Italien

2009-07-23 @ 09:20:42

Nu kan man ju tro att min nya mobil är viktigare än allt annat i mitt liv, eftersom jag valde att skriva om den här i bloggen trots att jag inte skrivit något på länge.. :P Fick lite dåligt samvete över det hela och kände att jag ville skriva några rader om vår helt otroligt fantastiskt underbara resa till Italien =) Så här kommer lite bilder så ni får se hur vi hade d!

Prinsen vid Villa Rosa

Lovley

Utflykt till Riva

♥ 

Mysiga stan Padenghe

Man kan ha det sämre än såhär...

Puss puss =)

Syskon med respektive =)

♥ 

Utflykt till Sirmione

Sista middagen ♥ 

Underbara familj ♥ 

Ny mobil =)

2009-07-23 @ 08:46:41

Jaa, jag e ganska stolt och nöjd över mitt nya inköp =) Visst e den snygg!? Jag har lovat min nya lilla "leksak" att han ska få vara fin länge, han ska få sig en liten strumpa idag =)

E d en vanlig dag?

2009-07-16 @ 11:42:09

E d en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är våran födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!! =) Grattis syster yster på 25-års dagen, systerdotter Rebecka på 14-års dagen & jag själv på 23-års dagen!! Wiiieeeeeee! Hurra för oss!!

HappyBirthday8.gif happy birthday: ballons image by simmolp

Redo =)

2009-07-02 @ 20:55:00

Nu börjar det gå upp för mig att vi faktiskt åker till Italien imorn!! Åå d ska bli såå underbart skönt! Har varit lite halvstressigt senaste tiden, så vi ska bara njuta o koppla av nu i 13 dagar! 13 DAGAR utan stress, mobiltelefoner, internet m.m, bara njuta!! Handlade d sista som behövdes inför resan idag, unnade mig sedan en pedikyrbehandling. Underbart skönt, pigga fötter och målade naglar, aldrig fel =) 
Nu ska jag packa d sista, o ta ett glas vin tänkte jag säga, men d går ju icke med tanke på att jag äter penicillin, javisst jag lyckades ju dra på mig en infektion i nageln efter ha brutit/tappat en nagel, skönt va =)
Medans jag ändå sitter här o gör ett inlägg kan jag ju passa på att tacka alla underbara som kom på vår inflyttningsfest, hela 26 personer va vi som mest =) Helt okej i en lägenhet, vi bor rätt stort med andra ord ;) Och tack snälla för alla fina presenter!! Bäst av allt måste nog vara en förstorad & inramad bild på Börje, såå himla underbar, TACK!! 
Inte behöver jag väl säga att jag troligtvis inte kommer skriva på ett par veckor nu, d va väl ingen nyhet för den här stackars ensamma bloggen som säkert har tappat alla sina trogna läsare =( Men jag kan redan nu garantera bilder från resan, men d blir nog om nån månad eller så ;) Men jag vet, håll utkik, jag kanske tittar in från nån dator i Italien!! So long, ha 2 underbara veckor här i Sverige!! Själv ska jag på kärlekssemester och bli brun =)