Våra projekt! =)

2010-01-31 @ 13:00:34

Äntligen har vi hittat en skitsnygg kökslampa som vi fastnade för!

Sänghörnan i extrarummet! Tavlan på plats!

Kontorsdelen!

Fina gardiner i sovrummet!

Sängbordet framför den blivande väggen!

Reglarna på plats! Nu är det bara gipsskivorna som fattas! Det blir så bra =) Äntligen får jag min walk in closet och sängen i centrum ;)



Fredag hela veckan!

2010-01-29 @ 12:36:29

Ja då var det dags för fredag, igen! Visst går veckorna fort?? Tiden bara flyger fram... Och nu är det bara 8 dagar kvar tills vi sätter oss på planet till varma Thailand! Har nog inte riktigt fattat det än =) Jag slipper den här kylan i hela 16 dagar! Visst är det fint ute, d kan jag hålla med om, men börjar bli lite trött på det här nu faktiskt!

Senatse veckan har varit en riktig pysselvecka på Verandastigen! Har varit på IKEA 2 ggr, och en del andra inredningsbutiker, jaa det säger ju en hel del =) Vi sätter upp lampor, hyllor, tavlor, nya blommor, mer ljus, gardiner, jaa allt möjligt! Helgens projekt blir en vägg i sovrummet, ÄNTLIGEN =) Juste, vi har även möblerat om i arbetsrummet, blev riktigt bra! Bilder kommer, jag lovar!

Det var en liten uppdatering av mitt liv just nu =)

Jo en sak till, jag har fått en himla munsår!!!!! Usch vad jag hatar det, ont gör det oxå! Jag blir helt sjukt låg, går och deppar som om hela jorden ska gå under.. Stackars Rasmus =) Blir mest frustrerad över att inte få pussas ;) Men imorse drog jag ett skämt som fick oss båda att skratta, det var tydligen mitt första skratt på över 3 dagar enligt Rasmus! D säger ju en hel del ;P Men nu kanske d har vänt da, eftersom jag skrattade imorse, hoppas d =)

Ha en underbar helg nu allihopa, med mycket mys & kärlek! ♥ ♥ ♥

Buketter & blomsterarrangemang

2010-01-21 @ 09:43:20

Fröken Tvärsemot är den mysigaste butiken i stan =) Rasmus syster Titti driver en blomsterbutik som förutom blommor även säljer inredningsdetaljer, kläder, smycken & accessoarer. Jag bara älskar hennes söta butik och spenderar gärna en och annan krona när jag är där =) Perfekt presentbutik, men även en hel del att köpa till sig själv och lägenheten!!
Titti har bl.a. fixat vårat bordsarrangemang till nyår, Rasmus födelsedagsbukett, samt vår 1-årsbukett! Sen har vi blommor i stort sett varje fönster hemma som är från Fröken Tvärsemot! Så om ni är ute efter en bukett, presenter eller ett blomsterarragemang så vet ni vart ni ska gå =) Besök gärna hennes hemsida för att se hennes fina butik, www.frokentvarsemot.se, eller live på Vanadisplan 2!

Gör er älskling glad någon dag och kom hem med en bukett! Köper ni den hos Titti får ni en unik bukett gjord med extra mycket kärlek!

Nyårsarrangemang!

Rasmus 27-års bukett

Vår söta 1-årsbukett med pärlor och nyckelpigor i, och 7 röda rosor såklart ;)


♥ ♥ ♥

2010-01-21 @ 09:15:47

Underbart att komma hem till en nedsläckt lägenhet, fullt med levande ljus, en stor röd ros, 2 glas vin & ett kärleksbrev! Extra mysigt när det är pojkvännen som gjort det på vår 1-års dag! Tårarna var inte långt borta, jag är världens lyckligaste =) Tack Älskling! ♥ ♥ ♥

Rosen symboliserar vårat första år tillsammans, på vår 2-års dag får jag 2 st, 3-års dag 3 st, o.s.v... Underbart romantisk idé! Nu är jag ju garanterad rosor på alla våra årsdagar ;)

Världens bästa!

GRATTIS SYSTER!!!

2010-01-21 @ 08:44:10

Stort GRATTIS på födelsedagen syster yster! ♥ ♥ ♥
      

20 januari ♥ ♥ ♥

2010-01-20 @ 09:10:56

1 år av kärlek! Grattis till oss på vår dag, vår 1-års dag =)
"Kärlek är det enda som blir större när man slösar med det"

Rasmus 27 år!

2010-01-17 @ 17:45:28

Igår fyllde min underbara Rasmus 27 år! Stort GRATTIS till honom! Det blev en riktigt mysig dag som började med paketöppning i sängen! ♥


Sen ställde jag fram frukosten, innan vi tog en långpromis med Börjis!
Dagen fortsatte i pulkbacken där vi åkte för fullt, för att sedan grilla korv, mys!!!

Kvällen fortsatte hemma hos oss med trevligt sällskap, god tårta, spel och en massa goda drinkar! Perfekt dag helt enkelt!

Den fina tårtan!

Dags att spela spel =) PS. Rasmus & jag är obesegrade i Absolut Överens! Någon som vågar utmana?? ;)

En bild säger mer än tusen ord! ♥ ♥ ♥

Oj va tiden går fort!

2010-01-14 @ 10:00:28

Kände att det var ett tag sen jag skrev på bloggen, men att d gått hela 10 dagar trodde jag inte =) Tiden bara rusar fram, redan 2 veckor har gått på det nya året, och hela 3 veckor sedan julafton! Kändes som igår! Kan inte göra annat än att njuta när tiden går fort nu, det betyder att Thailand närmar sig med stormsteg! Endast 3 veckor kvar tills jag får åka på den efterlängtade romantiska resan med min prins! Wiiiieee, längtar såå!

Det har hänt en hel del sen sist! Att jag börjat jobba igen är den största, hela 3 veckor semester fick jag! Känner mig utvilad och piggare än på länge! Välbehövlig vila, helt klart! Förrutom jobb senaste veckan har vi även hunnit med en tripp till underbara Gotland! Vi våldgästade våra härliga vänner Conny & Maggan som vi spenderade vår semester i Portugal me! Riktigt mysig resa med god mat, mysiga promenader, och underbara kvällar! 

Kärlek på Gotland ♥
 

Semestern börjar lida mot sitt slut!

2010-01-04 @ 19:44:21

Min 3 veckors semester börjar lida mot sitt slut! På torsdag är det dags att gå tillbaka till jobbet! Har haft en heelt underbar ledighet, mycket sömn, mkt mys, många middagar, perfekt med andra ord! Både jul & nyår som vi har firat här hemma har varit såå lyckat!
Har ändrat dygnsrytmen en aning, varit uppe lite längre än vanligt, och sovit betydligt längre än vanligt =) Underbart skönt, är verkligen utvilad! Lite måste man ju få unna sig på sin ledighet =) Perfekt att Rasmus också varit ledig under hela min semester, underbart med sovmorgon tillsammans!
På torsdag är det som sagt dags för jobb, jobba tors-fre, sen tar jag helg igen ;) För att sedan jobba 20 dagar, sen 2 veckors semester i Thailand =) Ska nog klara de närmsta månaderna utan problem! 
2 hela dagar har jag ju faktiskt kvar, imorgon blir det skidor i Flottsbro, ska bli grymt kul, va flera år sen jag stod på ett par skidor, wiiieeeee! Aldrig sett Rasmus åka bräda heller, han ska tydligen va grym, ska bli kul att se ;) 

Jag trodde inte det var möjligt, men om man kan vara mer kär än vad jag var 2009, så är jag det nu ;) Älskar min underbara lilla familj ♥ ♥ ♥ Vi har haft en underbar start på året!
  

Hund som springer i sömnen =)

2010-01-04 @ 17:51:53

Haha, sjuuukt kul!!! =)

Nytt år, nya naglar ;)

2010-01-01 @ 14:19:14

Underbart att börja nya året med en ny almenacka, svart/lila, med matchande lila penna, såklart ;) Nya fina naglar har jag också, ååå vad jag har saknat dom! Nu är jag redo för ett nytt år, GOTT NYTT 2010!

Gott Nytt 2010

2010-01-01 @ 01:44:20

Ännu ett år har passerat, ett helt fantastiskt år, bästa någonsin! Så sammanfattar jag 2009! Jag brukar varje år skriva en sammanfattning över hela året, kärlek, jobb, familj, resor m.m.. 2009 har nog varit mest framgångsrikt på alla plan, har fått fast jobb som Kansliansvarig, har en underbar familj, rest en hel del, samt hittat mannen i mitt liv, snacka om bra år ;) Att jag har fått en bonusfamilj på köpet är jag såå otroligt glad över! Den mest kärleksfulla familj man kan tänka sig, är såklart Rasmus familj jag pratar om! Mer kärleksfulla personer får man leta efter ♥ ♥ ♥
Hoppas på ett minst lika bra år 2010, med minst lika mycket kärlek! GOTT NYTT 2010!!!