Jag var en poet redan som ung =)

2009-05-28 @ 22:03:51

Haha, åå vad man hittar roliga grejer när man rensar och packar! Fick tag i lite arbeten från högstadien, 7-9:an, vet inte riktigt när det här är skrivet, men nånstans där =) Håll i er, d här e bra, riktigt bra ;P


Morgondopp

Vinden den susar i trädkronans topp,
vi går ner mot vatten för att ta oss ett dopp.
Vattnet var grumligt och ganska så kallt,
vi skynda oss upp för vi frös överallt.
Vi la oss på stranden med filten omkring,
på håll hördes barn med lek och spring.
Snart värmde solen som sakta gick opp,
gäddor i vassen dem gjorde små hopp.
Du fyller mitt liv med kärlek och skratt,
här vill jag ligga tills det blir natt.
Temperaturen stiger och folk drar sig hit,
stranden fylls bit för bit.
Sommarn har kommit och är här för att stanna,
du smekte mitt hår och kysste min panna.
Vattnet skvalpar hårt mot bryggan,
jag såg på din kind och där satt myggan.
Timmarna gick och det började skymma,
bort från allt med dig vill jag rymma.
Allt känns så bra när jag är med dig,
vad skulle jag göra om du lämnar mig...?


Det perfekta mötet

Jag såg på dig och du såg på mig,
jag blev varm i kroppen och kände att jag ville ha dig.
Du kom fram och tog min hand,
jag blev glad och mitt hjärta stod i brand.
Du följde mig hem och gav mig ditt nummer,
vi sågs nästa dag och du bjöd mig på hummer.
Vi satt på en fin restaurang uti parken,
träden var gröna och brun var barken.
Solen den gick sakta ner,
dig vill jag träffa mer och mer.
Du följde mig hem även denna gång,
vi gick genom skogan och sjöng på en sång.
Månen den lyser på himlen så klar,
kärleken mellan oss är så uppenbar.
Stjärnorna visar sig väldigt tydligt,
jag bjöd in dig till mig där det är städat och prydligt.
Du sov bredvid mig och det kändes så bra,
det här är allt jag drömt om att ha!


Ni kan sluta gråta nu, jag vet, visst är det fint ;) Haha, d e helt okej att skratta , jag gör d fortfarande =) Synd att det inte stog nåt betyg på, jag måste ju lätt ha fått MVG för dom här, eller hur =)

Vår nya adress =)

2009-05-27 @ 10:39:07



Flyttdatum:
2009-06-02
 
Tidigare adress:
LOMVÄGEN 33 BV
192 56 SOLLENTUNA
 
Ny adress:
VERANDASTIGEN 3 5TR
144 52 RÖNNINGE

Äntligen =)

2009-05-26 @ 22:58:31

Ååå va vi längtat! Idag har vi fått nyckeln till lägenheten =) Är helt slut och ska bums i säng, men ville bara skriva att nu e vi igång! Ikväll tömdes Rasmus lägenhet o nu ska bara grejerna på plats! Å va kul d här e, d kommer bli såå fint!
Juste, har redan fått en inflyttningspresent!! Vi fick våra efterlängtade handdukar, från Rasmus föräldrar!! Så gulligt! Åå va glad jag blev!! Nä, nu somnar jag snart med datorn i knät! Fortsättning följer, o bilder kommer så klart, så smånigom =)

Gräsänka

2009-05-24 @ 21:14:03

Ja, d e precis vad jag e just nu! I hela 9 dagar, hur ska d här gå? =) D blir nog bra, speciellt nu när d står packning högst på listan! För vem vill packa när man kan mysa!? Inte jag iaf! Därför passar jag på att göra d nu! 100% fokus på packningen med andra ord! Massa tid över för tjejerna oxå, alltid trevligt =) Lr nu kanske jag sa för mkt, får ju faktiskt nyckeln till lägenheten på tisdag, då kommer jag nog spendera varje ledig minut där =) Tur att jag fick till en myskväll med Malin ikväll iaf!
Får klara mig utan båda mina prinsar tills på tisdag nästa vecka! Både Rasmus och Börje åkte imorse för att starta sin Norrlands resa! Golfbana efter golfbana ska besökas, dom ska leta sig en bra bit upp i landet! Åå vad jag kommer sakna dom, men tänk så underbart när dom väl kommer hem. Nästa gång vi ses är i vår nya gemensamma lägenhet =)
Tänkte krypa ner under täcket nu! Är helt slut efter en heldags packning! Lr nu tog jag i, har mest planerat hur jag ska packa, har egentligen inte gjort så mkt i min lägenhet än! Mest organiserat och betalat räkningar, men d tar på krafterna d me vill jag lova! Så gott natt allihopa, sov så gott!

3 dagar kvar!!!

2009-05-22 @ 11:30:12

Då va d fredag igen och endast 3 dagar kvar till flytten =) ÄNTLIGEN är det dags! Sista tiden har gått riktigt fort, men d är nästan 3 månader sen vi var på visning första gången! Sen dess har vi bara längtat!! Tror inte riktigt jag har fattat det än, är faktiskt en ganska stor grej om man tänker efter, men åå såå bra d känns! Jag har som jag tidigare nämnt hand om badrummet, jag får välja färger =) Hittade en riktigt snygg handduk från Hemtex, röd & rosa! Jag e van att leta dom färgerna till mig, men nu da, nu måste jag ju tänka till lite så d inte blir för puttenuttigt =) Sa till Rasmus att jag hittade jättefina handdukar, men att dom va röda & rosa, men inga protester där inte, så dom kanske funkar trots allt! Hoppas hoppas!

Fin va =)

Cooling =)

2009-05-21 @ 21:41:35

Sötare bild får man leta efter! Zeke gör allt för att passa in i US and A =)

Måndag

2009-05-18 @ 08:41:13

Ännu en helg har passerat och nu är det endast 10 dagar kvar tills vi flyttar =) Gissa om jag längtar!! Skönt att jag inte lämnar min lägenhet förns 15 juni, alltså ingen stress att tömma & flyttstäda den! Det betyder ju även att jag har valmöjligheten att sova i Sollentuna o slippa köer ytterliggare 2 veckor =) Men köerna kommer förmodligen va som bortblåsta efter första natten i Söderby, jag kommer knappt märka dom, jag kommer sväva på moln =)
Känner mig utvilad efter en mysig helg! Bio i fredas, Änglar & demoner, en helt ok film måste jag säga. Tidigt i säng för att sedan kliva upp 05.20 lördag morgon följt av en kanonstart 07.30. Tävlingsdags, och jag och Rasmus pappa försökte in i d sista skrapa ihop en massa poäng! Resultatet: vi hade en kanonfin dag, trevligt sällskap och väldigt kul! Mer än så kanske jag inte behöver säga =) På eftermiddan va d dags för en power nap för att orka me middag & Eurovision på kvällen! Mysmiddag hos Rasmus syster som avslutades med vin, ost & kex! Jag lyckades va vaken under hela röstningen, kan nog vara ett nytt rekord! Berodde nog både på vinet och skrattanfallen vi fick =) Sent i säng, men vad gör det när man kunde sova ut på söndagen! Skönt, d va lääänge sen! Blev en perfekt söndag med sovmorgon, lite tvättande, mys me Börje, golf, och bäst av allt, bortbjudna på middag =) Så borde varje söndag vara! Om jag tänker efter så är det ungefär så våra söndag ser ut!
Ett bra måndagstips när allt känns lite tugnt inför en ny vecka är att titta tillbaka på helgen, njuta av vad du hunnit med, och påminna dig själv vilka underbara människor som finns i ditt liv! Det ger iaf mig ett leende på läpparna! Sen att det är röd dag på torsdag gör ju inte saken sämre ;)

Lilla Julafton =)

2009-05-14 @ 08:26:25

Jaa, d kändes nästan som det när Marianne kom förbi jobbet i tisdax med en HIMLA massa grejer!! Min bonusmamma Marianne är nämligen flygvärdinna och efter ett besök på taxfreemässan ringde hon mig och sa att hon hade en hel del som skulle passa mig =) 3 väskor, 2 mascara, parfymprover i massor, 1 burberry nalle, godis, tuggummi, lotion, after sun, småflaskor med whiskey och likör! Kan ju inte bli bättre! Otur Madde att du inte va hemma, nu var ju jag tvungen att ta allt ;) mohaha!!

Tänkvärt!

2009-05-11 @ 11:17:48

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

17 dagar kvar!

2009-05-10 @ 14:22:57

Tyvärr måste jag säga, så säljer jag nu min underbara säng! Den fick inte va me så länge! Tanken va att vi skulle ta me den till nya lägenheten, men vi har bestämt oss för en större säng! 140 ser lite litet ut i vårt stora sovrum, så d får helt enkelt bli en större  =) D blir troligtvis samma modell då vi båda är helt sålda på sängstommen malm! Så min är alltså till salu, 2000:- inkl. Sultan resårbotten + Sultan bäddmadrass!

Soffan blir jag oxå tvungen att göra mig av med då den inte passar in någonstans i vår nya våning, den försöker jag få 3000:- för, svart fin skinnsoffa från Mio =)


Ååå d känns så bra, d närmar sig!!! 17 dagar kvar =) Läääängtar!!

FREDAG!!

2009-05-08 @ 09:38:02

Fredag, sovmorgon, halvdag på jobbet, hockey ikväll & endast 20 dagar kvar till flytten! Kan ju inte må annat än bra =) Juste, soooolen skiner idag oxå!! Ska hoppa i lite kläder, sminka mig och sedan till banken för ett litet möte om våra lån, spännande med gemensamma lån =) Ha en underbart bra dag & kväll, d ska jag ha!!

Vilken ska jag välja?

2009-05-06 @ 21:57:05

Nytt jobb, relativt ny relation, nytt boende pågång, helt enkelt många nya spännande utmaningar i mitt liv just nu! Vad passar då inte bättre än att jobba lite me sig själv!? Nu tänker jag mest på mitt inre, självkänslan! Tänkte därför ta och läsa lite på kvällarna, ska ta tag i läsningen nu, såå underbart avkopplande d kan vara! Speciellt när jag kommer kunna sitta i fönstret, eller iaf på fönsterbrädan i vår nya drömlägenhet och läsa =) Så vad ska jag läsa då? Jag rotade lite i bokhyllan och fick me mig 4 bra alternativ som jag tyckte kunde passa; 

¤ Maximera ditt självförtroende
¤ Självkänsla nu
¤ 12 veckor till ett självläkande liv
¤ Bli en vinnare

Det lutar åt den sista, Bli en vinnare, skriven av Eva Rusz. Har tidigare nästa läst ut den, men alltid bra att fräscha upp minnet!! Den känns mest personlig oxå, har ju faktiskt en personlig hälsning till mig i den =)
Lovar att göra precis som d står i boken, sen ska jag tala om om d funkar! Kan behöva tuffa till mig lite på jobbet, och inte tveka och tvivla på saker och ting här i livet!

Snart är det dags!

2009-05-05 @ 08:37:38

Jaa, nu e d inte många dagar kvar tills vi får flytta in i vår underbara takvåning =) Åå va jag längtar, den e såå fin! Vi kunde inte hålla oss så vi åkte dit en sväng igår för att njuta lite! Vi möblerade om  ;) haha me dom få möbler vi har där just nu! Sofforna flyttade vi runt lite, blev kanonbra! Ska bli spännande att inreda en hel lägenhet tillsammans me någon, aldrig gjort det tidigare. Hoppas vi kan hålla sams =) Tror d kan vara bra att ha ordet kompromiss i bakhuvud ;) Jag har fått den stora äran att välja färg i badrummet, eftersom det är helt vitt kommer vi köra på färg när det gäller handdukar, matta, ljus osv, vad tror ni jag väljer?? RÖTT såklart ;) Åå va mkt kul man kan köpa =)

Tvålpump



Toalettborste =)



Snyggt va!!