SM GULD!!!

2009-03-29 @ 20:52:53

Stort GRATTIS till AIKs J18 som idag tog hem SM guldet!!! Extra kul då syrrans son Robin spelar i laget!!! Ännu en SM medalj för familjen Holmblad/Rakell =) 5:e för att vara exakt! ps. en av dom e min!!! ;)
Även stort GRATTIS till AIKs J16 som va såå nära såå nära att ta hem SM guldet i Karlstad!!! Men d blev till slut en silvermedalj! Inte illa, bra jobbat!
Inte varje dag man har 2 söner som spelar SM final, samma dag, men i olika lag! Kul grabbar, jag är en stolt moster =)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS =)

STORT GRABBAR!!!

LÄGENHET!!!!

2009-03-27 @ 17:09:39

Nu e den vår!!!!!!!!!!!!!!! Så underbart!!! Är sååååå glad!!!! =)





Fredag =)

2009-03-27 @ 09:00:29

Så, då va d dags för fredag igen!! Veckan har gått riktigt fort, SKÖNT!! Idag jobbar vi halvdag, för att sedan ha en liten workshop här på jobbet, sen blir d golfsimulator, & sen Golden Hits för hela slanten =) En kick-off skulle vi kunna kalla d ;) Alltid kul att umgås utanför jobbet!
Men d bästa av allt denna underbara fredag är en helt annan grej!! En stooor grej som jag kan berätta om imorn om allt går som d ska!! Nyfikna?? ;) 
Sen börjar även saker lösa sig för syster yster i USA, nu har dom äntligen fått tag på sin efterlängtade husbil!! Här får ni 2 bilder från deras resa i USA! Istället för att jag återberättare deras resa länkar jag istället till Maddes blogg =) www.maddeholmblad.blogg.se

Coola Hempa & Zeke i bilen =)

Husbilen =)

Måndag

2009-03-23 @ 10:27:26

Kan d vara så att jag redan kommit in i mitt nya liv?? Jag gick nämligen upp kl 6 imorse utan problem! Vaknade även tidigt igår morse trots några glas vin i lördags ;P Har tidigare aldrig haft problem med att komma upp på morgonen, men har man inte jobbat heltid sen dec 07 så tar d nog ett tag att komma in i d! Nu e jag pågång iaf, skönt för min omgivning, är inte världens lättaste att umgås med när jag e trött =) Just nu går jag på moln, är både pigg & glad trots att det är måndag! Tror en viss person har en stoooooor inverkan på mig, på ett otroligt bra sätt! En riktigt mysig helg är nyckeln till en bra start på veckan! Sen att vi va och titta på vår drömlägenhet igår gör ju inte saken sämre, nu e jag säkrare än nånsin, jag vill flytta till takvåningen i Söderby! Ska inte gnälla en sekund till över köerna (okej d där får jag nog ta tillbaka, men jag ska ha en mer positiv inställning) =). Håll tummarna för oss nu, vill flytta dit nu!

Söderby

Vilket väder!!!

2009-03-18 @ 10:56:42

Underbara soooool!!! Ååå visst blir man glad =) Jag skulle även kunna börja min dag med att säga satans bilköer, förbannade väckarklocka att ringa tidigt osv. men dagen blir ju vad man gör den till, så jag väljer att försöka vara positiv och se d från den ljusa sidan, våren e ju påväg! Underbart att bli bländad av vårsolen hela vägen till jobbet, sååå skönt med lite ljus! Ett par solglasögon hade suttit fint =) Nu börjar d kännas att jag jobbar på en golfklubb och inte en skidankäggning! Nu e våren här, och man kan ju inte bli annat än lycklig! Glad, kär & lycklig =) Ut i solen med er!! Wiieeee!!!

Lite kändisbilder m.m =)

2009-03-10 @ 21:13:45





















Jag vet, visst e d coolt =)

Mitt "nya" liv!

2009-03-09 @ 19:36:02

Jahapp då va d dags! Nu jobbar även jag heltid som vilken annan! Skönt att vara igång, att va ledig hela dagarna blir lite segt, men att jobba hela dagarna är inte helt lätt d heller, finns det inget mitt i mellan? =) Skämt o sido, klart jag klarar av att jobba, tror man uppskattar ledigheten på ett helt annat sätt nu oxå! Men en liten grej, hur ska man hinna me allt? Dels pojkvän & hund som tar sin lilla tid, sen vänner och familj (d där ska visst rabblas tvärtom, familj, vänner, pojkvän, men men ;P) sen träning och egen tid utöver d, hmm d här ska bli spännande, men går d för andra så ska nog även jag få ihop d!
Sista dagarna har verkligen satt mig på prov! Hur mkt jag klarar innan jag får ett utbrott =) Jaa, lyssna på d här! Jag åkte hemifrån i onsdags, för att möta upp golftjejerna för en middag i stan, efter en trevlig middag o när d e dags att betala inser jag att jag glömt plånboken hemma, smart! Bilen lämna jag hemma, så d va bara att sätta sig på tåget för att åka till Rasmus! Beundrar verkligen alla som åker kommunalt varje dag! Usch, inge kul alls, men kanske även d en vanesak! Juste, för en vecka sen stängde 3 av min telefon, jag kanske inte behöver gå in på varför, men den går inte att varken ringa eller sms:a från den =) Lite jobbigt med andra ord! I lördags inser jag att jag tappat mina hemmanycklar, självklart har jag en extranyckel, men den befann sig tyvärr i Åre =) men är nu påväg på posten till mig! (nej inte till min hemadress, jag e smartare än så ;P) D finns en liten chans att nyckeln ligger hemma, min dörr låses nämligen av sig själv när man stänger den! Så än så länge finns d hopp! Vore kul att tappa nycklarna precis innan jag ska sälja! O nej, jag har inte råd att ringa efter en låssmed! Hmm vad e d mer som har hänt.. Jo syrran & Hempa åkte till USA imorse och blir borta en himla massa månader, va alltså tvungen att säga hej då igår! Jag började gråta innan jag ens parkerat bilen utanför, alltid samma visa =) Sen för att strö lite salt i såren va jag tvungen att säga hej då till Rasmus på samma gång, inte lika tugnt som att säga hej då till syrran eftersom han bara åkte till Skåne i några dagar, men ändå =)
Tillbaka till dom borttappade nycklarna, där på satt även nyckeln till garaget, så jag kommer inte åt min bil!!! D går bra nu!! Jaa, nu börjar d bli jobbigt, men inget utbrott än sålänge! Fick låna syrrans bil så jag kan ta mig till jobbet.
Just nu bor jag o Börjis hemma hos mamma & Uffe. Underbart att bli lite omhändertagen mitt i allt! Sen va d inte så mkt mer, lr jag har inga pengar, men d e ju inget nytt, så har d i stort sett varit sen jag kom hem från USA, men d blir d ändring på nu, nu jäklar, nu blir d jobba av! Jaa, såhär ser mitt liv ut just nu! Oj, glömde nästan d största av allt, att min lägenhet ligger ute till försäljning, o att vi hoppas på vår takvåning, men d e inget problem, d e bara en alldeles underbar grej som vi hoppas går i uppfyllelse! =)
Nä, nu ska jag sätta mig framför teven! Hoppas era liv är lite lugnare än mitt förtillfället! Men vad e d man brukar säga; "Efter regn kommer solsken" Kanske e en takvåning som e på gång, vem vet? ;)

Sådär ja, nu är min fina lägenhet till salu!!! Köp den!! =)

2009-03-06 @ 11:08:20




Beskrivning

Välkommen till en mkt trevlig och fin lägenhet i absolut toppskick. Lägenheten totalrenoverades 2007 med nytt badrum med svart klinker på golv och vitt kakel på väggar. I hall och kök är taket sänkt med infällda spotlights. Separat kök med en liten bardisk. Stort vardagsrum med fönster i väst. Måste ses!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/374229

Nu är den här!

2009-03-02 @ 22:12:02

Filmen vi alla har väntat på! Titta & njut =)

"Störst av allt är kärleken"

2009-03-02 @ 21:14:51

Världens finaste & världens bästa ♥

PLEASE!! =)

2009-03-02 @ 19:25:59

Min enda önskan just nu är att få flytta till denna underbara takvåning! Så snälla om du finns däruppe, hjälp oss få våra lägenheter sålda lite snabbt e du gullig =) Jag e helt såld, hit vill jag flytta!