Livet e bra orättvist!

2009-01-31 @ 14:33:10

Börjes söta "kusin" Gibson 6 månader tog sitt sista andetag igår efter en elak njursjukdom. Ibland är livet bra orättvist, hans liv hade ju precis börjat! Kan inte ens föreställa mig hur tugnt d måste vara att mista sin bästa vän! Skänker därför en tanke till ägarna, Rasmus kusin & hans tjej. Tänker på er! Vila i frid Gibson ♥

Triss i systrar!!

2009-01-31 @ 13:21:40

Såå, nu äntligen har jag fått upp bilderna från förra helgen! Inte helt fel att vara 3 systrar, oj så kul vi hade tillsammans =)

Jag, Madde & vår älskade Zeke

Jag & födelsedagsbarnet! Visst kan man inte tro att d skiljer 17 år mellan oss??

Yeeeaaaaah ;) Madde & Annika på schlagergolvet

Middag me dom bästa =)

2009-01-31 @ 13:05:05

Några av dom iaf ;) Igår hade jag, Rasmus, Beckis & Hampus en rikigt trevlig kväll hemma hos mig! Tacos, vin & bubblor, kan d bli bättre!? Juste Börje får jag ju inte glömma, han va oxå här, såklart =) Charmtrollet, åå han är så underbar!! Hemmakvällar är så mysiga, trevligt sällskap, god mat & dryck, o bra musik =) Önskar bara jag bodde lite större, där jag hade ett köksbord att sitta vid, så gästerna slapp sitta på golvet o äta ;P Kanske ska köra Japanskt tema nästa gång, så kan vi alla sitta på golvet! =) Kameran letade sig fram efter ett tag, här är lite bilder på dom bästa ;)

Min älskling & jag

Mina älsklingar ♥

Snygg-Hampus & Snygg-Beckis ;)

Vart tog bloggcarro vägen??

2009-01-30 @ 15:02:02

Jag finns kvar, jag lovar! Har bara inte samma flyt i mitt skrivande.. Jag har gått och blivit kär, d e nog en av anledningarna =) Dom flesta jag känner vet nog redan, men för er som inte hänger me i svängarna så har jag skaffat pojkvän ;) Just nu lever jag i en underbar tillvaro, bortsett från att jag inte har några pengar!! Men annars är vänner, familj, träning, pojkvän + hund ett heltidsjobb =) vet inte hur jag ska hinna med att jobba när d drar igång i mars ;P 
D va allt, ville mest bara säga att jag e lycklig, kär & galen (inte mer än vanligt ;P) 

 

Partypinglor

2009-01-25 @ 17:38:24

Igår va d systrarna Holmblads kväll, vi firade att Annika fyllt 40. 3 rätters middag hemma hos Madde, drinkar, vin & en himla massa tjejsnack, för att sedan gå ut och göra stan osäker ;) Tanken va att vi skulle till Golden Hits, men d va fler än vi som tänkte så, o för att slippa köa över 1 timme gick vi till Blue moon bar! Inte helt fel d heller me tanke på att dom oxå har ett schlager golv =) Vi dansade o skrattade natten lång, för att sedan sova på soffan hos Madde! Riktigt lyckad kväll, d måste vi snart göra om! Att jag gillar schlager har nog ingen missat, men när jag hellre dansar på schlagergolvet och lever mig in till 1000, än till rnb börjar även jag att undra :P Jag e en riktig schlagerprinsessa helt enkelt ;) o jag säger bara Linda Bengtzing, hej o hå vilket drag d blev när hennes låtar spelades ;)    
Tack för en grym kväll världens bästa systrar! ♥
Bilder kommer, jag jobbar på d :P                                        

Välkommen hem <3

2009-01-20 @ 17:57:53

Nu har charmören äntligen fått flytta hem till papsen =) Hur söt kan man egentligen va!!??
I skrivandets stund ligger Börje brevid mig på min säng o snarkar så sött, vi har haft en heldag tillsammans så han e helt slut =)



Visst e jag söt? ;)

Kanin =)

Sliten ;)

Slitna ;) Åååå va mysigt d e att sova i famnen på Carro =)

Bröllop + Bröllopsfest

2009-01-18 @ 12:26:11

Gårdagen var heeelt underbar! Jag var på bröllop! Aspasia gifte sig, o d va såå otroligt vackert! Bröllopsfesten var riktigt rolig, d känns såhär dan efter :P Jag tänkte därför sluta skriva o låta er kolla på bilderna istället!

Sanna, jag & Beckis innan bröllopet

Sanna & jag

Jag =)

Jag, Weronica & Sanna

Weronica, Sofie & jag

Bröllopsvals till Truly Madly Deeply, sååå vackert!

Brudparet går runt o skålar me alla

Så fina vi e =)



Pussssssss

Sååå fina

GRATTIS!!!

2009-01-16 @ 14:30:42

Stort GRATTIS på födelsedagen Rasmus!!

Ont i varenda liten muskel =)

2009-01-16 @ 10:13:30

Träningen är igång på allvar! 3 pass har jag hunnit med på gymet såhär långt denna vecka, även en lååångpromenad på 1½ timme. Varenda liten muskel i kroppen har fått jobba, o jaa d känns!! Men e d inte skönt med träningsvärk, d ska kännas att man rört på sig & att man är igång! Nu har jag ju heller inga ursäkter till att inte träna, arbetslös och en himla massa timmar på dygnet att göra nåt vettigt av. Nånting i träningsväg ska jag kunna få till varje dag. Jag vet att d e lite orättvist, ni andra stackare jobbar heltid o ska hinna me träningen ni oxå! Men tänk såhär, ni har en inkomst d har inte jag, d e inte så kul d heller =) Så ni får helt enkelt stå ut me att jag kommer va liiiite snyggare till beach 09, men d kommer ju en sommar nästa år me ;)

Myskväll

2009-01-15 @ 23:48:18

Har haft en underbart mysig kväll tillsammans me Jenny & Linda =) Länge sen vi satt ner o hade en riktig tjejkväll, såå mkt att prata om. D behövs en riktig uppdatering imellanåt. Middag o kladdkaka, kan d bli bättre ;) Jo, juste, ett helt otroligt gott te från NK, rött te med smak av cheescake, jaa ni hör ju på namnet, d kan ju inte smaka annat än bra =) Måste köpas nästa gång jag är i stan!! Fick även ta på Lindas mage, jaa hon är gravid :) En overklig känsla att känna bebisen sparka, jag blev helt tårögd!! Längar såå tills den kommer :) Underbart me tjejkompisar, dom vet man iaf vart man har!! ♥

JAG FICK JOBBET!!! =)

2009-01-13 @ 18:49:49

Ååå vilken underbar lättnad!!! Fick precis ett efterlängtat samtal från min nya chef att jag fick tjänsten som jag såå gärna velat ha!! Kommer från fr.o.m mars att jobba som Kansliansvarig på Sollentuna golfklubb! Nu äntligen ska jag få lite lugn & ro i mitt liv igen! Nu e d färdigrest för ett tag, nu vill jag satsa på jobb och mitt liv här hemma! Såå underbart att ha fast inkomst snart igen, jag längtar såå! Ååå d här måste firas!! =) Lite svårt bara då jag sitter hemma själv i svettiga träningskläder då jag precis kom hem från gymet! Men jag har faktiskt en champagne i kylskåpet, kanske ska öppna den trots allt ;)

SÅHÄR GLAD E JAG JUST NU!!!! (Dock inte lika tjock ;P men betydligt blekare!!!)

Träningskort på SATS

2009-01-12 @ 13:34:36

Japp nu blir d träning för hela slanten! Mitt medlemsskap på SATS har nu aktiverats & uppgraderats! Nu får jag träna på alla anläggningar i hela Sverige, nu finns d inga ursäkter till att inte träna! Första passet ska köras redan i eftermiddag tillsammans me PT Beckis =) D kan ju inte bli annat än bra, träningsvärk here I come ;)

Sats logotype

Hundens & Kattens dagbok =)

2009-01-12 @ 11:34:28

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!  

KATTENS DAGBOK:

783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat. På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta. Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...  

Visst passar jag som mamma! =)

2009-01-10 @ 22:47:29

Hur underbar får man bli!!?? O hur underbart e d inte att få hålla i en sån här liten krabat! Ååå man blir ju helt kär!







Stormvind

2009-01-10 @ 19:26:53

Haha, först nu förstår jag vad folk menar när dom säger att jag skriker när jag sjunger Singstar!! SÄNK VOLYMEN!!

Jag bjuder på den här!!! =)

2009-01-10 @ 17:12:41

Ledsen alla som trodde jag kunde sjunga, jag måste tyvärr göra er besvikna!! Men vi har ju kul iaf, d e väl huvudsaken ;) Madde & jag kör Singstar på nyår! Här e vår första låt, Madde har inte riktigt kommit igång, men jag har inlevelse så d heter duga, o blir jätteförvånad när d står "dåligt" på teven när jag sjunger! Jag fattar ingenting ;P
Haha titta & njut!! D kommer mer, d här e bara början!!!

Yasuragi

2009-01-08 @ 19:56:33

Yasuragi betyder inre ro och harmoni. Efter att ha spenderat en eftermiddag, kväll, natt & morgon förstår jag verkligen varför Yasuragi heter just Yasuragi =) Jag är fullständigt utvilad, skönt såhär mitt upp i all stress (ironi :P) 
Jag & Rasmus checkade in igår eftermiddag, hoppade i badkläderna för att sedan lära oss tvätta sig på japansk vis, intressant, men jag föredrar nog att stå upp och duscha, isället för att sitta på en liten pall. Sen va d dags för d vi båda såg fram emot, utomhuskällan där d va över 40 grader varmt. Helt underbart skönt att sitta där när det är minusgrader ute. Sen provade vi inomhuskällan, skönt, men lite väl varmt efter ett tag! Simmade några längder för att sedan duscha och göra sig fin till middagen. Jaa, så fin man kan bli i Yukatan. Underbart god middag, 4 rätters, först en spännande sallad, sen sushi, hälleflundra med ris till huvudrätt & en gudomlig hjortronparfait till efterrätt. ALLT med pinnar, okej inte efterrätten, men allt annat. Inte helt lätt när jag ALDRIG gjort d tidigare. D blev en hel del skratt, jag va riktigt nära att be om bestick, men icke, jag åt upp all mat me mina pinnar =) Eftersom ni alla säkert redan slutat läsa och börjat kolla in bilderna istället kan jag ju sluta skriva :P Vill bara sammanfatta vistelsen på Yasuragi, vi hade d underbart mysigt!! Jag rekommenderar verkligen alla att åka dit!
VARNING hög mysfaktor på bilderna, ni kommer inte kunna hålla er från att åka dit ;)

Vårat sovrum

Jag visar stolt upp min Yukatan =)

Rasmus i sin Yukatan =)

Visst ser jag lite japansk ut ;)

Sähär sitter fickorna på Yukatan, under armarna, alltså inte där dom brukar =)

Innan middagen...

Meditation i trappan? ;P

Här ligger jag o njuter!

Här har vi en till som har d bra ;)



Strike a Pose ;)

Rutinerat Rasmus ;)

Inomhus källan

Underbart avkopplande!!!

Tvagning på japanskt vis

I omklädningsrummet


Så då va d bara ringa och boka ;) www.hasseludden.com

Jag glömde flaggorna!!!

2009-01-06 @ 16:30:10

Vet inte om d är förklaringen till Sveriges förlust, kanske!? Nä, fy så tråkigt, jag va tokladdad och såg verkligen fram emot ett guld, trodde d oxå! Men nä, d ville sig inte riktigt!! Nu e jag bara sjuuuukt trött efter ha lagt mig 04.30, jag gav inte upp inte, trodde stenhårt på Sverige in i d sista, lr egentligen inte, inget gick ju in! Men men, d har varit ett riktigt roligt VM, man kan ju inte göra annat än att fastna för småkronorna =) Nästa år blir d guld!!

Bilder från Aspis Möhippa

2009-01-06 @ 01:37:31

Jag i Penthouse =)

Underbara utsikt, jaa jag ska fira Nyår här i år!!

Några av oss! Fina hattar, javisst =)

Magdans =)

Shake it ;)

Skåååååål =)

2009-01-05 @ 00:35:12

-16

2009-01-05 @ 00:12:58

Vet inte va ni tycker, men min åsikt är att -16 grader e riktigt kallt, vidrigt kallt!!! Blev nästan en isbit bara av att gå från garget till min port, inte helt ok! Tog en låååång varm dusch för att sedan krypa ner under täcket. En positiv sak med mörker & kyla är att hemmakvällarna blir så otroligt mysiga bara av att tända lite ljus! 
Okej vi kör helgen baklänges, kvällen spenderades hos Beckis, massa tjejsnack över en kopp te. Skönt med en riktigt uppdatering av varandras liv, jaa även fast vi pratar i telefon minst 2 ggr om dan ;P Gårdagen var både mysig & spännande! Först en underbart god middag, för att sedan bita på naglarna till småkronornas semifinal i junior VM =) Riktigt bra match, jag e tokladdad inför finalen imorn! Måste leta fram mina svenska flaggor så ska d här nog gå vägen mot Canada ;)
Dags att stänga ner här o läsa nån bra bok istället!
Ett tips för er som vill lyssna på underbart avkopplande musik, logga in på www.hasseludden.com Lyssna & njut! Varning man blir kissnödig ;P

Bamsekram =)

2009-01-04 @ 09:50:06

Zeke va min nyårsdejt, oj va vi kramades! Zeke kan man alltid lita på, äkta kärlek ;)

Nytt år, Nya möjligheter!

2009-01-03 @ 11:40:05

Gott Nytt År på er allihopa! Hoppas ni fått en bra start på året, själv har jag redan hunnit med en massa skoj =) Torsdagen blev lugn, skönt att bara ta d lught o vila upp sig efter nyårsafton. Mådde riktigt bra faktiskt, oförskämt bra om man jämför med vissa andra ;P Mkt trevlig middag hos mamma & Uffe på nyårsdagen, oj vad jag blir bortskämd där, kanske dags att bjuda tillbaka på en 3 rätters snart.
Igår var jag på min första Möhippa någonsin =) Aspasia ska gifta sig!!! Efter att vi kidnappat henne spenderade vi kvällen i Penthouse på Infra City, vilket ställe!! En magdansös kom, o vi "försökte" dansa magdans, riktigt kul, men oj så svårt!! Vi behöver nog några till timmars träning innan vi kan alla moves ;) Lr ska jag säga några veckors träning!! Underbart god middag, innan d va dags för mera vin & melodofestivalspelet. Jag trodde jag va en hejare på schlager, men Aspi va faktigt helt otroligt bra, tur att hon va i mitt lag ;) Sista timmarna spenderades i en minisvit med en del spännande aktiviteter =) Kvällen blev riktigt lyckad, sååå himla kul att träffa alla tjejer, många jag inte sett på länge!!
Bilder från möhippan kommer snart!!
Nä, dags att ta tag i den här dagen nu! D e ju trots allt lördag och jag är ledig! Haha som om jag inte är d annars!!! :/