Vi hade iallafall fina kläder =)

2009-08-31 @ 16:02:01

Ni stackare som fortfarande tittar in på min övergivna blogg ska få en fin bild på mig & min prins i fina rosa kläder =) Iställer för inlägget nedan ;P


Här har vi precis spelat vår första partävling på Sollentuna GK. Vi är gladare på bilden än vad vi var på banan ;P haha nä, men mitt humör e inte att leka me på golfbanan, inte under tävling iaf! Jag älskar golf, men bör hålla mig borta från tävlande för egen del. Är nog bäst så, för allas skull =)
Inte helt lätt att spela poängbogeytävling med för lågt hcp, 33 poäng lyckades vi skrapa ihop, inte så bra, men heller inte så tokigt! Det räckte till en 12:e plats, o lite priser iaf =) Snyggast outfit, helt klart!!!

Typiskt Carro prylar =)

2009-08-06 @ 21:38:52

Ååå visst är dom underbara!!! Tänk att ha dom här på jobbet eller "kontoret" här hemma!! Jag skulle bli glad varje dag jag kom till jobbet! Måste nästan beställa hela kitet, med mus, tejphållare, penna, miniräknare, pennställ, brevkniv och häftaparat!! Vill ha vill ha!!! Kanske ska beställa d rosa kitet till jobbet, och genomskinliga hem hit, måste ju tänka lite på Rasmus oxå, tveksamt om han vill ha d rosa kitet här hemma ;)