Trevlig Midsommar!

2009-06-19 @ 08:01:22

Trevlig Midsommar allihopa! Hoppas ni får en underbart mysig dag med släkt & vänner, god mat och en himla massa dryck =)
Vi ska iväg på 30-års firande på dan, sen har vi faktiskt middag hemma hos oss, stora syster yster + familj kommer. Kan bli riktigt trevligt!!
Tur att vi bor i lägenhet så vi inte är så väderberoende, det är ett plus här i Sverige har jag märkt ;)

Och så några bilder på mig förstås =)

2009-06-18 @ 22:27:34

Underbart snälla Linnea på jobbet stylade mig igår =) Visst blev jag fin!! Kanske ska berätta vad jag gjorde oxå så ni förstår varför jag va tvungen att va fin :) Va medbjuden på Micke Beckers bankett. Mkt trevlig tillställning! God mat & en himla massa gratis dricka, gratis e gott ;P
Va tvungen att införskaffa mig en ny klänning, inte varje dag jag går på bankett! D här blev resultatet iaf, en underbart söt lila klänning! Snygg färg till min hårfärg, visst =)
Sen tyckte Linnea jag skulle sitta i trädet o se snygg ut, därav bilderna nedan ;)

Färdig stylad!

=)

Sjukt vita tänder ;)

Uffe & jag =)

Tänk om man kunde se ut såhär varje dag på jobbet =)


Världens finaste =)

2009-06-18 @ 10:11:13

Vad e grejen med svensk sommar?

2009-06-15 @ 11:17:46

Aa, man börjar ju undra! Nu har det regnat ett bra tag, vad jag vet så var senaste sommardagen måndagen 1 juni, då spelade jag nämligen golf! Helgen 30-31 maj va oxå kanon, det va helgen jag va inomhus o fixade lägenheten. Sen dess har det i stort sett regnat varje dag! När jag tänker efter får jag kanske skylla mig själv, jag sa nämligen att det känns bättre att vara inne o fixa när det regnar ute, o med tanke på att vi inte e klara med allt i lägenheten kanske d regnar tills vi e klara =) Sorry allihopa, men vi ska försöka skynda på processen ;)
Igår kom semester på tal, vi åker som sagt till Italien 1 v i juli, men varför riskera 1 veckas regn i Sverige om man kan va i Italien 2 veckor? Så nu ska ledighet kollas upp, för min del iaf, 1 vecka till vore sååå himla mysigt! Åå va underbart d ska bli! Om d blir som vi tänk oss åker vi isåfall till Italien om 17 dagar, 17 DAGAR!!!! Wiiieeee =) 

Gardasjön here we come =)

Nervös flickvän =)

2009-06-11 @ 09:43:03

Det räcker alltså inte att sitta nervös och följa syrran på nätet, nä nu e d dags att följa älsklingen oxå!! Men åå va kul d e =) Helst av allt vill jag ju vara där, men nä, jag e tvungen att jobba! Imorn ska jag nog hinna med att se 9 hål, och gärna lite bra golf på lördag!! Heja Rasmus =)

http://www.golfdata.se/liveSMT/res_lbo.asp?sLang=ENG&tk=MM0924X&tour=MM

Hemmafru =)

2009-06-07 @ 22:14:53

Jag går verkligen in för det, sambolivet alltså =) Jaa d måste jag nog säga, bedöm själva! Tog en sväng förbi Ica Maxi, köpte blommor, vidare till IKEA och köpte ännu mera galgar, som om d inte räcke med dom 84 st vi köpte i fredas, tillbax till Ica Maxi för att storhandla! Med Börjis i bilen var jag ju tvungen att tänka till lite oxå, ingen solplats här inte, och när jag ändå va igång köpte jag en spillfri skål som han får ha i bilen =) Kände mig som mamma och hemmafru på samma gång =) Hem med grejorna, in med maten, fixa blommorna, lunch till både mig & Börje för att sedan ta en långpromis. Fram med dammsugaren, in med kläder i garderoben, pyssla och packa upp. Sen va d dags för middag, nu för 2, då min älskade sambo kom hem till mig =) Tur att man har lediga dagar ibland!! Men jag trivs, åå vad jag trivs! Juste, jag glömde, masserade min älskling oxå! Jag vet, bättre sambo får man ju leta efter =) Men tyvärr allihopa, nu e jag upptagen ;P


36 minuter???

2009-06-05 @ 07:58:53

Vad nu da? 36 minuter!!?? Ingen som tänkt att jobba idag? Det borde jag ju förstått med tanke på vädret, och legat kvar i sängen 30 min längre! Åå va skönt d hade varit! Men jag kan ju se d positivt, jag kan gå hem 4 idag istället, alltid skönt på en fredag! Sen blir d hem till soffan, öppna en flaska vin (här hade jag gärna skrivit tänt brasan, men den har vi inte än) och bara njuta, mysa och ha det bra! Ha en trevlig fredag ni me! Njuuuut av helgen!

Svävar på moln =)

2009-06-03 @ 08:27:54

Åå jag vet inte vart jag ska börja, har så mycket att säga om lägenheten! Jag kan ju börja med att säga att vi bor där nu, helt sjukt, jag & Rasmus har blivit sambos =) Sov första natten på Verandastigen inatt ♥  
Spenderade både lördag & söndag i lägenheten, fick en hel del gjort, tack vare mammas hjälp!!
Igår kom mina 2 älsklingar hem efter 9 dagars jobb, åå vilken underbar känsla att se dom! Börjis har gått och blivit stooor, minst 1½ kg har han lagt på sig, men även börjat lyfta på benet. Då e man stor!! =)
Vi skruvade ihop vår nya säng igår kväll, åå sov som en prinsessa, vilken säng!!!
När kvällens besök lämnat oss satt vi i soffan och bara njöt över att ha en sån fantastisk lägenhet! Åå d kommer bli så bra när allt e klart! Ska börja ta lite bilder nu så ni får se hur d blir! Men snart så, snart kommer inbjudningar till middagar på Verandastigen =) Åå jag längtar redan till ikväll då jag får åka hem till vår nya lägenhet! Lyckoruset jag har just nu är svårslaget!