Börjis & jag =)

2009-04-30 @ 10:41:06

Ledig, sovmorgon, underbart väder, och en heldag me Börjis =) Kan d bli bättre! Såå skönt me lite ledighet, sista veckan på jobbet har d varit mycket, riktigt mycket!! Banan öppnade för en vecka sen, så nu e vi igång!
Som ni kanske märkt har jag varit usel på att blogga sista veckan, tänkte därför skriva av mig lite nu! Jag har nog inte ens bloggat sen jag, Rasmus & Börje va i nya lägenheten förra måndagen, åå den e sååå underbar!! Vi va där i 3 timmar och bara njöt! Den e så stor, tog oss nästan 3 timmar att titta igenom hela lägenheten, haha nä inte riktigt! Nu e d inte långt kvar, senast den 28 maj är d inflyttning, wiieeeee, längtar så!
En del golf har d blivit oxå, både träning och spel. Åå har fått mina nya klubbor nu, e såå lycklig!!! En bild ska jag fixa, så ni får se mitt nya set!!!  Tack min älskling!! Lovar att träna mycket nu så vi vinner RM sambos, vore grymt kul!!! Måste ju bara nämna att jag gjorde en eagle på 12:an när jag o Rasmus spela på Sollentuna igår, va ett bra tag sen, så d va riktigt kul =)
Sen till Börje, eller Börjis som jag numera kallar honom. Han växer så d knakar, snart uppe på 13 kg! Inget man går runt och bär på bara sådär :P Men oj så goo han e! Han ska få följa me på valborgsfirande i tegelhagen ikväll, d ska bli intressant! Så om nån vill träffa Börjis kom dit =) 
Och så älsklingen, han åkte till Helsingborg imorse för lite tävlande, vi håller alla tummar och klor här hemma =)
Sååå nu känns d bättre, nu fick ni något att läsa ;) Är inte redo att lägga ner bloggen, grymt kul att ha som en liten dagbok i framtiden!!

Här har vi honom! Snygging!!


Får ju inte glömma Zeke, han e ju för underbar! Lite långt borta bara!

Här svalkar han sig med en frappucino från Starbucks =)

Här myser han me älsklingsgrodan ;)

Haha!!

2009-04-19 @ 19:45:22

Såhär hoppas jag verkligen inte att d blir =)

Tjejen: Hej!
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt..
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner mig väl?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja, älskling.
Tjejen: Älskling...

När killen tröttnat på tjejen..
Nu läser du nerifrån och upp...

Mera bilder =)

2009-04-15 @ 20:04:58

Gick igenom min kamera och hittade massa fina bilder på mina prinsar =)









Mer Gotland!

2009-04-14 @ 22:04:28

Strandpromenad

Börjis vid vattnet

Snygging

Underbart vackert...


Trötter påväg till båten

Gotland i bilder =)

2009-04-14 @ 09:06:48

Tillbaka på jobbet igen efter några underbara dagar på Gotland! En hel del golf blandat med massa mys i vårsolen!

Vi i vårsolen på Gotland =)

Börjis på jobbet

Mys

Börje sover som en groda =)

Myser i pappas famn =)

Pussssssss

Coolingar

Promis i solen

Trötter =)

Mys i solen!

2009-04-11 @ 12:37:11

Här ligger vi och har det bra i solen =) MYS!!!

GLAD PÅSK!

2009-04-11 @ 08:20:42

Glad påsk på er allihopa, hoppas ni får några mysiga lediga dagar tillsammans med familj & vänner! Själv befinner jag mig på Gotland tillsammans med mina älsklingar på en liten minisemester =) Lr Rasmus jobbar några timmar på dagarna, då tränar jag antingen golf, sitter i solen eller går promisar med Börje längs stranden. Jag vet, visst har jag d bra ;)

Happy Easter!

Nytt rekord!!!

2009-04-08 @ 08:55:46

38 minuter till jobbet =) Wiiieeeee! Funderar nästan på att flytta lite längre bort ;) Nä, men nu ser jag lite ljusare på d hela, åker jag före 7, eller prick 7 så är jag på jobbet innan 8, och d e ju kalas me tanke på att jag kommer att börja 8 när klubben öppnar!

Skönt att d inte är lika jobbigt att komma upp ur sängen, dom första 2 veckorna kände jag mig såhär ;)

Måndag & SOOOL

2009-04-06 @ 10:03:51

Jaa, strålande sol idag igen! Skönt d, med tanke på att d e måndag! Jag tänkte både hissa & dissa denna måndagsmorgon! Jag börjar med att dissa =) Köerna idag va inte att leka me!!! D va till en viss del mitt eget fel då jag valde att ligga kvar i sängen lite extra, åker jag inte innan 7 eller prick kl 7 så e d sjuuuka köer! 07:22 satt jag i bilen, och då tar d över 1 timme till jobbet! Men d vet jag ju, ville bara dissa köerna lite ;P Sen tänkte jag hissa SOLEN!!! Strålande sol och 10 grader varmt redan kl 8, varför ens klaga på något, d kan ju inte bli bättre =) Inte i början på april iaf!!
Åkte från jobbet vid 4 tiden i fredags, direkt till golfbanan för att möta min älskling. Årets första runda utomhus, alltid lika kul!! I lördags morse va d dags igen. Ställde t.o.m kl för att vara på banan strax efter 9, kö redan då för att komma ut på banan, golfare e tokiga såhär i början på säsongen =) Helt underbart väder, spelade i t-shirt, o bara d e ju otroligt!! På kvällen blev d tjejmiddag hos Beckis, MYS!! Igår tog jag sovmorgon, låg o mös me älsklings Börje =) För att sedan ha en perfekt söndag! Nä jag överdriver inte, mitt liv e så bra som d låter, sen att jag behöver jobba 5 dar i veckan som vilken annan, d e ju en sak :P

Fredag & SOOOOOOL

2009-04-03 @ 08:47:06

Ååå vilken underbar morgon! Blir så pigg & glad av solen =) Att d e fredag oxå gör ju inte saken sämre!!
Efter jobbet är det dags för årets första golfrunda, utomhus! Ska bli riktigt kul! Om vädret håller i sig blir d nog golf hela helgen =)
Ut i solen med er alla som är lediga, vi stackare som sitter inne och jobbar får helt enkelt hoppas på att timmarna bara flyger iväg! Kanske smita ut då och då oxå ;)

Ååå längtar!! Här e d varmt vill jag lova, jaa d ser ni ju både på mina armar & ben =)

ZEKE!!!!!!!!!!!

2009-04-02 @ 10:03:52

Är d nån mer än jag som tycker d e skitballt att Zeke är med Madde & Hempa i USA!!?? Hur coolt som helst ju, han får vara med om både d ena och d andra!! Se så nöjd han verkar vara =)

April April!!!

2009-04-02 @ 09:58:52

Jaa som många av er förstod, lr nä d gjorde ni inte, men inlägget igår va naturligtvis inte sant! Okej att jag både gör och säger lite knäppa saker ibland så e jag inte helt bakom flötet! Skulle självfallet inte sälja min lägenhet för 650.000:-!!! Nä, vill ha betydligt mer än så för min lilla pärla =) D kanske inte var så roligt skämt trots allt, inte när d e lite halvtrögt av nån anledning att sälja den :/ Så jag kanske får äta upp d här till slut ändå =) Nää, under 800.000:- ska jag inte behöva gå! Jag kämpar vidare, jag har alltså inte sålt min lägenhet =)

Bra affär!!!

2009-04-01 @ 08:49:19

Nja sådär va! Men d kan ju inte gå bra med allt! Har precis sålt min lägenhet för 650.000:-!!!! Inte så kul då jag gav 920.000:- för den! Men pengar e inte allt, jag är ju frisk, har ett jobb, en underbar takvåning, familj, vänner & en helt fantastisk pojkvän! Vad mer kan man begära =)