God fortsättning!

2009-12-26 @ 22:38:40

Efter 2 dagars julfirande på Verandastigen är det nu dags för lite mys & vila! Underbart skönt att ligga på soffan och bara slappa, bara njuta av ledigheten. Det har varit 2 riktigt mysiga dagar. På julafton var Rasmus familj + mamma & Uffe här, långbord för 8 personer. Igår var det dags för min sida, syskon, syskonbarn + pappa! Långbord för 13! 19 gäster har alltså tittat förbi under julen, här hemma hos oss! Underbart att ha julen hemma, tycker vi gjorde det riktigt bra! Värdpar 2 dagar i rad är inte illa ;)
Så nu tar vi en välförtjänt vilodag! I eftermiddag är det våran tur att va gäster, mysmiddag med Rasmus familj står på scemat! Bäst av allt, det blir inte julmat ;)

Självklart har jag tagit kort på mina julklappar, fick en hel del mer än vad jag väntat mig =) Såg precis att jag inte fått med allt på bilden, saknas gör en bok, Jenny S, en wokpanna, trisslott med vinst ;) och lite annat smått & gott!
Våra nya knivar är helt klart en favorit, tätt efter mina nya fina skor & väskan ;)

Jaaaaa! =)

2009-12-24 @ 23:41:44

Åå, är så glad! Jag fick mina älsklingar!! Av min älskling ;) Fick även en matchande väska till, underbart snygg! Riktigt bra gjort Rasmus, vilken koll du har på mig ;)

Mitt matchande set! Lovley!


Fick fler underbara julklappar, mer än vad jag nånsin hoppats på! Bilder kommer imorgon! =)
Ha en fortsatt mysig julaftonskväll allihopa!

GOD JUL ♥

2009-12-24 @ 10:23:24

GOD JUL allihopa! Hoppas ni får en underbart bra dag tillsammans med släkt & vänner!!

Plogbilen!!!

2009-12-17 @ 13:09:09

Jag gillar plogbilen, han verkar även gilla mig, verkligen!!!!!!!! Blev lagom glad imorse när jag insåg att jag behövde gräva fram min stackars bil! Hallå, jag stod faktiskt parkerad helt lagligt! Tänk till lite nu va, du kanske kunde vänt riktning på din dumma snöskopa så all snö samlades på den sidan det INTE stod parkerade bilar! För att jävlas lite puttade jag ut all snö igen på vägen! Bara för att markera lite =)

Hej mitt vinterland!

2009-12-17 @ 12:45:25

Det var väääldigt länge sen jag såg såhär mycket snö om jag nu nånsin har gjort d! Underbart fint är det, men lite halvsvårt att ta sig fram på sina ställen då det är över en halvmeter snö!
Nån som gillar det här är Börjis, åå han bara älskar hoppa & rulla runt i snön =)



3:e advent, MYS ♥ ♥ ♥

Sötisar =)

2009-12-14 @ 14:15:39

Här har vi instruktörshundarna från hundkursen där vi går med Börjis! Såå otroligt fina, lydiga och roliga hundar! Tänk att få till en sån här bild, hyffsad disciplin!
 
Zorro - American Pit Bull Terrier, Doris - Blandras & Soti - Rottweiler 

Hjälte!!!

2009-12-14 @ 12:45:09

Kanske inte årets hjälte, men ialla fall månadens hjälte =) Den utmärkelsen går till min prins Rasmus efter att igår kväll hjälpt till med sökandet efter bortsprunga Hektor! Ger även en liten stjärna till mig själv då jag deltog i letandet! Hektor är en Rottis som sprang bort tillsammans med sin lekkamrat kl 13 igår, tiken hittades 2 timmar senare svårt skadad efter en fajt med ett vildsvin.. Men Hektor var fortfarande borta.. Kl 21 när Rasmus var påväg hem från innebandyn saktade han ner då en bilist stod med sina varningsblinkers på, tur var väl det annars hade stackars Hektor inte levt idag! Innan Rasmus hann ur bilden hade hunden smitit in i den kolsvarta skogen och syntes inte till längre.. Men ägarna som letat sen 13 blev förstås överlyckliga över ett livstecken och en ledtråd på vart Hektor befann sig.. Hela skaran samlades där han sågs senast och letandet fortsatte, där gick vi med ficklampor och ropade! Ägaren var helt förstörd, vilket jag förstår, usch vilken jobbig känsla att hunden har sprungit bort, specillet när han springer på vägar, och det är både mörkt och kallt ute! Usch, kände att vi var tvugna att hitta honom innan vi kunde åka hem! Vi tog bilen en sväng för att lysa upp området, sen delade vi på oss och körde åt olika håll! På en åker såg jag något som rörde sig, shit tänkte jag, underbart, där är han ju! Saktade in och lös upp, 10 m framför mig springer en 200 kg vildsvin förbi, fy vad rädd jag blev! Den hade jag inte velat möta till fots! Vi letade alltså i en skog full med vildsvin, tack gode gud att ingen av oss blev skadade! Hektor återfanns strax före halv 12, helt oskadd, men säkert väldigt chockad! Åå vilken känsla att se honom, att se ägarens lycka! Tvekade aldrig på att åka och hjälpa till, det var värt varenda sekund! Att Rasmus hann stanna och få en skymt av vart han befann sig var guld värt! Månadens hjälte =) 
Tänk att behöva fira jul utan en familjemedlem, nu slapp dom d ♥ 




Denna sort letade vi efter i flera timmar =) (inte Hektor på bilden, men väldigt lik) Sjukt söt också, kanske blir nästa ras att få flytta in hos oss ;)
Rottweiler, hane, 1½ år gammal.

Yes, tänkte jag!

2009-12-11 @ 23:50:20

Men har dom inget rimligt förslag??? =)

Kuren mot celluliterna

bo Ät bra mat.

bo Drick ordentligt med vatten.

bo Sluta med alkohol och tobak.

bo Kör minst fyra konditionspass i veckan.


Vill ha!

2009-12-11 @ 11:40:24

Det här underbara smycket vill jag bara ha! Tveksamt om jag kan låta bli att klicka hem d! Kanske får vänta tills efter jul, smyckat kostar ändå 1350:- Gissa vilka 3 namn som ska stå? ;) Rasmus, Carro & Börje såklart =) Fint va!?
http://www.marianyckelpiga.se/




Längtar!

2009-12-10 @ 14:26:42

Kan inte göra annat än att längta till värmen! Speciellt när det är så grått & trist som det är nu! Hit med snön, annars kan det va! =) Men nu är det bara 8 veckor kvar tills jag och min prins åker till Thailand! Åå, det ska bli så skönt, underbart att bara sola, bada, mysa, slappa o ha d bra i 2 veckor! Perfekt att ha en resa bokad så långt i förväg, det hjälper i höst/vintermörkret kan jag lova!

Koh Tao

ÄNTLIGEN!!!

2009-12-08 @ 21:39:31

Efter mkt om och men, lite silvertejp och en (hel) del svordomar fick vi till slut till vår efterlängtade gran! Vi tyckte vi fick tag på en fin kungsgran, men när vi kom hem såg vi att nedersta delen på stammen va sne, VÄLDIGT SNE! Ni som inte köpt gran än, glöm för sjutton gubbar inte att titta på stammen, vi stirrade oss blinda på grenarna! Det resulterade i att d tog över 1 timme att överhuvudtaget få granen att stå rakt! Men när vi fått upp granen, pyntat med glitter & kulor fick vi till vår perfekta gran =) Bara stjärnan som fattas... Julen är snart här, d märks iaf i på Verandastigen ♥ ♥ ♥



Murgrönan har både ljus & kulor =)

Dagens kärleks citat ♥ ♥ ♥

2009-12-07 @ 11:27:40

"I love you, not only for what you are, But for what I am when I am
with you.
-Roy Croft"

Lite bilder från helgen som gått!

2009-12-07 @ 11:07:09

Nu har ännu en helg passerat och julen närmar sig med stormsteg, 17 dagar kvar =) Tur är väl det att jag faktiskt har några dagar på mig att få till rätta julstämmningen samt att köpa alla julklappar då jag inte har kommit så långt på den fronten... Kan inte påstå att jag känner den rätta stämmningen än, att vi missade tända andra ljuset igår säger väl en hel del =)

Tveksamt om vi behöver någon gran i år när murgrönan fick en ljussliga på sig! Syns inte så tydligt här, men åå så mysigt d blev!


Fredagskvällen blev en Tacokväll, såå himla gott! Min nya favorit är färsk annanas i, tärna upp den precis som med resten av grönsakerna, MUMS!! Tänd lite ljus, häll upp ett glas vin, och njut av att d är fredag =)


I Lördags va d dags för hundkurs, idag fick vi lära oss att lägga spår, Börjis var en stjärna även idag ;)
Efteråt blir man såhär trött! =)


Sen va d dags att kolla hockey! Rasmus blev matchens lirare, enligt mig iaf =) Efter 3 mål & 1 assist är det väl inget snack om saken! ;) (Rasmus har # 12, vit tröja)


Börje in action när han brottas med tiger! Eller äter upp kanske jag ska skriva =)


Såhär lång tunga har jag =) Hur lång e din ? ;P


Det är dags för fredagsmys!

2009-12-04 @ 09:38:27

Åå äntligen fredag!! Eller egentligen ska jag inte säga äntligen, veckorna bara rusar fram! Nu är det bara 20 dagar kvar till julafton, 27 dagar till nyårsafton & 9 veckor kvar till vår efterlängtade Thailandssemester =)
Att november passerade relativt smärtfritt är såå skönt! Den hemska månaden kan man ju bli deppig av på riktigt! Men nu är det bara en himla massa roliga grejer att se fram emot, så närmaste månaderna kommer gå fort, sen är det snart vår igen =) Wiiiee här e vi överpositiva ;)

Måste bara visa denna underbart söta bild på prinsen Zeke! Han ser inte jätteroad ut över sina nya horn, men vad gör man inte för matte när det vankas jul =) www.maddeholmblad.blogg.se 

Barnförbjudet!

2009-12-03 @ 10:36:11

Jag skrattar fortfarande, men jag varnar känsliga läsare =)




Jag heter Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:

¤ Jag utför kroppsarbete
¤ Jag arbetar på stora djup
¤ Jag störtar med huvudet först in i mitt arbete
¤ Jag har aldrig ledigt på helger
¤ Jag arbetar i en fuktig omgivning
¤ Jag får inte betalt för övertid
¤ Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation
¤ Jag arbetar i höga temperaturer
¤ Mitt arbete utsätter mig för stora smittorisker.

BESLUT:
Bäste Herr Penis,
Efter noggrant övervägande av Er begäran har förvaltningen kommit fram till slutsatsen att avslå den samma av följande grunder:

¤ Ni arbetar inte 8 timmar
¤ Ni somnar redan efter kortvarigt arbete
¤ Ni följer inte alltid ledningens anvisningar
¤ Ni arbetar inte alltid på er av ledningen anvisad plats, utan uppehåller Er oftast på andra platser
¤ Ni tar inget eget initiativ utan måste sättas på press och bli vänligt behandlad innan Ni överhuvudtaget börjar arbeta
¤ Er arbetsplats är tämligen smutsig när Ni lämnar den
¤ Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna t ex användandet av skyddskläder
¤ Ni går i pension långt före 65 år
¤ Ni tar aldrig några dubbelskift
¤ Ni lämnar ibland Er anvisade plats utan att ha slutfört Ert arbete 
Och som det inte vore nog:
¤ Vi har ständigt sett Er lämna arbetsplatsen bärandes två säckar med misstänkt utseende.

 

 

Spännande start på dagen!

2009-12-02 @ 09:40:38

Jaa, d kan man verkligen säga! Försov mig, såklart! D kunde jag ge mig sjutton på eftersom jag fortfarnde va vaken när kl passerat 00:00! Kl ringde 06.00, tänkte snooza till 10 över, men stängde av alarmet och sov till 06.40! PANIK då tåget går 07.07! Sprang runt som en yr höna och försökte få me mig allt jag behövde, typiskt att det är middag med jobbet just ikväll! Jag får nog sminka mig efter jobbet =) Fick hjälp av min underbara Rasmus med både frukost och skjuts till tåget! Jag hann, vilket va väldigt bra gjort ;) Somnade ganska omgående och sov enda till Sollentuna när en mysko man klev på och levde rullan! Han skrek, sprang runt och var allmänt otrevlig mot alla! I Norrviken stannade tåget och inväntade polisen, där blev vi stående i ca 15 min, tack för den jag som stressat hela morgonen!!!
Väl framme i Roterbro tog jag en rask & uppfriskande promis till jobbet! Uppfriskane kan man minst säga, hjälp va kallt det var! Men åå så mkt piggare & gladare man blir av att solen tittar fram! Underbart fint utanför fönstret! Ut i solen & njut, själv tänkte jag ta en powerwalk på lunchen! Have a nice day =)

Tur i oturen!

2009-12-01 @ 08:43:52

Det kan man verkligen säga! Letade som en galning efter min plånbok imorse, men den var spårlöst försvunnen! Visste att jag hade den igår kväll då jag tankade påvägen hem.. Tog med mig lite kontanter så jag skulle kunna betala min bilbesiktning nu på morgonen! Men hoppades såklart på att jag skulle hitta den i bilen! Nästan framme vid bilen som stod parkerad längs gatan ser jag något svart på marken!!! Min plånbok låg där på trottoaren och har legat där sen igår kväll! Snacka om tur att den låg kvar, men hur i hela friden kan jag vara så klumpig att jag tappar min plånbok mitt på marken när jag kliver ur bilen! Nu kommer jag hålla i den som den vore min lilla bebis, tänk va jobbigt att bli av med plånboken!!

Tack snälla, det här gjorde min dag iaf =)

Stort tack till mina läsare för uppskattningen! Bild: Okänd

Ny bloggdesign

2009-12-01 @ 08:34:31

Nej, ni har inte kommit fel, bara jag som fick för mig att ändra om lite =) Alltid kul med lite nytt! Visst den blev väldigt enkel, men d passar min blogg förtillfället då det inte händer alltför mkt här just nu! Men ni måste hålla med om att den är mer levande nu än för en månad sen =)