Silverlakes

2008-11-28 @ 06:23:29

Efter 2 dagar med min rumskompis familj va både Malin & jag glada över att Dante, Fernando & Calle plockade upp oss! Att spendera 2 dagar med en kristen familj tär på krafterna, man måste tänka sig för varje gång man öppnar munnen :P Vi fick en helt ok Thanksgiving middag, ingen höjdare, men ok!! Nu kan vi slappna av, sitter här i vårat hotellrum i Silverlakes med varsin öl =) Riktigt coolt rum, högt i tak, o spelglar överallt, wiiieeee!! Nä, nu tycker dom att jag e osocial, på med bikinin o ner till bubbelpoolen!! Uppladdning för Vegassssssssss! 

Happy Thanksgiving!!

2008-11-27 @ 19:39:59

Nu ska vi snart ivag pa Thanksgiving middag =) Ville bara gratulera min systerson Rickard Rakell som tog en plats i hockeylandslaget P16, grym du e, precis som moster :) Happy Thanksgiving!!

Haha d går bra nu!!

2008-11-26 @ 22:40:36

Bankkonton                         Kontonummer Att disponera

PERSONKONTO 860716-0929 4,06 SEK

Va kul d ska bli i Vegas ;P

Just so u know!!

2008-11-26 @ 09:36:36

Kan ha brännt kanske världens bästa partyskiva, den e grymt bra, nästan lite äckligt bra ;) Självklart ska den me till Vegas, först o främst till bilresan, men den kommer nog spelas en heeel del på rummet när vi fixar oss ;)

Redo för Vegas =)

2008-11-26 @ 06:08:18

Jag & Malin laddar stenhårt inför Vegas =) Manikyr & Pedikyr va en självklarhet tyckte vi och unnade oss d idag =) Klänningar e fixade, pengar sparade i vår lilla gris, haha vi ska INTE spela för er än vi samlat ihop! O d e inte så mkt, men me mynt kan vi spela länge = fria drinkar hela kvällen, wiiieeeee ;) Solbruna & fina! Kameran tömd & laddad! Väskan packad!! Jaa d e inte så mkt som fattas, vi e redo helt enkelt ;)
Imorn bär d av till Kristins familj 1 timmer härifrån, där kommer vi spendera onsdagsnatten, även torsdagen med Thanksgivingmiddag på kvällen, efter d bär d av till Dantes familj där vi spenderar torsdagsnatten för att sedan åka till Veeeeeegassssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!! Datorn följer me, så ni får självklart följa me på vår resa, håll i er, d kan bli galet!! Galet kul alltså ;)

Visst e livet bra orättvist ibland!!

2008-11-26 @ 05:55:34

Jaaa, varför e just jag va 1.76 så jag inte kan använda sånna här underbara skor!!?? Vavava?? D va ju kul att jag kunde ha dom, men jag skulle aldrig gå ut i dom, jag får helt enkelt gå omkring i dom här hemma ;) Men jag ska ju till Vegas på fredag, så livet kanske inte e så orättvist ändå ;P

Fin fina!!

I'm feeling better!!

2008-11-25 @ 06:21:58

Sådär ja, nu börjar d kännas bättre, äntligen =) Efter en mix av lite olika mediciner har jag lyckats få bort influensan, o mitt halsonda på ena sidan ;P Jag tror dock att mitt tedrickande med citron i har varit nyckeln till d hela, vilken dunderkur!! Nu ska jag nog ha krafter till att åka bort några dagar till någon på Thanksgiving. Jag & Malin har flera olika alternativ, vi har blivit hembjudna till dom flesta, vem vill inte ha 2 svenskor på besök ;) Sen ska jag nog va helt frisk tills på fredag då d bär av till Las Vegas, wiiiieeeeee vi e taggade!! Vi har provat klänningar ikväll för att se om vi klarar 2 utekvällar i Vegas, o jaa d gör vi! Ååå så fina vi kommer va =) E mkt sugen på att inviga min nyårsklänning redan i helgen! Den e såå himla fin, o passar alldeles utmärkt i Vegas! Äntligen är energin tillbaka :)

D går bra nu!!

2008-11-24 @ 01:08:21

Aaa verkligen! Jag skojar inte när jag säger att jag ALDRIG varit såhär sjuk! Varför kommer d nu?? Jag som skulle ha en grym tid här mina sista dagar... Jag har svårt att sova på nätterna för att d gör så ont och på dagarna försöker jag sova så mkt som möjligt för att slippa känna att d gör ont! KUL! Jag vet inte rikitgt vad d e för fel, men halsfluss e jag ganska säker på att jag har, o sen influensa på d som värker i hela kroppen, SKÖNT!! Inte kan jag komma iväg till någon läkare heller, då min försäkring via skolan inte längre är gilltig! Bra att befinna sig i usa utan försäkring!! Vad tänkte jag med när jag stannade!!?? Nä, sorry jag ska sluta klaga, men d e inte helt lätt att ligga här heeelt utslagen... Slår vad om att jag inte ens blivit sjuk om jag åkt hem... Kan man ens bli av med halsfluss utan penicillin?? Hoppas d, annars kommer d aldrig gå över. Jag bara måste bli frisk tills Thanksgiving, o sen Vegas på fredag. Är d inte lite bättre imorn, så får jag nog fundera på att åka hem! Nä, dags att försöka sova igen, HEMSKT att va vaken... D enda positiva med d hela är att jag förmodligen kommer gå ner nåt kg då d nästan e omöjligt att äta =)

Jag skulle kanske åkt hem!?

2008-11-22 @ 11:19:01

Jaa, just nu känns d så då kl e 2, o jag ligger o skakar för att jag fryser så mkt, halsmandlar som känns som 2 tennisbollar, huvudvärk så d heter duga, o en öm kropp.. Mamma jag önskar jag va hemma hos dig nu, så jag kunde bli ompysslad, för oj va synd d e om mig =) Haha, nä, men d känns faktiskt lite så! Tror d bröt ut för att jag varit extra hurtig idag, vi solade lite mitt på dan för att bättra på brännan, sen körde jag o Malin ett gympass, efter middagen va d dags för tennis, för att sedan ha filmkväll hos Brad.. Grym film förresten, vi såg Iron man, värd att se!!
Tänkte bara nämna att jag inte va många hundradelar från en bilolycka idag på motorvägen! Har aldrig haft sån hjärtklappning i heeela mitt liv! Jag körde INTE, satt däremot i framsätet då min rumskompis körde! Hon vänder sig om o ska byta fil, men vänder sig lite för länge då bilarna framför bromsar, o jag skojar inte när jag säger att vi nuddade bilen framför, så äckligt nära va vi att köra in i bilen framför! O me bilar bakom hade vi blivit riktigt tillplattade om d smällt! Inget hände som tur va, förutom ett hjärta i halsgropen.. Kanske d jag känner nu :P Men d hade väl varit snyggt, bokar om flygbiljetten för att dan efter va me om en bilolycka... Nä, ingen rolig tanke, såå bort me den =)
Nä, usch nu måste jag bli frisk! D e golf på schemat imorn, jag o Malin i bästboll mot Calle & Brad, d vill jag ju inte missa!! Just nu känns d inte så aktuellt :/ Hoppas hoppas hoppas att jag blir frisk!!! God natt!

Gostosasssssss =)

2008-11-22 @ 04:06:25

Visst e vi snygga ;) Supertrion som jag har lite svårt att lämna just nu!! =)

Update me!!

2008-11-21 @ 20:57:07

Hur går d för Rickard?? Blir d nån plats i Landslaget??
Rickard Rackell, min systerson, har nämligen den senaste veckan varit med i uttagningen till landslaget P 16, i hockey som ni kanske ser på bilden ;P D sista jag vet är följande: Rickard har gått vidare till sista landslagscampen som en av arton forwards som ska kämpa om de 12 lanslagsforwards platserna.

Jaa d tar emot att publicera en AIK bild i bloggen då vi alla i familjen är riktiga djurgårdare!! Men men, vi får väl helt enkelt acceptera att både Robin & Rickard spelar för AIK! Vill man bli bäst så vill man =)

Galet men sant!

2008-11-21 @ 11:37:27

D gick inge bra för mig att komma iväg... D blev på tok för jobbigt känslomässigt, o 22:30 slog jag en pling till brorsan för att ändra min biljett... Jag va helt enkelt inte redo att lämna allt här. D gick så fort allting! O när alla fick reda på att jag faktiskt hade en ombokningsbar biljett så börjades övertalningssnacket om att jag skulle stanna! O när argument om att jag skulle kunna få uppleva Thanksgiving, o en Vegas resa fanns ingen återvändo! Jag blir helt enkelt kvar här ett tag till. Inte länge, nån vecka eller så! Nu ska jag njuta fullt ut, men även förbereda mig lite bättre på att jag snart ska åka hem! Men som sagt, jag e fortfarande här, i Riverside, eller Rivershit som vi brukar säga ;) Den enda skillnaden e att jag sover på soffan, hade nämligen städat ut min säng, o orken till att sätta på lakanen igen fanns inte där just nu :P Har spänningshuvudvärk efter alla tårar som fällts idag! Helt seriöst så tror jag inte d finns någon som gråter som jag när d e dags att säga hej då! Bara man tar upp ämnet, nämner att jag snart ska åka, så vipps är tårarna framme! Jag vet inte om jag har fel tankesätt när jag säger hej då, men nu e d faktiskt jobbigt & svårt att tänka positivt om att man kommer ses igen! Allt hänger på om jag kan åka hit nästa termin o hälsa på, alla vill till Sverige, men d kommer dröja innan alla får chans att åka dit... :/ D gör d extra jobbigt! Men men, jag e som sagt kvar, o ska njuta o ha grymt kul min sista vecka! Ni får helt enkelt längta efter mig lite till, snart så, snart kommer jag hem! Lots of love från lilla mig ♥ ♥ ♥

Last night!!

2008-11-20 @ 18:58:03

Sådär, nu va sista kvällen över :( Blev en riktigt rolig kväll, dock hade jag kunnat dansa lite till, men fick nöja mig när d va dags för alla att tänka på refrängen pga skola idag! Skola?? Va e d?? :P Hihi!! D va både grymt kul, men grymt sorgligt! Vi har sååå kul varje gång vi går ut! Usch kommer kännas att behöva lämna :/ Nä, istället för en sorglig text får ni se lite bilder istället ;)

Women in black ;)

Alla va tydligen svarta ;)

Golfteam ♥

Underbara Brad!! Vänner för livet!! Hoppas jag :)

Sweethearts!!

Snyggingar ;)

Nyheter

2008-11-20 @ 12:23:53

Caroline Holmblad på hemgång

19.11.2008
Rykterna går som en löpeld på stan, Caroline Holmblad är på väg att flytta hem till Sverige igen.
Självklart har WorkNorway lyckats få en kort intervju med Carro.


WN - Hej Carro!

Carro - Hi you

WN - Så du är alltså på väg hem från staterna nu?

Carro - Yes.

WN - Vad fick dig att välja att åka tidigare än planerat?

Carro - Palla typ inte..

WN - Eh, palla inte?

Carro - Eru trög or what? Jah bah palla not.

WN - Okej, tack för oss!

Carro - Thanks för mig


Haha klockrent!! Skrattar så jah dör!! Mattias du e roligt du!! Thanks för mig ;) haha =)

Orolig orolig!!

2008-11-19 @ 11:04:41

Jaaa d kan man lugnt säga! Nu börjar d kännas att d e nära!! D jobbigaste e att jag inte riktigt vet när d blir :/ Men nu börjar d klarna upp o d ser ut som jag åker härifrån fredag morgon, o landar på Arlanda lördag morgon! Sjuuuukt eller vad?? I'm coming home!!!! ;) Men d gör ont i hjärtat att behöva lämna alla här! Vänner som man lärt känna under 8 månader, tugnt att säga hej då, riktigt tugnt! Inte min starka sida heller, så jaa jag kommer ta d hårt!! Så ta gärna emot mig med öppna armar, för jag kommer behöva kärlek :) Jag förväntar mig inte att ni tar emot mig på samma sätt som i Maj, känns inte lika stort att komma hem för andra gången.. Speciellt inte när jag hoppat av skolan, o åker hem 3 veckor tidigare än planerat, inte så stolt över mig själv me andra ord!! Men men, gjort är gjort och jag är glad över att komma hem! Men nån får gärna hämta mig, Mamsen, papsen?? För d verkar jobbigt att gå hem me 2 stora väskor och en golfbag :P Färdig pratat för ikväll tror jag, eller inatt, kl har hunnit bli hela 02:03, time to sleep! God natt alla underbara! Jag ser fram emot en helg i Stockholm, har hört att d ska bli kallt, men som sagt jag e utrustad ;)

Haha gamla tider!!

2008-11-18 @ 07:03:36

Nuså, här har vi mitt löshår!! Hihi!! Tänkte bara nämna att jag e 18, så ja d va ett tag sen!!

Minnen från Berns!! Hihi!! Matte du ser inte så gammal ut, men ååå så söt ;)

Haha muntra klubben! Men jag log ALDRIG på bilder när jag va yngre, tyckte väl jag va coolare när jag inte gjorde d :P

Frisyrer genom tiderna!!

2008-11-18 @ 04:29:18

Nu så, nu ska vi ha kul!! Har tittat igenom mina bilder från dom senaste åren! Mitt hår har varierat mkt, både till färg & frisyr!! Attans kan inte hitta någon bild när jag hade kort, jaa kort kort! D hade varit kul med en sån bild! Inte heller löshårsbilderna vill visa sig! Dom vet jag att jag har på datorn, så jag jobbar på att få upp dom! Men vi kör på dom här sålänge, haha ;) Jag röstar på nr 12, helt klart ;)

1. Länge länge sen! Blond blond blond!


2. Här älskade jag mitt hår!! Roadtrip 06


3. Ännu mera blond! Gotland 07 (Även här jag lyckades bryta av mitt överhår när jag färgade själv, SMART!!)


4. Mössan!!! Jaaa håret blev vitt, så jag vägrade gå utan mössa ;P


5.Första terminen i USA! Kort men rätt gulligt ;)


6. Diadem!!


7. Sommaren 2008, kort & blondt


8. Förtsa steget mot min naturliga färg!!


9. Nyfärgad! Älskar denna färg!!


10. Min naturliga färg!!


11. Cool frisyr!!!


12. Haha bästa!!!

New Year Here I come!! ;)

2008-11-17 @ 06:31:43

Såå, då va nyårsklänningen fixad!! Snygg va?? Underbart snygg ;) Nu gäller d bara att hitta nåt vettigt att göra på nyår!!

Visst sitter den bra!! (D syns ju faktiskt inte att jag gått upp 3 kg här ;P)


Jaa som ni ser så blev d lite shopping idag igen.. Hade några ärenden, så jag körde sista rycket innan d e dags att flyga hem! Har köpt på mig både bodylotion & läppglans från Victorias secret, borde klara mig ett tag nu :) Mkt mer än så blev d inte, jo en häftig silverring och en mössa, jaa, jag är redo för en kall vinter, utrustad o klar!! Ses snart ;)

"Katastroftillstånd i Kalifornien"

2008-11-16 @ 07:47:29

Jaa, men va fint att jag befinner mig 20 min från bränderna!! Jag ser röken härifrån! Imorn ska jag nog leta mig fram till själva "brasan"! Kanske kan hjälpa till på något sätt! Läskigt e d iaf! D vore ju bra om d kunde sluta blåsa så förbannat! D hjälper nog inte att d ska bli 35 grader varmt imorn heller! Fortsättning följer...
 

Underbar kväll!

2008-11-16 @ 04:45:49

Gårdagen blev helt underbar! Sista fredagen me gänget!! (tror jag iaf). Bowling & drinkar, kan ju inte bli annat än bra :) Eller den va rätt känsloladdad! Att jag åker nästa vecka är ett stort samtalsämne just nu.. JOBBIGT! Min film kom på tal ett antal ggr under kvällen, lika många ggr började tårarna rinna! Men d hindrare inte mig från att ha kul, några tröstande kramar så va jag igång igen ;) Togs en heeeeel del bilder då kameran va framme stup i kvarten, närmare bestämt 109 bilder :) Alltid lika kul!

Friends 4-ever!!

Swedish beauty ;)

Hej jag heter Dante, Svenskar e mina favoriter ;)

Yeeeaaaahhh!!

Sooo much good ;P

The winning team!!!

Not the winning team :P

Tårar!!

2008-11-14 @ 10:18:43

Min tid i Californien!! ♥ ♥ ♥

Ett gott skratt förlänger livet =)

2008-11-14 @ 08:40:57

Om det nu är sant så kommer jag garanterat bli över 100 år =) Och då har jag Milla att tacka!! Hon skickar nämligen dessa hysteriskt roliga mail till mig titt som tätt!! Skrattar alltid lika mkt! Här får nu ett smakprov =)

HUR SKA JAG PRIORITERA????!!!!!!?
 
Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen! Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag (och sen kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills tillbringat på toa). Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen annars är det illa! Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns dock inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, för du kommer inte ens märka det. Man ska också äta nötter och bönor/ärter varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärter.  Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar! > Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna, dvs. borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna/bönorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet. Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det funkar inte längre eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme). Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen. Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några st kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet. Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt, dvs. du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.
Du ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur. När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar. Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt! t.ex. Duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv. Och då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det (du kommer att behöva det). *suck* *stön* Sen om du skulle få 2 minuter över, skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet som är som sagt väldigt nyttigt. Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärter), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU!!!!!

Livsfarligt!!

2008-11-14 @ 07:13:00

Haha vi spelade handboll med liten boll idag på workouten! Shit livsfarligt ju, halva golflaget är nu skadade!! Jag klarade mig rätt bra, en lårkaka och en armbåge i magen, annars mår jag prima.. Helt slut bara då jag gav allt, blev en hel del mål från mig så d va värt d ;) Nu sitter jag här full av energi och hoppas på att fler än jag vill till bubbelpoolen! Den bästa tänkbara avslutningen på kvällen! Hoppas hoppas hoppas! Lite hög musik ska nu spelas i väntan på att fler vill bada :)

Sjuuuukt!

2008-11-13 @ 09:32:31

Varför ens ha ett förhållande??

Vanligt att äktenskap krisar efter två år: Vi har tidigare lärt oss att relationer brukar gunga efter tre, fem och sju år. Nu visar nya rön att kriserna kryper längre ner i relationsåldrarna. En engelsk undersökning publicerad på danska sajten kvinder.bt.dk visar att allt fler äktenskap spricker redan efter två år. Anledningen är oftast att mannen varit otrogen. Undersökningen grundar sig på orsakerna bakom 11 000 kraschade äktenskap. Och i 80 procent av fallen var det mannens otrohet som fått relationen att spricka, skriver kvinder.bt.dk

Men d här va i England ju, inte skulle väl d här hända i Sverige!? Visst inte ;P

CMA

2008-11-13 @ 08:31:42

Yes, vi har tillbringat kvällen med att kolla på Country Music Award! Såå underbart bra! 2 av mina favoritlåtar just nu, som spelas mkt på radion är Waitin' On a Woman - Brad Paisley & Just a Dream - Carrie Underwood. Mkt countrymusik blir d då vi bor me Jess från Ohio, o Californiens egna countrykanal e ju bara för bra :) Lyssna och njut!!

Såå fin, men såå sorglig!
 

Pappa den här kommer du gilla!! Nu har du nåt nytt att lära dig på gitarren ;)

"I don't really wanna stay..

2008-11-13 @ 02:02:51

...but I don't really wanna go" Jaa, så känns just nu! Mina dagar börjar bli rätt långtråkiga! Jag e uppe sent, vilket gör att jag sover lite för länge, går upp, tar en dusch, fixar mig, äter lunch, solar ofta en stund mitt på dan, tränar lite, antingen golf el fys, äter middag, sen blir d ofta filmkväll eller bubbelpool på kvällarna! O på helgerna försöker vi lämna skolområdet för att inte bli tokiga :P Då brukar d ofta bli shopping & party ;) När jag tänker efter så är d rätt soft här ;) Men d blir långtråkigt i längden! Jag vill hem o göra snöänglar, bygga snögubbar, tända ljus o dricka te :) Jag har inte sett snö på evigheter!! Därför passar d att säga, "I don't really wanna stay, but I don't really wanna go" Men nu har jag ju bestämt mig för att åka, inte riktigt när, men nu e d nära, jag lovar ;)

Sorry!!

2008-11-11 @ 09:42:10

Sorry sorry sorry Pappa att jag glömde Fars-dag!! Inte alls meningen, men d firas inte här, så jag hade verkligen noll koll!!

Grattis i efterskott! Här ser du ut o få ryggskott ;) haha

Dags att åka hem!

2008-11-11 @ 08:54:51

Jag har blivit beroende av cherry coke! Dags att åka hem på riktigt!! Har vi cherry coke i Sverige?? Det hoppas jag verkligen inte!!! =)

Klubbor!?

2008-11-11 @ 03:10:34

Inlägg till mamma! Inget av intresse för er andra =)

Hej Mamma! Ville bara dubbelkolla vilka klubbor d va.. Jag hittar nämligen inte lappen som ni skickade me i brevet :/ PING trä 5 & 7, el 7 & 3, el 5 & 3? haha :P Och vilket skaft?? Jag ska göra mitt bästa för att få tag på klubborna, är inte bästa kompis me coach, har inte varit d på hela terminen, så jag har dragit mig för att fråga! Men jag provar!! :)

ÄNTLIGEN!!

2008-11-09 @ 22:49:44

Åå äntligen har jag hittat en mörkgrön jacka!! Alltid velat ha en kort, grön dunjacka! Åå var e snön???  O kepsmössan (?) visst e den söööööt! ;)


Stövlarna e mina nya favoriter, inga fejk här inte ;) Snygg design visst!

Så, då va alla pengar slut! Ses på Arlanda snart, VÄLDIGT snart!! ;)

I'm ready to come back!! =)

2008-11-09 @ 22:18:17

Utrustad & redo för kylan! Bring it on!! ;)

San Diego!

2008-11-09 @ 21:01:23

Ännu en underbar dag har spenderats i San Diego! Säger fortfarande samma sak, VILKET STÄLLE!! Ååå vill bo där! Vi tog en promenad längs vattnet, heelt underbart varmt väder för att vara november. Min höstiga poloklänning va en aning varm upptill ;)

Me =)

Midway! Fartyget som användes under andra världskriget! Stort, galet stort!

Hihi tittut ;P Statyn framför Midway!

Jag njuter i solen!

Vackert!!!

Shopping, bubbelpool & bowling!

2008-11-08 @ 10:51:05

Utomhusbubbelpool, åå hur underbart e inte d!! Efter en låååååång shoppingrunda passade ett bubbelbad alldeles utmärk! Bowling på d o fredagkvällen va räddad =) Riktigt kul me bowling, men oj vilket temperament jag har, jag blir arg på riktigt när d inte blir som jag tänkt mig! :P
Shoppingen gick helt ok måste jag säga! Jag försökte så gott jag kunde att inte låta pengarna springa iväg! Mitt mål var att komma därifrån med ett par svarta stövlar, en vinterjacka & ett par jeans! Jackan fanns inte så den får jag fortsätta min jakt efter, inga jeans, men ett par vinterskor, och då menar jag riktiga vinterskor som jag kommer få nytta av i sverige, knappast här ;P Så 1 av 3 grejer fick jag tag på! Men hittar man inte d man e ute efter blir d lätt lite annat istället! En underbart mysig vinterklännig, en långärmad tröja & en kofta, bilder kommer självklart, men inte just nu då kl e 01:50!! Imorn blir det en heldag i San Diego, wohoo, mitt favorit place numera! Måste därför hoppa i säng nu för att orka upp imorn! Så god natt på er, el god morgon! Ha en underbart bra lördag hemma i mysiga Sverige! Ååå jag längtar!!!

Ta er tid och kolla på d här!!! SJUUUUKT!!!

2008-11-06 @ 05:33:28

Vad ska man tro???

Snart så!

2008-11-06 @ 00:25:34

Jaa, nu e d inte långt kvar! Siktar på att komma hem runt den 5:e december! Kommer då att flytta in hos mamma och bli ompysslad och (förhoppningsvis) serverad bra & NYTTIG mat ;) Där ska jag vila upp mig och bara ha d bra tills jag får tillbaka min lägenhet 20 dec! Låter som en alldeles utmärkt bra plan! Anledningen till att jag åker hem tidigare beror på flera olika saker.. Dels går jag mest runt o väntar på att få åka hem! Efter Hawaii resan kändes d som terminen tog slut! Resan som alla sett fram emot är nu över! Sen vill jag hem till familj & vänner, gå på anställningsintervju, ta hand om min stackars bil som står hemma hos pappa alldeles ensam.. Sen är det en anledning till, den kanske allra bästa, som gör att jag måste va hemma före den 9 dec! Tyvärr hemlig ;P Spännande visst, jag vet!! Jag e sjuuukt exalterad, så jaa ni borde va nyfikna! Hihi, klura på ni, men jag kommer inte säga nåt ;P Så va beredda, jag kanske dyker upp när ni minst anar d, jag har ju trots allt en Stand-by biljett ;)
Men skolan da tänker ni nu! Jaa, juste, den oxå :P Nä, men helt seriöst, mina klasser e inte så mkt att hurra för, wohoo jag har Running & walking, Aerobic, ESL reading & Writing (inte så mkt att komma me då d e för internationella) o så Behavior Science, som jag inte ens gillar! Jag älskar psykologi, men d här e inte ens psykologi, allt, precis ALLT på den här skolan handlar om bibeln, and I'm soooo sick and tired of that right now! Så jag tar helt enkelt mitt pick & pack & flyr denna baptistskola! Ååå d ska bli så underbart att få komma hem, ni anar inte hur mkt jag längtar!! Hem o köpa vinterjacka, (lr d kanske jag gör här ;P) julpynta, handla julklappar, mysa o bara ha d bra!! Förhoppningsvis blir d några mysiga lediga vinterveckor innan d e dags att börja jobba! D enda jag har kvar att göra här är att fysträna, framförallt springa av mig 2 kilo så jag slipper böta 2000:- till Hempa, ni kommer väl ihåg vårat vad om att varje kg kostar mig 1000:-, så som ni förstår så har jag gått upp 2 kg, jaa man blir ju mörkrädd!! O så Vegas förstås!! D e en självklarhet!! Hoppas bara jag får me mig nån innan 5 dec, annars får jag helt enkelt åka själv o hitta polare där ;)

Ses snart!!

If I Were a Boy

2008-11-05 @ 07:17:18

greeen.se

2008-11-04 @ 23:53:04

Nuså, nu kan även alla icke medlemmar gå in och följa systrarna Holmblads blogg på http://www.greeen.se/
Syster yster befinner sig för tillfället i Florida och kvalar till Futures tour. Första ronden avklarad, 73, +1 stabil början!! Härligt Madde :) För er som vill följa henna kan antingen göra d via http://www.duramedfuturestour.com eller helt enkelt läsa bloggen, då hon hoppningsvis uppdaterar efter varje ronda :) Go Madde Go Madde!!!

Back to reality, again!!

2008-11-04 @ 05:40:59

Som ni kanske märkt så har jag varit borta några dagar! Jag blev erbjuden att följa me min roomie o hennes familj till en drömlägenhet i San Diego! Ååååå jag e helt till mig, vilket ställe! D e ju där man ska va! Riverside?? Vafan gör jag här??? Vi e riktigt sugna på att köpa en lägenhet där, o bara ha d heeeelt underbart ;)
Skönt att få komma bort från skolan, försöker göra så mkt kul som möjligt nu innan d e dags att åka hem... Vilken underbar familj, 2 döttrar, Kristin min roomie, o hennes syster som både e gift o har fött sitt första barn! James 3 månader, kan nog vara världens sötaste baby! Efter helgen känner jag mig som hans extra mamma, jag bara älskar honom :) Han va nog i min famn större delen av helgen! Jag fick betyget att jag e redo för en liten baby, men d har jag nog varit sen jag var 5 då första bror- och systerson ploppade ut (hmm, förstog ni d där, min syster o bror fick varsitt barn, dom fick alltså inte ett barn tillsammans :P)
O så brorsan, mer väluppfostrad son får man nog leta efter!!! Vilken gentleman! He knows how to treat a lady!! 22 år o brandman (jaaa han är vältränad!!!) Kanske ska stanna här trots allt ;P

Jag & Systrarna Holderfield, o lilla James förstås!!

Jag & min nya son!

Världens sötaste!!!


En helt underbar helg helt enkelt! Vi hade så trevligt att vi hoppade skolan idag! Hellre en dag i San Diego, än en tråkig dag i skolan i Riverside, ni förstår mig, eller hur! ;)

Ååå här kommer en liten kärlekshistoria för er som orkar läsa!!! Min roomies syster Jessica, mamma till James, har varit gift i 1 ½ år med Oscar som är Marinsoldat. Han har varit på resande fot större delen av deras äktenskap, o missade sista månaderna av Jessicas graviditetm o även när James föddes! Han åkte i Maj, och kom hem idag! Så idag fick han träffa sin fru, o för första gången se och hålla sin egna son! Sååå underbart att se! Vi åkte hela gänget till marinssoldaternas bas, riktigt coolt att se måste jag säga! Här får man va me om grejer ;) Nä, men man blir ju tårögd, stackarn hade nog aldrig hållt i en liten baby tidigare, men oj så sött d va att se!! Riktig kärlek!! Underbart att va kär, lr vad!!!?? ♥

Me like!!

2008-11-02 @ 04:12:01

Japp, hårdträning nu 1 månad, sen blir denna skönhet min ;) Cool va!?

Realize

2008-11-01 @ 04:40:21

Happy Halloweeeeen!

2008-11-01 @ 04:22:36

Hoppas ni klädde ut er och festade ordentligt! D va min plan me, men sitter hemma med tecket runt mig och ska kolla film! Stackars lilla Carro känner sig sjuk :( Jag som ville va polis igen o ut o busa o säga "don't mess with me, I'm from L.A.P.D ;) Men icke, kroppen sa ifrån o ville hellre ligga hemma! Får helt enkelt ta med mig min lilla dräkt hem och dra ihop en maskerad så att jag får använda dig igen ;) D låter väl kul!! Pusss på er!