjort idag, tvättat d sista nu oxå :) Men hallå! Hur svårt e d inte att packa när man ska va borta i 5 månader!? Jag har ju problem även när jag åker till Norrköping över helgen :P Vill ju inte ha me för mkt, då jag säkerligen kommer köpa en hel del där, som måste få plats på vägen hem!
Malin va som sagt förbi idag, sååå brun o fin du va :) Fuskigt ju :P Kommer sakna dig massor!!

Åå min älskade trio! Hallå, d här e jobbigt nu, riktigt jobbigt! Börjar inse att d faktiskt e på riktigt! :( Vi skulle ha tagit ett kort idag när vi sitter i soffan o gråter :P Inte så kul iofs, men ganska gulligt ;) ååå va jag älskar er, ni betyder allt för mig! Inte gör d ju saken lättare när man lyssnar på världens just nu bästa låt! "In loving memory" Sååå fin text! Lyssna & njut!

 

Full fart!

2008-01-04 @ 16:29:23

När jag & Milla vaknat åkte vi en sväng till Kista, köpte en ny laddare till min söta lilla Samsung telefon. Den ska nämligen få följa me mig till US and A ;) Istället för min rosa älskade mobil (dock lite sliten nu) som ska få vara hos Milla! D e lugnt, du kan tappa den me :P Körde sedan hem Milla för jag skulle på utflykt me lilla "Sue" (millas bil) till Södertälje.. Va tvungen att låna Millas bil idag då min FORTFARANDE har sommardäck :P Tack så hemskt mkt min ängel! Va o hälsade på Malin som jag ska me till L.A, lr som redan gått där en termin. Supertrevlig tjej som jag tror jag kommer funka bra ihop me, hon har lovat att ta hand om mig :) Känner mig LITE lugnare nu efter samtalet me henne, men fortfarande GALET nervös!! Kl 2 va d dags att åka hem igen, då Milla behövde komma till jobbet.. Jag va ute i god tid, ända till avfarten till Väsby kom, o jag sitter i helt andra tankar, och KÖR FÖRBI!!!!!! Haha, inte bästa stället att göra d på, då närmsta avfart är Eurostop, så jag tog en tripp till Arlandastad :P Sen blev d lite bråttom! Värsta projektet för att jag skulle till Södertälje, jag vet, men vi brukar faktiskt ställa upp så vi slipper åka kommunalt, då d e såå sjuuuuuukt tråkigt! :P Så tack än en gång för hjälpen älskling!

Hemma igen, o nu har jag faktiskt bokat en tvätttid ;) Bra gjort tycker jag :) Så tvättning o packning ska jag ägna mig åt! Får även lite sällskap tror jag, då Beckis skulle komma förbi efter jobbet, vilket borde vara ganska snart, o sen kommer Malin förbi för att umgås lite, o tyvärr säga hej då :(

Förutom packningen så känner jag mig ganska redo! Visum, bidrag och lån är nu fixat! Visserligen i sista sekund, men nu e d klart :)

Nä, nu ska jag göra lite nytta :)

Se så fint d blev!

2008-01-03 @ 23:38:06

Och hur händiga vi e ;) Vi kan om vi bara vill! Va ju riktigt kul att skruva, lr vi hada kul medans oxå :) Men d e inte så
svårt för oss, vi har alltid kul :)
Nu e ju lägenheten helt klar! Gardiner o luckorna e på plats! Men då drar jag :S hmm, jag som trivs såå bra här! Men lägenheten finns förhoppningsvis kvar när jag kommer hem :)

  

Marre & Beckis kom förbi ikväll, så vi hade en riktig tjejkväll! Prata gamla minnen me Marre, så kul att se dig :) men ännu ett jobbigt hej då :(

Om jag ska va helt ärlig så e jag ganska stressad va d gäller min packning! Inte ens tagit fram va jag ska ha me! Men men, d blir väl helgens sysselsätting :) Som förövrigt är fullbokad med en massa mysiga middagar, o fikastunder me underbara vänner o familj!

Nä, nu ska jag återgå till filmen, jag & Milla kollar Släkten är värst!

Natti natti:)

Gamla goda tider!

2008-01-03 @ 18:02:24

"Lite gröt vore gott" ;) Haha Vålådalen!

Dags för en klassiker ;)

2008-01-03 @ 17:53:43

Hantverkare ;)

2008-01-03 @ 17:46:39

Inte d roligaste beskedet från läkaren. Menisken IGEN, och helst så ska en ny meniskoperation göras, men d e ju LITE tajt om tid så d får vänta! Han sa att träning, sjukgymnastik och smärtlindring får förhoppningsvis räcka tills jag kommer hem! Hoppas hoppas :) För jag ska springa, hoppa & träna som en tok i USA :), inga dumma knän ska få stoppa mig den här gången! Sådesa! ;)
    Ännu en myskväll me Milla :) Lr mys o mys, vi beslutade precis att vi skulle ge oss på luckorna till bokhyllan ;) haha håll i er, dom kan ju hamna precis hur som helst ;)! Bildbevis kommer!

image139

God morgon!

2008-01-03 @ 09:05:40

Jaaa, jag vet, redan vaken ;) Men hallå d e ganska mkt snö ute, inte bra! Jag har SOMMARDÄCK! Fan kunde snön inte hålla sig några dagar till!? Juste inte gnälla, tänkt positivt!! Ååå va ljust & fint d blev ute me all snö :P haha!!
Sitter o väntar på pappsen! Ska in till Cityakuten me knät. Ska se om d eventuellt behöver tömmas på lite vätska, usch! Hoppas jag inte blir sittandes där hela dan! Jag har faktiskt fullt upp!

Talk to you later ;) Nu ska jag ut i snön o leka :)

Myskväll me Milla!

2008-01-02 @ 20:53:20

Ikväll e d mys för hela slanten me Milla min ängel :) Tyvärr så jobbar Beckis sent ikväll, men gumman du e mer än välkommen när du slutat <3
   Vi ska iväg en sväng till Ica Maxi nu för att köpa lite köttfärs :P haha nä skoja :P Vi ska köpa frukt o göra fruktsallad, me vaniljkessela ;) MUMS!!
Vi tänkte först gå till min lilla vivo men dom stänger 8, när kl va 19:50 orkade vi inte springa dit, haha klockren kommentar av mig: "Är den jätte tio i, lr hinner vi?" Haha! Fin svenska! Jag förstår ibland varför folk tycker jag e blond, men bara ibland :P
Nä nu ska vi åka, sen titta på 40 days & 40 nights! Myspys <3 Måste ta vara på varje minut nu!!
Nu e kl jätte tio i, måste rusa ;)

image138

Onsdag 2 Januari 2008

2008-01-02 @ 10:47:00

I like the way it sounds, 2008 alltså ;)

Idag va jag uppe me tuppen, nästan iaf ;) 09.30 hade jag ställt kl på :P, o va pigg då, trots att ja va uppe ganska sent! Men jag har en del att göra! ENDAST 5 DAGAR KVAR!!! Galet galet! Nu e jag nervös på rikitgt! Jag drar mig för att lägga mig på kvällarna, för dagarna bara flyger förbi! Skulle inte ha något emot om jag fick 1 extra vecka i Sverige :) Dels skulle knät (förhoppningsvis) bli helt bra, jag skulle hinna fixa lägenheten utan stress, packa utan stress, umgås ännu mer me familj & vänner, men jag har ju bara mig själv att skylla som inte börjat tidigare! Men d e faktiskt svårare att planera sin tid, och få nånting gjort när man e ledig! Har fortfarande inte efter mina 2 veckors ledighet fått in en bra dygnsrytm.
Men idag känner jag att energin finns där (ironiskt nog så gäspade jag percis när jag skrev så) :P
Mamma o Uffe kommer förbi idag, dom har fortfarande inte sett min lägenhet, o nu har jag ändå bott här sen 15 november, illa :P Men d e faktiskt mitt fel, dom har väntat på en inbjudan hela tiden!
    Sen har jag en lååååååång "att göra" lista som jag måste ta tag i! Lika bra att börja på en gång! :)
Hoppas förresten ni såg Magnus Betnér igår. Han e ju bara såå klockren! Vart får han allt ifrån!? Hans prat om sin dotter, e ju så sjukt bra! ;)


Time to go!

Bra sagt!

2008-01-02 @ 00:00:20

"Mot naturen är att bo i ett radhus me nån man hatar bara för barnens skull"

Magnus Betnér!!

2008-01-01 @ 23:57:22

Vilken kille! Shit alltså, han e ju så sjuuuuukt rolig! (Tack gode gud att jag fortfarande får säga sjuuuukt  ;P)
Tack för att du livar upp min kväll, vilken hjälte ;)

Fantastic 4!

2008-01-01 @ 23:50:51

Tjejer, d e sjuukt sorgligt att göra era personliga filmer! Men värt varenda tår! Jag älskar er över allt annat!

image137

Tisdag 1 Januari 2008

2008-01-01 @ 15:32:10

Åå, va kul d va att skriva så ;)
Hoppas alla hade en bra Nyårsafton, oavsett om den va lugn, mysig eller helt galet bra drag! Min va lugn & mysig, men d e jag glad över såhär första dagen på d nya året. Pigg o fräsch! För d tror jag verkligen inte att alla e :P
    Men jag e sjuuukt stressad, shit jag åker om 6 dagar! 6 DAGAR!!! D e ganska snart, jaaa!
Haha appropå sjukt! D skulla va mitt nyårslöfte att inte använda d ordet så mkt! Men jag glömde skriva ner d, och då räknas d inte, sjuuuuukt synd, för då kan jag fortsätta använda d ordet, sjuuuukt bra, för jag älskar att skriva så! Haha ;) Irriterande, men kul, sjuuuukt kul :P okej, jag slutar nu!
    Inga nyårslöften utlovades faktiskt! Jag vill inte ha en massa "jag borde"  & "jag måste" Nä, 2008 ska bli ett bra år, och jag ska göra saker som e bra för mig, och som jag VILL göra, inte MÅSTE! Att träna mer är ett klassiskt nyårslöfte för dom flesta, jag tänkte även jag ha d i år, men sen slog d mig att d e nånting jag verkligen kommer att göra i USA, och nåntinga jag vill göra! Så d va inget MÅSTE! Utan jag VILL ;) Så därför blev d inte längre ett nyårslöfte, sådesa :P
    En annan sak jag tänkte på, var att vi alla faktiskt kan börja tänka lite mer positivt! Inte se problemen när d faktiskt finns en lösning på d mesta! Så kan inte både jag & ni börja tänka lite mer positivt o inte tycka så synd om sig själv för minsta lilla, d finns dom som har d betydligt värre, så kom igen "Always look at the bright side of life" ;)

Nordens coolaste kille ;)

2008-01-01 @ 02:56:01

Belongs to my angel ;)

image136

Fire!

2008-01-01 @ 02:18:30

Hemma igen efter en relativt lugn nyårsafton med middag och trevligt sällskap hos Milla!
Men d va påväg att bli riktigt bra drag!! Se själva ;)




D här inlägget skrevs 1/1-2008 ;) Va bara tvungen, såå kul att d e nytt år!
Nytt år, nya krafter, nya möjligeheter! Go for it! Hoppas 2008 blir ett grymt bra år för oss alla!